Å være synsk er ikke alltid lett

Å være synsk er ikke alltid lett

Heidi Berg er født synsk.

Heidi Berg fra Lillehammer er født i vektens tegn under fullmånen en oktoberkveld i 1968. Det ble nøkkelen som skulle bringe henne inn i urgammel fortid, så vel som til jorda og ut i universet og fremtiden. Heidi forutså brann i familiehuset allerede som barn. Brannen skjedde først da hun var 17 år, men 14 dager før brannen, fikk hun det samme synet igjen.

Heidi er født synsk. Hun har et stort og inkluderende hjerte, selv når hun opplever å ikke bli inkludert av andre. Hun vet hva det vil si å være ekskludert og satt utenfor, og ønsker ikke at noen skal oppleve å føle det i hennes nærvær. Kanskje fordi hun selv avviker fra det som av samfunnet anses for å være «normalt». Heidi husker tilbake fra barndommen. Hun skjønte ikke hva som var «galt» med henne da. Hun så og oppfattet ting som andre ikke gjorde, noe som ble avfeid som ren fantasi av dem rundt henne.

– Jeg husker godt at jeg ofte kunne se en ung mann som dukket opp rundt meg dag og natt uten å si et ord. Han skremte meg, og jeg trodde han kom for å skade meg. Etter hvert som årene gikk, skjønte jeg at han bare viste seg når det var forandringer på vei inn i livet mitt. De fleste frykter det ukjente som forandringer innebærer, også familien min. Uansett hvor redd jeg var for å forandre på noe, ble jeg ufrivillig dradd fremover. Nektet jeg, fikk jeg bare store problemer – helt til jeg lystret. Slik har jeg reist fra sted til sted, fra jobb til jobb. Til nå har jeg flyttet hele 22 ganger i løpet av livet mitt. Jeg vet også at jeg må flytte flere ganger.

 

Vi er perfekte

I dag har Heidi lært at vi alle er perfekte, akkurat slik vi er skapt.

– Vi er alle unike. Likevel må alle gå sin egen vei for å finne hva som passer for den enkelte. Hvis vi bruker energien fra hjertet – følger intuisjonen om du vil – og gjør det riktig, ja, så er det ikke én ting vi ikke kan klare å gjøre. Glem aldri at det er tanken som er drivkraften i deg selv, sier Heidi, som har lært dette, men det har ikke alltid vært sånn.

– Jeg ble født med en dyp sorg uten å klare å identifisere den. Min hjemlengsel har vært stor hele livet. Som liten kikket jeg hver kveld opp mot stjernene, og lengtet… Men hva lengtet jeg etter? Jeg var jo hjemme, eller var jeg ikke det? 
Heidi sukker når hun tenker tilbake. Hun virker ydmyk. Ydmyk for de evnene hun har, og for kjærlighetens kraft som er så mye større enn de aller fleste klarer å forstå. Hennes ønske er at alle skal forstå at kjærligheten er der for alle!

 

Synsk

Hvordan og hva er det en synsk ser? Hvordan kan de skille fantasi fra virkelighet? Heidi prøver å forklare hvordan det er for henne.

– Det lar seg vanskelig forklare for noen som ikke selv har opplevd å se ting i synsk forstand. I begynnelsen opplevde jeg synene mine like uventet hver gang. De dukket opp i drømmer, i transe eller de ble spilt foran meg som på en tv-skjerm, uavhengig av hvilken tid på døgnet det var. Jeg kunne få se alt fra husbranner, drapsmenn og ting andre gjorde, til dramatiske fødsler. Helt fram til jeg var 35 «så» jeg ting uten å be om det. Jeg hadde ingen kontroll på det. Nå kan jeg be om å få slike «syn» bevisst, men det er kun for å kunne hjelpe andre mennesker, understreker hun. Syn som drap og voldelige handlinger er ikke alltid like lett å takle. Når Heidi tenker tilbake, husker hun hvor usikker og alene hun følte seg før i tiden. Var bildene bare en fantasi, eller var hun gal? Prøvde hun å få støtte fra andre, ble synene hennes avfeid som fantasier. Heidi var forvirret, og hun hadde ingen å snakke med dette om.

– I mange år gjorde jeg en veldig stor feil, som de aller fleste av oss gjør. Alle energier jeg leste utenfra fra mennesker, trodde jeg var mine egne. Derfor mistet jeg mer og mer kontakten med hvem og hva jeg var. Jeg prøvde iherdig å gjøre alt for at andre skulle ha det bra. Til slutt turte jeg ikke stå i meg selv og min egen sannhet. Jeg stilte ikke meg selv spørsmålet om «hva var riktig for meg». Min livserfaring ble tung og vond, frykten stor og kjærligheten jeg bar på stengte jeg inne i meg selv. Å vise tillit ble vanskelig for meg. Var det noen vits å tro og håpe lenger? Siden har jeg vært på leting etter mine røtter. Jeg var rotløs, men sanket ufrivillige erfaringer, som i dag kommer veldig godt med når jeg skal veilede andre mennesker, sier Heidi, som mener at hennes lange og tunge vei gjennom livet har bidratt til større kunnskap om det meste på det menneskelige planet.

– For å kunne hjelpe andre, bør man vite hvordan ting føles. Det gjelder både smerte og glede. Etter min mening når du ikke langt ved å ha tilegnet deg kunnskaper bare gjennom en bok. I dag kan jeg gi det beste av meg selv for å hjelpe andre fordi jeg er i stand til å samkjøre evner og erfaringer.

 

Den andre siden

Heidi trodde etter hvert at hun var gal. Heldigvis våknet hun opp i siste liten og ringte til en klarsynt dame. Da var hun veldig langt nede psykisk. Hun hadde ikke funnet sin plass i livet. Den klarsynte fortalte henne at hun faktisk var synsk og ikke gal. Da begynte hun en snuoperasjon i seg selv. Det første hun gjorde var å ta et kurs i Silva Mind Control, som er en dynamisk meditasjonsform mot stress og spenninger.

– Det åpnet en helt ny verden for meg. Der lærte jeg å omprogrammere hjernen til å gjenkjenne syner. Etter hvert utviklet jeg «røntgensyn,» noe jeg bruker i dag når jeg jobber med healing. Røntgensyn betyr at jeg kan «gå inn» i gjenstander, ja alt som har energi, og se hva som finnes der, supplerer Heidi og sukker. – Det har gjort at jeg har sett mange vakre «syn» som har brakt meg mye visdom. Siden har Heidi utviklet dette videre, noe som har gjort henne i stand til å kommunisere både med naturen og dyr. Hun har fått sett og opplevd hvilken visdom dette innebærer. Heidi har også møtt sine hjelpere.

– En dag sendte jeg mitt lys opp til universet i håp om å få se min kjære hjelper. Jeg gjorde det på min egen måte. Det som kom til meg er mitt aller kjæreste minne. En liten engel i hvitt, med store, vakre vinger viste seg. Med gult hår og en strålende energi i gull rundt og over seg. Jeg trodde ikke mine egne lukkede øyne! Jeg ba ham hjelpe meg dem tankene mine. Det var ikke fritt for at jeg ble redd da han gjorde det. Jeg spurte ham om navnet, og svaret jeg fikk var Erkeengel Michael.

 

Marcello Haugen

Det var i 2003 Heidi hadde sitt første møte med sin meget spesielle læremester. Gjentatte søndager gikk hun forbi antikkmessen i Sandvika hvor det stod en bok.

– Hva skal jeg med den boken tenkte jeg, og forstod ikke hvem den gamle mannen var. Det var først da jeg flyttet hjem til Lillehammer igjen i 2004 at jeg ble tatt med opp til Svarga, Marcellos Haugens eget tempelhus. Der lå den samme boken av Marcello Haugen. Siden den dagen har mitt liv tatt en helt ny vending og mine møter med ham jeg kaller Mesteren, har vært mange og lange. Han har undervist meg, jobbet med meg og sendt meg mange klienter som jeg har lært mye av. Vi kan ikke unngå å spørre. Marcello Haugen? Han er en kjent og profilert synsk som mange hevder å stå i forbindelse med. Er du ikke redd for å bli stemplet som rar?

– Folk får faktisk si hva de vil. Jeg tenker som så; alt er energi – og energi er konstant. Men hvem har sagt at ikke energi kan deles. Hvorfor skulle ikke Marcello kunne hjelpe flere? Han har lært meg veldig mye. Heidis blikk blir direkte og det glimter til med noe som kan virke som stahet. Hun bøyer seg ikke lenger. Hun er ikke gal! Rare er vi jo alle, så jo – hun kan godt være rar. Det får folk tro hva de vil om.

– Dersom jeg hadde vært gal, så hadde jeg ikke kunne hjulpet andre. Jeg har fått veldig mange tilbakemeldinger og bekreftelser på at det jeg ser og gjør er riktig, så jeg tviler ikke på meg selv lenger, og heller ikke på den hjelpen som jeg får fra andre siden.

 

Ta kontrollen

Sammen med Marcello og de store mesterne har Heidi kanalisert ned et kurs som handler om Den store Kjærligheten, den som kobler oss til Kilden til all sann skapelse.

– Er det noe jeg vet hva er, så er det hva kjærlighet ikke er. Da legger jeg alle mine erfaringer på mange forskjellige områder og nivåer til grunn. I kjærlighet gjennom de oppstegne mestere har jeg kanalisert ned en bok som viser veien gjennom mørket, gjennom alle mønstre og illusjoner, ego og frykt for kjærlighetens lys. Boken jobber jeg med nå, sier Heidi, som vurderer om dette kanskje kan bli for sterk kost å nevne i profilen hennes. Hun velger likevel å kaste seg ut i det med begge bena.

– Jeg har hatt et meget tøft liv. Likevel er jeg veldig takknemmelig for alt jeg har opplevd og erfart. Hvis ikke, hadde jeg ikke vært den jeg er i dag. Uten mine erfaringer hadde jeg ikke fått se og oppleve så mange store og små mirakler eller kjærlighetens lys. Kilden har kun én oppgave, og det er å gi oss alt vi ber og ønsker oss. Det som begrenser oss, er hvor verdifulle vi føler oss.
Gjennom det vi er opplært til og miljøet rundt oss, skaper vi en illusjon om hvordan vi bør eller skal være. Dette må vi forsøke å komme bort fra. Søk innover i deg selv, og du vil finne svaret på hvem du er og på hva du egentlig vil. Så kan du handle ut fra det.

– Ønsk fra hjertet og du skal få! Ta kontroll over tankene dine, la de negative tankene seile av gårde og bli fristilt. Skap positive tanker om og om igjen, så vil det du ønsker manifestere seg tilbake til deg. Kanskje ikke akkurat på den måten du så det for deg, men på en måte som tjener deg, mener Heidi, som har vært mange steder i landet for å aktivisere energier.

– Jeg er blitt sendt til steder som Tronfjellet, Trollveggen, Trollstigen, Geiranger (de syv søstre) og Skibotn for å aktivisere urgamle energier, som regel feminin kraft, forklarer Heidi, som er styrt av Venus. Da er det ikke lett hvert minutt av døgnet å kjempe for å holde balansen mellom det ytre og det indre, mellom det maskuline og feminine, mellom fortid og fremtid, mellom denne virkeligheten og de ytre dimensjonene.

– Havguden, luft og jord har alltid stått meg nær, men jeg manglet ilden. Det har jeg virkelig kjent på kroppen hele livet. Ilden er det elementet som manifesterer meg. Det er mange jeg gjerne vil takke, men først og fremst Marcello, som viste meg at skatten ligger inne i oss selv og jorden. Ikke der ute et sted. Dette og mye mer til er hva jeg har som grunnlag når jeg prater og veileder mennesker på telefonen. Det er en lærerik jobb som jeg er takknemlig for. Alle trenger vi kjærlighet i våre hjerter, og det får vi om vi gir det til oss selv fra hjerte til hjerte.

Ønsker dere å kontakte Heidi kan dere ringe henne på: 

telefonnummer: 829 95 324 (26,00/min)

åpningstid:
man - fre kl 1030-2100