Månen styrer hverdagen din

Månen styrer hverdagen din
Det er slett ikke uten grunn at ulvene uler mot månen.
 
Månen roterer rundt Jorda som en stor, naturskapt satellitt. En komplett rotasjon rundt jorda tar 28 dager, og det betyr at månen er innom hvert tegn i zodiaken i cirka to til tre dager. Forandringer, forstyrrelser, humørsvinginger og hverdagslige handlinger påvirkes av månens ferd rundt jorden og hvert stjernetegn setter sitt preg på det som skjer.Når månen passerer et stjernetegn tar den til seg tegnets karakteristikker. Med andre ord, månens innflytelse forandrer seg hele tiden.

Alle mennesker blir likevel ikke påvirket på samme måte. Hvert tegn innvirker også på forskjellige kroppsdeler, og dette påvirker alle, uansett hvilket stjernetegn man er født i. Derfor bør man, for eksempel de dagene månen er i Tyren, passe godt på halsen, ikke drikke noe iskaldt, ikke skrike og så videre, siden Tyren spesielt påvirker halsen.

La oss se på hva vi trenger å være oppmerksom på av både muligheter og utfordringer med tanke på månens posisjon i zodiac. Det er slett ikke uten grunn at ulvene uler mot månen, havet hever og senker seg i forhold til månen eller du føler en spesiell kribling i kroppen når det er fullmåne.

I følge astrologene er månen ansvarlig for vår energi og vårt humør. Hver måned passerer månen gjennom alle stjernetegnene og påvirker oss alle. Noen ganger oppstår det muligheter, andre ganger kan det oppstå ikke fullt så heldige situasjoner.

 

Månen i Krepsen

Månen i Krepsen får mange til å være kjærlige og mer huslige av seg.
Helse: Man må passe på at man ikke drikker for mye alkohol i denne perioden, det kan føre til at man får alvorlige problemer med magen. Det er bra at man spiser lettere og sunnere også.
Muligheter: Når månen står i Krepsen kommer man nærmere innpå personer man liker og er glad i, spesielt familiemedlemmer.
Utfordringer: Man kan fort bli kranglevoren, doven og masete når månen står i Krepsen

 

Månen i Tvillingene

Når månen står i Tvillingene blir man mer avslappet og man spekulerer ikke så mye på uviktige ting
Helse: Man har god mulighet til å trene pusten, skuldrene og armene når månen står i Tvillingene. Man bør også ta vare på brystet sitt og det er lurt å ikke stå i trekk.
Muligheter: Når månen står i Tvillingene har man mulighet til å sette seg i forbindelse med andre folk, å meddele noe viktig og å ha det hyggelig.
Utfordringer: Man oppfører seg barnslig og er skjødesløs i sine avgjørelser.

 

Månen i Væren

Månen i Væren gir styrke, energi og spontanitet
Helse: Migrene og hodepine er alminnelig. Det er større sjanser for å bli utsatt for en ulykke mot hodet. Tar man vare på ansiktet sitt når månen står i Væren, kan dette gi svært gode resultater.
Muligheter: Når månen står i Væren, får man mulighet til å vise frem sin indre glød, til å flørte og til å være med på sport eller delta i veddemål.
Utfordringer: Man blir mer impulsiv og dette kan føre til feil valg. Bekymring og angst i denne perioden kan også føre til feil avgjørelser.

 

Månen i Tyren

Månen i Tyren forsterker behovet for stabilitet.
Helse: Når månen står i Tyren bør man prøve å ta det rolig når det gjelder iskald eller veldig varm drikke, og unngå og stå i trekk. Hvis man tenker på å operere kjeven sin er det best å unngå dette i denne perioden, og det er heller ikke anbefalt å gjør noe med tennene sine.
Muligheter: Mens månen står i Tyren, er tiden ideell til å finne praktiske løsninger og nyte litt hverdagsluksus.
Utfordringer: Når månen står i Tyren, er det vanskelig å motstå fristelser og det ender som regel med at man gir etter.

 

Månen i Løven

Månen i Løven gjør at man får ekstra utstråling, men det kan også føre til større forfengelighet.
Helse: I denne perioden er det greit å unngå det som er slitsomt for hjertet. Ikke tren for hardt, det er tryggere med en rolig joggetur. Hold deg unna misbruk eller overdreven bruk eller inntak av rusmidler. Å trene ryggen er veldig bra i denne perioden.
Muligheter: Man er optimistisk og i et kreativt humør, og tenker på flørting og kjærlighet når månen står i Løven.
Utfordringer: Med månen i Løven blir man ofte mer krevende, ganske overveldende, men også hoven og overlegen.

 

Månen i Vekten

Månen i vekten mildner intensiteten og hjelper mennesker til å komme nærmere hverandre.
Helse: I denne perioden, når månen står i Vekten, er det ideelt å drikke mye vann. Dermed får du renset kroppen. Gjør gjerne øvelser som styrker bekkenet. Denne perioden er ideell til å ta vare på negler, håret, ansiktet ditt og bli kvitt cellulitt.
Muligheter: Månen i Vekten forsterker det sosiale, intuisjonen og det sentimentale.
Utfordringer: Når månen står i Vekten, kan det medføre vanskeligheter med å ta beslutninger og dilemmaer bygger seg opp.

 

Månen i Skorpionen

Månen i Skorpionen forsterker det erotiske.
Helse: I denne perioden når månen står i Skorpionen, bør du gjøre så mange rolige aktiviteter som mulig. Hvis du er gravid i denne perioden, bør du være ekstra forsiktig.
Muligheter: Månen i Skorpionen fører til lidenskap, hengivelse og hjelper oss til å sortere våre følelser. Dette er en fin periode til å gå ut på en romantisk middag.
Utfordringer: Når månen står i Skorpionen vil våre følelser for sjalusi og trangen til å ”eie” vår partner bli sterkere. Vi er ikke villige til å akseptere at han eller hun er for frigjorte.

 

Månen i Jomfruen

Månen i Jomfruen gjør at man blir mer praktisk og arbeidsom.
Helse: I denne perioden, når månen står i Jomfruen, er det ideelt å trene mavemuskler. Det er også den beste tiden til å etablere ny næring. Man får kanskje fordøyelsesproblemer. For dem som ønsker å ta permanent, dra på spa og massasjeterapi, så er tiden til å gjøre det nå.
Muligheter: Når månen står i Jomfruen er det mer tilgang på jobber og mer effektivitet i samfunnet.
Utfordringer: I denne perioden er det mye jamring, oppskjørtethet og ironi i luften.

 

Månen i Skytten

Mens månene er i Skytten blir man mer vågal og mer eventyrlysten.
Helse: I denne perioden da månen står i Skytten, bør man være forsiktig, især hvis man engasjerer seg i sport. Mulig fare for ulyder eller skader.
Muligheter: Når månen står i Skytten har vi mulighet til å ta raske avgjørelser i det daglige. Vi ser også på livet på en mer optimistisk måte, uten spekulasjoner, men med tro på høyere idealer.
Utfordringer: Når månen står i Skytten, kan det dra oss mot lettsindighet, tankeløshet og til og med utroskap.

 

Månen i Steinbukken

Månen i Steinbukken fremhever våre forpliktelser overfor våre ønsker og våre drømmer.
Helse: I perioden når månen står i Steinbukken bør man ta vare på knærne sine, spesielt når man er ute og går. Vær opptatt av huden din, plei den med ansiktsmaske eller gjørmebad og hårfjerning.
Muligheter: Når månen står i Steinbukken hjelper det oss å se på hendelser i et større omfang eller i flere dimensjoner, og forsterker våre ambisjoner og vår hengivelse til å oppnå våre mål.
Utfordringer: Når månen står i Steinbukken kan dette føre til stahet på mange områder.

 

Månen i Vannmannen

Månen i Vannmannen kan fremkalle banebrytende forandringer.
Helse: Mens månen er i Vannmannen, er man i en sensitiv periode til å pådra seg selv kramper. Tiden er inne til å forandre kostholdet til noe litt sunnere. Det er også bra å gå mest mulig eller å være med på svømmetrening.
Muligheter: Månen i Vannmannen øker humøret, gir god grobunn til å skape nye ideer og til å være mer kreativ.
Utfordringer: Når månen er i Vannmannen, kan dette medføre unødige konflikter ved at man føler seg mer enerådig.

 

Månen i Fiskene

Månen i Fiskene forsterker fantasien og åpenbaringene.
Helse: I perioden når månen står i Fiskene kan det passe med massasje av føttene eller fotbad, dette vil forsterke ditt velvære. Drikk mindre alkohol og kaffe. Vis forsiktighet ved inntak av medisin. Ta gjerne sauna, pedikyr eller meditér.
Muligheter: Når månen står i Fiskene, forsterker dette intuisjonen og fantasien din. Dette er den ideelle perioden for artister.
Utfordringer: Når månen står i Fiskene, gjør det oss mer naive og blåøyde, vi blir også mer utsatt for svindel og bedrag