Verdens beste medium til Norge

Verdens beste medium til Norge

Colin Fry (47) har i over 20 år formidlet kontakt mellom mennesker på denne siden og «den andre siden».

Colin Fry er kjent fra media, bøker og flere tv-serier, blant annet Most Haunted, Psychic Private Eyes and 6ixth Sense. I Norge har TVNorge og Kanal Fem sendt disse seriene med stor suksess. Colin Fry er kanskje det eneste medium som har sin egen fanklubb, noe som sier litt om hvor anerkjent han har oppnådd å bli. Blant mange kalles han verdens beste medium. Colin Fry har en unik måte å kommunisere med åndeverdenen på. Den er kjærlig og respektfull, og alltid ispedd latter. Det er alle typer mennesker som kommer på hans show. Det er alt fra de som ønsker svar fra sine kjære de har mistet, til de mest ihuga skeptikerne. Finnes det et liv etter døden? Det er et vanskelig tema for mange, men etter en seanse med Fry er det mange som har blitt overbevis om det motsatte.

 

Utrolig treffsikker

Colin formidler kontakt mellom levende personer og deres avdøde familie og venner. Han har vist seg å være utrolig treffsikker, skal man tro alle dem som har vært til stede på slike seanser. De han formidler beskjeder til opplever ofte at det han sier ikke er til å tro, fordi dette er informasjon som kun finnes mellom avdøde og den som spør. Det er så man kan lure på hvordan kan han vite hva som var mellom dem og den avdøde?

Ifølge Colin blir han kontaktet av publikums avdøde slektninger under seansene, og at de viser hvem han skal fokusere på. Mange andre utenom disse seansene har også fått oppleve hans evne til kontakt med avdøde. Colin er ansett som en av verdens beste medium, noe de som har opplevd hans evner kan skrive under på.

 

Kommer til Mjøndalen

Nå kommer Colin Fry for første gang til Norge. 23. og 25. august holder han seanser i Mjøndalen Samfunnshus, Nedre Torg gt. 1. Seansene er åpne for alle. Billettbestilling skjer på www.colinfry.co.uk/norge.htm og koster kr 350 pr stk.

Du kan finne mer informasjon om Colin Fry på hans hjemmeside www.colinfry.co.uk eller på facebook-gruppen «For oss som vil ha Colin Fry til Norge» Denne gruppen har allerede 500 medlemmer etter kun kort tid.