Kim Standahl

Hei jeg heter Kim.
Når du ringer meg så arbeider jeg ut fra kilden i meg selv, jeg bruker ingen hjelpe midler. Jeg går inn på din energi og stiller meg åpen for det som vil komme, jeg blir vist hele veien hva du trenger av informasjon for å føle deg bedre og sterkere. Jeg gir også healing underveis mens du prater med meg.

Jeg har jobbet med dette her i mange år, og har mange års erfaring med det å hjelpe andre via tlf og behandlinger. Jeg brenner for å arbeide for fred for planeten og ta vare på miljøet. Hvis vi kan ta vare på miljøet og de rundt oss, så tar vi også vare på oss selv. på vårt eget insiativ må vi også ta ansvar for vårt eget liv og gå i dybden til våre egne problemer og finne en løsning, for det handler om selvutvikling, og bli fri fra byrdene som vi går å bærer på.

Jeg hjelper deg med dine mønstre og løser opp dine blokkeringer for at du skal kunne kjenne gleden av å leve. Jeg er opptatt av at du som kunde skal få den hjelpen du skal ha. jeg vil at du skal finne din egen kilde og bli sterk, uavhenig og selvbevist på hvilket valg du skal ta i livet, jeg hjelper deg på veien til å nå det målet. Jeg har mange fornøyde kunder og har mange referanser.

Du er velkommen til å ringe meg på 829 95 935 (kr 26,00/min).