Lise svarer deg

Lise svarer deg

Hva må du vite om en person for å bruke dine evner?

Spør Lise: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lise er klarsynt, healer og hun kanaliserer. Hun er en voksen dame med livets skole som læremester, hun har verden som sin scene, hun har jobbet med alt fra superstjerner, store forretningsfolk og samfunnsprofiler til helt vanlige folk, alle har kommet til Lise med sine problemer og utfordringer i sin hverdag. Nå kan du selv spørre Lise om det du lurer på eller vil vite mer om.

Har du spørsmål til Lise?
Send en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
eller skriv et brev til:
Ekspertpanelet 

Medium Forlag AS,

Kirkegaten 1-3,

0153 Oslo.

 

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. 

Hva må du vite?
Hva må du vite om en person for å bruke dine evner til å fortelle noe om akkurat dette mennesket?
Hilsen Nina.

Kjære Nina
Jeg trenger egentlig ikke å vite noe. Enten kommer personen selv til meg og møter meg ansikt til ansikt, eller så må jeg ha tilgang til noe som har med personen å gjøre. Dersom jeg ikke møter han eller henne personlig trenger jeg noe fysisk å ta på; et bilde, en gjenstand, et klesplagg eller lignende. Dersom personen som oppsøker meg vil vite noe om seg selv er det jeg som snakker. Jeg spør ikke massevis av spørsmål, jeg bare prater ut fra hva jeg ser og føler. Dersom personen vil vite noe konkret så må hun eller han selv ta opp dette ene temaet. Dersom de vil vite noe om en annen person enn seg selv må de altså ha med seg noe som jeg fysisk kan ta og føle på.

Med vennlig hilsen
Lise

Hva skjer når du healer?
Kan du fortelle hva som egentlig skjer når du healer?
Hilsen Une

Kjære Une
Mine healerevner er medfødt. Jeg har hatt denne evnen helt siden jeg ble født. Hendene mine går av seg selv over kroppen din, og i sånn cirka 80 prosent av gangene så finner de ting ved deg som ikke er helt i orden og sørger for at kroppen starter på sin egen healingsprosess. Det du kjenner er at det skjer noe med kroppen din, men du kan liksom ikke helt forklare hva som skjer. Du kjenner noe i et kne, en arm, en muskel, men du har vanskelig for helt å definere hva du egentlig føler. Mange blir varme i kroppen og kjenner at de blir trøtte. Noen blir også litt susete en kort periode, akkurat som de er litt fulle, men det varer ikke lenge og går over etter et lite øyeblikk.

Med vennlig hilsen
Lise

Ser du personen på den andre siden?
Når du kanaliserer ser du da personen på den andre siden?
Hilsen Charlotte

Kjære Charlotte
Jo da, enkelte ganger ser jeg personen på den andre siden, andre ganger får jeg bare en følelse av energi. Da kan jeg spørre hvorfor de er der, hva de vil og da får jeg et svar. Som regel er det noe helt konkret de vil; gi en beskjed, fortelle noe eller gjøre opp noe de ikke fikk gjort ferdig mens de var levende. Ofte får jeg vite noe som bare du eller dine aller nærmeste kan vite, det kan være en familiehemmelighet, spesielle ting som har skjedd og så videre. Det finnes utrolig mange grunner til at noen går igjen og ikke kommer seg helt over på den andre siden, og den mest vanlige årsaken er at de har en beskjed eller en melding som de vil gi videre.

Med vennlig hilsen
Lise