Bryt ut og finn kjærligheten!

Bryt ut og finn kjærligheten!

Frykten er vår verste fiende.

Wenche Dragvoll har vært synsk og hatt healende evner hele livet.
- Mine medfødte evner førte til mye smerte og lidelse, men mye er blitt klart for meg da jeg forstod hvordan jeg kunne takle min egen frykt. Noe jeg skriver om i boken jeg jobber med nå, som jeg håper kommer ut i 2012.

- Jeg har hatt en tøff bakgrunn og har fått føle livets harde skole på kroppen, og vet hva det vil si å ikke høre til.

-Frykten har vært min følgesvenn hele livet. Frykten for ikke å være bra nok, og for ikke å være som alle andre, for å bli forlatt, avvist. Etter mye hardt arbeid har jeg lært å overkomme frykt med tillit. I dag har jeg en grunnleggende tillit, livsglede, balanse og indre ro.

Vi har alle en livsoppgave når vi kommer til jorden. Jeg ble mer og mer klar ove rmin livsoppgave noen år etter en krise i livet, hvor mine medfødte evner ble aktivert. En ny virkelighet åpnet seg for meg. Jeg innså da at jeg hadde fått den største gaven et menneske kan få. Sakte, men sikkert, åpnet jeg meg opp og innover for mitt indre barn. Da åpnet jeg også opp for et større perspektiv og fikk raskt kontakt med den andre siden. Når jeg åpnet opp for den andre siden, var det som om jeg hadde vært der hele tiden. Jeg visste da at hjelperne mine aldri hadde forlatt meg, men derimot passet på meg, mens jeg trodde jeg gikk alene.

 

Frykten er vår verste fiende

Mange tror det ikke, men vi kan skape vår egen virkelighet. Det handler ikke nødvendigvis om å velge den enkleste, lyseste eller minst smertefulle veien. Min for meg, handler om å bli venn med frykten. Forstå hvorfor frykten er der og hva den forteller meg. Å leve livet fullt og helt er å ta imot det som kommer med åpne armer - både motgang og medgang, sorg og glede, smerte og nytelse. Der har jeg en del erfaring som jeg vil dele med andre.

Frykten for at en bestemt mann eller kvinne ikke vil ha deg, er den sterkeste frykten vi mennesker har. Følelsene som ligger bak er frykten for ikke å være bra nok. Vi er livredde for å bli avvist. Frykten vi bærer med oss gjør oss avhengig, vi blir avhengig av at en bestemt person bekrefter at vi er bra nok. - Utfordringen med å slippe frykten er rett og slett å bryte mønsteret. Der har jeg mye å bidra med.

I alle år har det vært spørsmål om Kjærligheten som har utgjort den største andelen av henvendelsene jeg har mottatt.
Ved siden av å være sjelens tolker, har jeg i mange år utdannet meg innen forskjellige alternative retninger.

Jeg "våknet" for 17 år siden for den alternative verden. Siden den gang har jeg studert mye. Blant annet: aromaterapi, anatomi/fysiologi, kinesiologi, akupunktur, healing, regresjon og tarot.
Jeg har samlet inn det jeg trenger av lærdom for å jobbe med det jeg gjør i dag. Jeg setter sammen og bruker det utifra mine egne erfaringer.

 

Parforhold

Å være en healer til selvhelbredelse innebærer også å finne kjærligheten til seg selv.
Jeg føler at jeg kan bidra sterkt med mine evner når temaet dreier seg om parforhold og kjærlighet. Det viktigste er å sette fokus på verdier som skaper et godt fundament i et forhold.

- Alle verdens religioner legger jo på de samme verdiene, så egentlig er det merkelig at det skal være så vanskelig. Vi er omgitt av masse energier fra kjærlighet. Og energi er også de usynlige linjene som finnes mellom mennesker. Vi må bare finne de gode energiene i oss selv, ta dem ned og tørre å ta på og føle på dem. Meditasjon og bønn er nøkkelen til å reise innover og bli kjent med seg selv. Kjærlighetsenergien er uendelig og alle er en del av den. Man må bare finne roen til å koble seg på og ta den innover seg.

- Jeg kobler meg på chakraene til klienten og begynner å jobbe med det. De fleste sliter i de nederste chakraene og da blir det ubalanse. Jeg kan se hva vedkommende sitter fast i og hva som trengs for å forløse problemet for å komme videre. For å si det sånn: Jeg ser kanskje ikke alltid drømmepartneren, men jeg ser i høyeste grad hvorfor vedkommende ikke dukker opp. Jeg ser også om det er en partner som eventuelt kan dukke opp, men det skjer ikke uten at man selv gjør endringer. Når jeg ser dette er jeg også i stand til å hjelpe vedkommende videre på veien til å finne kjærligheten. Følelsen av å ha havnet på rett hylle i livet er åpenbart for meg. Jeg kjenner at jeg er i stand til å hjelpe andre til å finne det beste livet har å by på.

 

Bryte mønster

Utfordringen er å bryte fastlåste mønster. Frykten for forandring - det ukjente - er sterkt tilstede i oss mennesker. Mønsteret man har satt seg fast i kan man ha dratt med seg fra barndommen, i oppveksten, eller fra tidligere liv. Jeg våger å påstå at det er såpass mange som er bevisste i dag, at de skjønner at det er en dypere sammenheng i dette.

- Når et samliv rakner, tror mange at de ikke greier seg uten den andre partneren. De føler at verden raser sammen, og den følelsen er selvfølgelig reell nok. Men det vi skal huske på er; at ingen kan gi deg den kjærligheten du ikke har i deg selv. Brutalt, men sant!
Det er først når vi har lært å elske oss selv, at vi er klar til å elske andre. Ingen kan gi bort noe de ikke har.
I den andre enden ligger det å kunne ta imot kjærlighet fra andre. Det er like viktig å være i stand til å ta imot kjærlighet, som det å gi. Vi må forstå at vi er verdig kjærligheten - at vi innser at vi fortjener den!

 

Smerten

Frykten for ikke å bli elsket finnes det dessverre mye av. Den er så sterk at den fører til mye smerte - og til og med sykdom. Jeg er dypt engasjert i det jeg jobber med og har et genuint ønske om å hjelpe mennesker som er fastlåst i smerten. I smerten ligger det informasjon. Årsaken til at mange stenger av for kjærligheten er frykten for å blottlegge seg selv, og på den måten bli såret. Det jeg prøver å lære mine klienter er at i stedet for å fortsette å bygge opp et forsvarsverk rundt seg, så riv heller forsvarsverket ned! Det er utrolig tungt å gå rundt hele livet og bære på en slik mur. Begynn å leve! Jeg hjelper deg til å få øye på de underliggende strømningene som gjør at du sitter fastlåst i smerten. Forsvarsverket holder aldri allikevel. Det koster enormt mye energi å holde dette forsvarsverket oppe over tid - og til slutt vil det rase. Da vil smerten føles mange ganger sterkere, og du vil bruke mye lenger tid på å finne veien tilbake til deg selv.

Jeg holder også kurs i bevisstgjøring, kvinnesjelens kraft, healing, regresjon og tarotreading.