Minsinn

Jeg er Minsinn.


Jeg har arvet intuisjon og klarsyn fra mine forfedre på både mors- og farssiden. Sammen med mye livserfaring, et positivt sinn og en ærlig sjel, som er full av kjærlighet til alle levende vesener, kan jeg være en god rådgiver når du står ved et vanskelig veivalg. Det er alltid du som står i fokus når du snakker med meg, og taushetsplikt er en selvfølge.


Jeg var rundt 13-14 år da jeg la kort for første gang, og gjennom å bruke min spirituelle gave har jeg hele mitt voksne liv vært rådgiver og veileder for andre mennesker. Jeg jobber i dyp kjærlighet og respekt ovenfor mine medmennesker. Min egen livserfaring har lært meg å ha dyp forståelse for de fleste valg, og feilvalg, vi mennesker gjør gjennom livet. Jeg hjelper deg å se dine muligheter og din vei videre.


Mine første kort var bordkort, men i dag bruker jeg mest Lenormand-kort og Kipperkort i mine veiledninger.


Jeg har varme hender som jeg bruker til smertelindring og jeg kan bistå med husrens og balansering, men da må jeg være fysisk tilstede (ikke pr. telefon).


Jeg tar raskt inn din sinnsstemning og dine behov. En samtale kan vare fra 3 minutter, men det kommer selvsagt an på hva du ønsker hjelp til.


Jeg er treffsikker, direkte og ærlig i det jeg får fram for deg, også på tid. Men jeg møter deg alltid i kjærlighet, og med deg i fokus. Jeg har mange gode tilbakemeldinger, og mange faste kunder, men har god kapasitet til flere.


Velkommen til en god prat i lys og kjærlighet.


Du når meg på tlf. 820 95 704 (kr 26,00/min), og om du vil lese mer om meg kan du gjøre det på min hjemmeside: www.minsinnsverden.com