Ragna Søberg

Hei, jeg heter Ragna Søberg

Fortid - Nåtid - Fremtid
Hjelper deg med kjærlighet, grensesetting, karriere, vanskelige situasjoner, mm.

Det er jeg som står bak Spira Healing og er Godkjent Healer i Det Norske Healer forbundet (DNH). Jeg bruker healingevnene mine, klarsynet og intuisjonen min til å hjelpe de som kommer til meg. Jeg bruker ofte tarot- og orakelkort som verktøy under samtalene. Når jeg sender healing, kanaliserer eller gir reading er det alltid med en god og velmenende intensjon. Jeg ber universet og kortene vise meg det som er sant, godt, ekte og nødvendig å vite for klienten min der han/hun er i dag. Husk at uansett hva jeg forteller eller tolker så er det DIN magefølelse som er den viktigste. Jeg er pålagt taushetsplikt og det som kommer frem her forblir mellom oss.

Jeg jobber som en kanal som ydmykt sender og balanserer energi og prøver å fortelle hva universet har å si til den som spør. Da forteller jeg det som kommer ned, samt bruker min egen livserfaring, kunnskap om symbolikk, og tegn på best mulig måte. Husk at fremtiden er alltid flytende, vi mennesker er velsignet med evnen til å velge, forme og omforme vårt liv – det er helt fantastisk! 


Når du ringer meg kan du være trygg på at du blir hørt og sett. Jeg er opptatt av å vise omsorg og respekt mot den som kommer til meg. Er du nysgjerrig på din egne alternative evner så hjelper jeg deg gjerne på en del av din vei. Jeg brenner for hjelpe folk med å øke sin åndelige bevissthet og gi hjelp til selvhjelp slik at hverdagen blir så positiv og kjærlighetsfylt som mulig.

Du kan også bestille tjenester av meg på hjemmesiden min: www.spirahealing.com. Her gir jeg også skriftlige veiledninger og kanaliserer beskjeder fra universet. Følg meg gjerne på Facebook og Instagram også. La meg hjelpe deg å spire, gro og trives!

Velkommen til en hyggelig prat på: 820 95 769 (kr 26,00/min).