Vi har lagt ut tre nye internettportaler

Vi har lagt ut tre nye internettportaler

Legg til sidene i dine favoritter!

Krystallkulen har vokst til å bli en toneangivende nettportal med mye interessant stoff som blir jevnlig oppdatert, horoskopene er som kjent oppdatert daglig. På krystallkulen har vi fokusert på artikler som er spennende for oss som er opptatt av det alternative. Her finner dere også en god presentasjon av forskjellige utøvere av spådom og veiledning. Du vil finne alt fra tarotister, spådamer, spåmenn, healere, klarsynte og medium, bare for å nevne noen. Ønsker dere å snakke med noen av disse utøverne er det bare å ringe disse teletorgtjenestene. I de nye portalene har vi klassifisert veilederne på en mer oversiktlig måte. I tillegg vil dere finne mye annet interessant stoff, gå inn og se selv:

 

Tarot.no – her har vi lagt ut forklaring på den store og den lille arkana, historien om tarot og andre interessante artikler. Vi vil med jevne mellomrom legge til stoff som tar for seg Tarot og bruken av kortene. Her vil man finne ut om forskjellige legg og på sikt vil det kanskje bli en tarot skole her. Har man spørsmål om tarot eller ønsker å komme i kontakt med en utøver av kunsten så vil man finne dyktige tarotister som kan gi deg veiledning eller spå deg ved hjelp av kortene.

 

Klarsynte.no – Sidene er laget for deg som vil finne ut mer om klarsynthet og omliggende tema. Her gir vi deg muligheten til å komme i kontakt med klarsynte mennesker. Disse vil kunne veilede deg gjennom vanskelige valg, åpne dine øyne for mulighetene du har i livet og se hva som vil kunne inntreffe. Vi kan også tilby interessante artikler, reportasjer og annet lesestoff omhandlende klarsynthet og spådom. Vi ønsker å gi deg et bredere grunnlag for forståelse av vår åndelige verden. Det finnes ting som ligger utenfor vår oppfattelse, men det finnes også de blant oss som ser! Ønsker du kontakt med en klarsynt som kan spå deg vil du finne mange med spåtelefon.

 

Mystisk.no – Det er mer mellom himmel og jord en det vitenskapen kan gi svar på. På mystisk.no vil du kunne lese om emner som er av interesse for oss som er opptatt av det alternative. Her vil du kunne lese om alt fra økologisk mat til hvordan du kan stumpe røyken på 3 dager. Paranormale fenomener og spennende personer er også stoff som er og vil bli lagt ut på disse sidene. Selvsagt gir vi deg muligheten til å lese om folk som har teletorgtjenester og kan gi den veiledning og coaching eller en god spådom.

Har du noe du ønsker å publisere på disse sidene, ta kontakt med oss på e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi ser frem til å høre fra deg.