Få en personlig healer i veska!

Få en personlig healer i veska!

Henter energi fra verdensrommet.

Sissel (49) og Anne (34) fra Sunnmøre har kjent hverandre i 17 år og har alltid trivdes i hverandres selskap. Det gode vennskapet har etter hvert utviklet seg til et spennende samarbeid. Sammen har de to driftige damene utviklet healende energikort som nå er tilgengelig for alle. Energi overføres fra universet og inn i kortet, og hvert kort fungerer som en personlig healer!

Anne og Sissel har jobbet sammen lenge, blant annet har de renset hus i fellesskap. Samholdet er sterkt, og det er mye støtte i å være to i et yrke der de fleste jobber alene. Siden de er to, kan de utveksle viktig inspirasjon seg imellom. Til daglig arbeider begge som healere. Anne er i tillegg synsk, og hun ser blant annet sykdom, mulige partnere og stopp i energiflyten hos sine klienter. Sissel føler mer enn hun ser og kobler seg fort inn på følelser og psyken til folk.

– Til sammen er vi dynamitt! ler Sissel. Det nye samarbeidsprosjekt, energikortene, er på en måte babyen deres.

– Vi har diskutert og prata, forkastet ideen – for så å ta den opp igjen, forteller de. Sissel og Anne føler at kortene er blitt pushet fram, og for dem er det en mening i at ideen om healingkortene er blitt til virkelighet.

– Vi har sterke energier sammen, og det merkes godt – både for oss og for de som opplever at vi jobber sammen. Kortene har blitt til gjennom litt prøving og feiling. Nå er de endelig ferdige. Fargevalg og design har vært viktig for oss. Vi visste selv hvordan kortene skulle se ut, men vi trengte likevel et tett samarbeid med en designer. Det er ikke alltid like lett, ler jentene. Men nå kan de puste lettet ut over at alt er på plass.

 

Energi fra den andre siden

Ved hjelp av en ny teknikk som Anne har fått kanalisert fra universet, blir kortene «fylt opp» og aktivert av sterke energier. Energiene blir lagt inn unikt for den som bestiller kortet. Det er et personlig kort, så det kan kun brukes av vedkommende energien er ment for. Kortene inneholder nye og høye frekvensenergier.

– Hvem som helst kan ikke lage disse kortene. Man må ha den riktige energien fra universet, og det er ikke bare å hente den ned. Jobben ligger i at jeg må fylle ett og ett kort med den energien som kunden trenger. Jeg er så heldig at jeg har fått koder fra den andre siden, og det er bare jeg som kan bruke dem. Jeg har alltid kunne overføre energi til gjenstander, og dette kortet blir noe håndfast – en bro fra det usynlige til det synlige. Alle som har prøvd healing vil kunne kjenne igjen energien som er i kortet. Hvis du ikke har det, er det vanskelig å forklare hva du skal kjenne etter. Men kortene virker like fort om du kjenner det eller ikke, forklarer Anne. Sissel lener seg over bordet og tilføyer:

– Det fine med kortene er at de aldri blir tomme! Når du ikke trenger kortet, er det bare å oppbevare det i plastlommen som følger med, så vil det lade seg opp igjen. Kortet varer så lenge du lever, om det ikke skulle bli ødelagt av andre grunner. Det kan nok bli noe rufsete i kantene etter mye bruk, men i utgangspunktet kan de vare hele livet.

– Energiene i kortene er sterke, og virker gjennom å løse opp blokkeringer slik at energiene kan begynne å strømme fritt. Kortene fungerer som et nøkkelhull, eller en portal om du vil, til lys- og healingkrefter fra universet. Det fine med kortene er at du faktisk kan bestille akkurat den energien du behøver, forklarer Anne. Jentene har allerede merket pågang etter kortene. De har til og med blitt kontaktet fra Wall Street med tilbud om å selge kortene i USA. De to jentene forholder seg likevel rolige og vil ikke kaste seg ut i noe som bare er halvgjort.

– Vi tar ett skritt av gangen. Vi begynner i Norge, så får vi se hvordan det går. For en utenforstående høres dette kanskje en smule søkt ut. Anne og Sissel smiler når jeg spør. De leter fram en mappe som på forhånd er fylt med energier til meg personlig. Når jeg åpner den, setter energien seg i brystet mitt som et slag, og det er ingen tvil om at det finnes noe i den mappen! Men den inneholder så mange kort som venter på å bli tatt i bruk at jeg får problemer med å velge. Skal jeg ta pengekortet først, eller kanskje lykke- og kjærlighetskortet? Jeg blar forsiktig gjennom mappen, og valget faller til slutt på healingkortet.

 

Unike kort

Energikortene kan ikke kopieres eller brukes av andre. De er beregnet til én person, og det er kun eieren som kan ta på det. Energiene ligger kun i originalkortet og dersom andre bruker det, kommer energiene i ubalanse og vil forsvinne. Hvert kort er i A5-format og kommer med en brukermanual som blant annet forteller at kortet aktiveres med bestemte ord og handlinger. Kortet plasseres der du synes det passer best – poenget er at du vil merke en forandring. Det vil også andre som er i rommet der kortet er.

– Jeg hadde en snekker som arbeidet i huset hjemme hos meg. Han satte seg ned i stuen etter en ti timer lang arbeidsdag, men det han ikke visste, var at han satte seg ned rett ved siden av et healingkort. Etter en liten stund utbrøt han: «Her var det jammen godt å sitte!» Jeg fortalte ham om kortet, og han bestemte seg der og da for å skaffe seg sitt private kort. Det tar jeg som et tegn på at kortene virker, smiler Sissel og legger til:

– Snekkeren følte seg ikke lenger sliten da han gikk hjem for kvelden. Det syntes han selv var merkelig, for han var jo så sliten da han satte seg ned for å hvile!

 

Opphaussing

Både Anne og Sissel har jobbet med healing i mange år. I tillegg til sine gitte evner har de derfor opparbeidet seg bred og solid erfaring. Det er for eksempel ikke alle som kan hjelpes med healing. Jentene har brukt mange kveldstimer på å diskutere hva de skal gjøre med de vanskelige tilfellene de kommer over.

– Mennesker med bipolar lidelse er ikke de enkleste tilfellene, men hittil har vi fått hjulpet mange. Det som er ulempen, er at dersom noen går på medisiner, er det ikke så mye som kan gjøres fra vår side. Men det skumleste med det hele er at vi opplever at det er mange som er psykisk ustabile som utdanner seg til healere. Det får oss til å grøsse litt på ryggen, sier Sissel og Anne, som deretter retter seg opp og ser litt på hverandre. Kanskje de spør seg om dette var et lurt utsagn å komme med. Like etterpå nikker de til hverandre, og det ser ut som om de synes det var riktig å få sagt det.

– Det vi også til stadighet opplever, er at ting blir hausset veldig opp. Vi hadde for eksempel en kvinne som ringte og ville ha renset huset sitt. Hun hadde fått høre av en annen synsk at hun hadde et spøkelse i huset, men at denne synske ikke hadde greid å fjerne det. Da vi kom hjem til vedkommende, oppdaget vi veldig fort at huset ikke var hjemsøkt, men at urolighetene skyldtes en vannåre under huset. Det verste var at vi nesten måtte krangle med kvinnen for å overbevise henne om at hun faktisk var alene i hjemmet sitt. Det var nesten som om hun ønsket å ha noe spennende å fortelle om. En vannåre er jo en nedtur i forhold til å ha et vaskekte spøkelse som inntrenger, ler jentene.

 

Healing som oppvåkning

– Hva er det egentlig som skjer når man mottar healing?

– Det er et vanskelig spørsmål å svare på. Når man healer brukes det energi som kan gå inn i celler og restarte dem – enkelt forklart. Kroppen blir nullstilt, og man kommer tilbake til utgangspunktet for den man virkelig er. Det finnes mange forskjellige energier. Noen trenger energi for å få bedre helse, andre trenger kanskje litt kjærlighet inn i livet sitt – og sånn fortsetter det. Men jeg vil understreke viktigheten av at hver enkelt har ansvar for sitt eget liv og sin livsprosess! Vi kan ikke leve livet for andre. Vi kan hjelpe til med å finne roen – vi gir noen en sjanse til å begynne på nytt. Fortsetter da vedkommende i samme sporet som før, faller hun eller han inn i samme gamle mønster igjen – og da er man like langt!

– Kan healing beskrives som en oppvåkning? At man får mulighet til å se verden fra en annen vinkel, for så å velge om man vil endre retning i livet?

– Det er ingen dårlig beskrivelse. Det er jo det som skjer! Når man er på rett spor og gjør de tingene man føler er riktig, vil man ikke bli tom for energi – da kommer det gratis påfyll fra universet hele veien. Det er når vi ikke er sanne mot oss selv at det stopper opp, sier Anne og kikker over kaffekoppen på Sissel for å se om hun er enig i det hun sier. Sissel nikker bekreftende fra andre siden av bordet.

– Vi har sjekket litt priser på healing rundt om i landet. En behandling koster mellom 500 og 1000 kroner. Da er det kanskje verdt å gjøre et forsøk med et av kortene våre? De koster ikke mer enn 349 kroner per stykk, og varer veldig lenge dersom du passer godt på dem, smiler de kreative jentene fra Sunnmøre.


Litt om kortene:
Pengeenergikort
Kortet fjerner blokkeringer som hindrer deg i å få penger. Tiltrekningskraften i svingingene dine vil åpne seg, og du vil lettere tiltrekke deg penger.

Kjærlighet og lykke
Kortet er fylt opp av sterk kjærlighet og lykkeenergier. Det fjerner blokkeringer i deg som hindrer kjærlighet og lykke. Energiene i kortet gir deg sterke tiltrekkingsenergier av kjærlighet og lykke i auraen din.

Healingkort
Kortet er fylt opp av sterke og rensende healingenergier som fjerner blokkeringer. Du vil ta imot healende energier, og nye positive energier vil legge seg i auraen din.

Energikort
Kortet er fylt opp av healende energier og skal brukes når du er utbrent og føler deg tiltaksløs. Det fjerner svinginger som gir lav energi og utbrenthet, og tiltrekker harmoni og sterke energisvinginger.

Harmonikort
Kortet er fylt opp av sterke energier, og skal brukes når du trenger å fylles opp med ro, fred og harmoni for å balansere svingingene i kroppen. Det fjerner svingingene som gir uro og spenninger.

Beskyttelseskort
Dette er et kort som det er lagt inn sterke beskyttende energier i. Du kan ha det med deg eller henge det på soverommet, arbeidsplassen eller på barnerommet. Svingingene i kortet vil beskytte mot negative energier. Kortet renser rom og auraer og fjerner negativitet. Det gir ut beskyttende energier som fred, ro og harmoni.

For kontakt eller informasjon:
www.silver3stars.com
Anne: 938 89 866 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sissel: 906 86 057 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.