Kanaliserer budskap fra universet

Kanaliserer budskap fra universet

Nancy Norèn er fødte med synske evner.

Nancy Norèn  oppdaget allerede som lita jente at hun er annerledes. Hun så folk som var døde og kunne se ting som ville skje i fremtiden. Hun trodde hun var rar, og snakket derfor ikke om sine opplevelser til andre. Hun skjønte tidlig at det var en årsak til at hun har fikk evnene sine ? hun skal hjelpe andre ved å kanalisere. I dag har den unge damen 20 års fartstid i jobben på teletorg. Nancy er en av landets mest erfarne spådamer med hele 20 år på teletorg. Det til tross av at hun kun er 40 år i dag.

- Jeg var veldig lita da jeg merket at jeg ikke var som alle andre. Dessverre hadde jeg ingen jeg kunne snakke med dette om, så det ble til at jeg holdt det for meg selv. Jeg vernet om meg selv på en måte. Jeg ville ikke at andre skulle få vite hvor rar jeg var, for jeg trodde virkelig at jeg var kjemperar, ler hun med en liten latter.

- Er det lettere å stå fram som synsk i dag enn for 20 år siden?

- Det er det ingen tvil om at det er. Det er egentlig ikke før de siste ti årene at holdningen til det alternative har endret seg i samfunnet. Jeg vil nærmest kalle det for en revolusjon. Der det tidligere overhodet ikke var akseptabelt å prate om evner, synskhet, gjenferd, aura og andre ting, er det i dag full åpenhet rundt dette. I dag er det nærmest akseptabelt å ha den type jobb som jeg har. Det beste med dette er at jeg opplever å få respekt for jobben jeg gjør. Det er helt fantastisk, smiler Nancy.

_ Du er kjent under navnet Tarotdronningen. Du bruker tarotkort?

- Jeg bruker tatotkort når jeg arbeider. Det er mest for å «koble meg» på kunden hurtigst mulig. Jeg tenker kundens beste og ønsker ikke å sløse med verken tiden eller pengene til folk. Kortene hjelper meg til å fokusere på energien til vedkommende som har en problemstilling. Når kortene er lagt ut, bruker jeg dem egentlig ikke mer. Da har jeg koblet meg på universet og kanaliserer beskjeder fra den andre siden. Det vil si at jeg får hjelp til å kunne gi svar på spørsmålet som stilles. Det er ikke jeg personlig som svarer, men universet. Svaret kommer gjennom meg, og av og til hender det at jeg ikke helt vet hva jeg snakker om - men vedkommende som skal ha svaret, vet nøyaktig hva svaret betyr.

 

Kanalisering

Nancy har ikke kortene med seg under intervjuet. Jeg spør pent om hun kan kanalisere for meg, for å kunne vise hva eller hvordan hun gjør det. Nancy smiler.

- Klart jeg kan gjøre det for deg. Hva vil du vite om? Jeg trekker lurt på smilebåndet.

- Det spørsmålet de aller fleste vil ha svar på vel, ler jeg. Kjærligheten! Nancy trekker pusten - og begynner å prate.

- Du har jobbet veldig mye med deg selv de siste par årene. Det er veldig bra, for nå er du i ferd med å slippe taket på fortiden din. Du er på vei videre. Jeg får si det rett ut: fortiden din har holdt deg igjen slik at du ikke har truffet en ny partner. Det hører med til historien at jeg er singel på sjette året, og at jeg ikke har en spesiell mann i kikkerten. Det skjer liksom ingenting. Der har du utgangspunktet. Nancy fortsetter sin kanalisering.

- Jeg kan i alle fall si såpass at mannen i ditt liv ikke finnes i fortiden din. Du har ikke møtt ham ennå. Du er litt for optimistisk noen ganger - og vil at ting skal være bra. Men den biten har du fått på plass. Du går ikke på den smellen en gang til.

- Den smellen? spør jeg spent.

- Jeg ser jo at det er en mann fra fortiden din - et virkelig tøft karmamøte. Det er ikke så veldig langt tilbake heller. Han er ikke en del av framtiden din. Jeg krymper meg litt i stolen foran Nancy. Jeg vet nøyaktig hvem hun snakker om. Nå skjønner jeg hva kanalisering er. Hun får vite ting om meg som hun umulig kan ha kjennskap til på forhånd - men hun vet det likevel. Eller - universet forteller henne det. Og sånn for ordens skyld - Nancy mener jeg vil møte en mann i løpet av 2010. Det vil jo selvfølgelig gjenstå å se. 

 

Mer enn bilder

- Hvordan opplever du at du mottar beskjeder fra universet som du skal videreformidle til kundene? Ser du bilder og filmsnutter?

- Noen ganger ser jeg bilder, men ikke alltid. Det er vanskelig å forklare. Nancy tenker seg litt om før hun prøver å sette ord på hvordan det er å kanalisere.

- Kanalisering er helt naturlig for meg, så det er vanskelig å finne de riktige ordene for hva som skjer. Noen ganger «ser» jeg bilder i hodet. Jeg ser det ikke med øynene - men med et øye jeg har inne i hodet. Ja, jeg vet det høres sprøtt ut. For det meste hører jeg beskjeder eller får en følelse av at noe er sendt til meg fra den andre siden. Min oppgave er å forme følelsene om til ord. Jeg kan ikke forklare det på en bedre måte. Derfor tror jeg også at det noen ganger kan være vanskelig å være hundre prosent treffsikker. For eksempel får jeg et bilde av en høy mann med blondt hår - slik jeg ser det. Men kunden kan mene at vedkommende ikke er særlig over snittet høy og er kommuneblond. Så helt spesifikk blir det vanskelig å være. Det kommer an på øyet som ser, ler Nancy. Jeg må jo lure inn et spørsmål til for min egen del.

- Han jeg skal treffe - er han lys eller mørk i håret?

- Han er mørk, smeller det kontant fra Nancy. Der er det ingen tvil.

- Hvorfor kontakter folk deg for å få hjelp? Er det i overvekt personer med kjærlighetspørsmål?

- Det er veldig mange som tror at det er rare og litt spesielle folk som benytter seg av spåtjenester. Det kan jeg avsløre er helt feil. Det er høyst oppegående personer som liter med et eller annet der og da. Det kan være sosialt, relasjoner, kjærlighet, jobb, økonomi og bolig. Finanskrisa som har herjet den siste tiden har gjort spørsmål rundt økonomi og bolig veldig aktuelle. Mange jenter har selvfølgelig spørsmål om kjærligheten - men jeg vil legge til at også gutta den siste tiden har begynt å hale innpå jentene der, sier Nancy og understreker;

- Jeg ønsker å fokusere på de positive mulighetene som ligger i framtiden når jeg snakker med en kunde. Jeg kan kanskje ikke gi det svaret de vil høre eller ønsker å høre. Noen vil ha et bestemt svar - forme verden slik de vil den skal være. Det går ikke. Jeg kanaliserer det jeg får inn og fokuserer på mulighetene som ligger der. Jeg har så mange fortvilte kunder som kan ha mistet jobb, kone og penger. Dersom kona di går fordi du mistet jobben, da var det jo egentlig ikke noe kjærlighet i dette forholdet. Da prøver jeg å få kunden til å innse at tross alt så har han eller hun nå sjansen til å finne det vi alle ønsker oss aller mest i livet ? den betingelsesløse kjærligheten.

 

Buddhist

Religion er et emne som alltid har fascinert Nancy. Det er mye visdom i religion.

- Jeg har alltid vært opptatt av å lære hvordan andre tenker, selv om de tenker helt annerledes enn meg selv. Jeg ønsket å forske i hva det er som får folk til å tenke som de gjør. Selv er jeg Buddhist. Kanskje ikke alltid en like god en, ler Nancy.

- Uansett er Buddhismen den snilleste religionen jeg vet om. Mangelen på hat og hevn i denne læren er total. Målet er tilgivelse og kjærlighet. Det er noe som passer for meg. Det finnes ikke et hatefullt ben i kroppen min ? og hevn orker jeg ikke å bruke energi på å pønske ut. Der stoler jeg på universet. «What goes around, comes around», smiler Nancy.

- Jeg får riktignok nesten en allergisk reaksjon på løgn, og kan ikke fordra misunnelse og sjalusi. Men dersom jeg ikke kaster meg på den samme bølgen vil jeg fri meg fra dette og kan fokusere på det som gir meg glede i livet; kjærligheten til min datter og mine nærmeste, naturen og trening. Da har jeg det aller best, smiler Nancy, som elsker jeg å reise og treffe nye mennesker.

- Du har bodd i utlandet i mange år også?

- Jeg har bodd åtte år i Spania, på Grand Canaria og i Fuenguerola. Det var i løpet av disse årene jeg fant ut at jeg ikke takler alt jeg trodde jeg kunne takle. Men jeg er jo så sta, sukker Nancy. - Jeg er et prakteksemplar av sorten som er for sta til å lytte til min egen magefølelse og kjøre på for å få det slik jeg vil at verden skal være. Det ender jo med en smell likevel, så nå har jeg lært meg å lytte til min indre stemme. Hendelser og problemer tårnet seg opp i løpet av de siste fire årene jeg bodde i utlandet. Tegnene talte for at jeg skulle hjem, men jeg lyttet ikke. Til slutt ble jeg dårlig og asosial. Dette endret seg brått da jeg tok til vettet og flyttet hjem igjen. Det er kanskje flere som kjenner seg igjen i det Nancy forteller?

 

Karmamøter

- Det handler om å lytte til sin egen indre stemme, fortsetter Nancy. - Vi alle har en eller annen gang, eller som oftest, handlet stikk i strid med hva vi har følt er riktig. Spesielt i relasjoner til andre mennesker - og i karmamøter.

- Hva beskriver et karmamøte?

- Noen ganger møter vi noen som betyr mer for oss enn andre mennesker. Et karmamøte er når du møter et menneske og innleder en relasjon - en relasjon som kan være lett eller vanskelig. Vi skal lære noe av situasjonen eller av vedkommende. Noen møter er ment å vare livet ut, mens andre bare varer en liten stund. Karma bygger jo på troen på eller en overbevisning om reinkarnasjon - at vi har levd tidligere liv og at vi kommer tilbake til jorden i et nytt liv. Når du møter noen du har karma med, har du og vedkommende levd et tidligere liv sammen. Nancy prøver å utdype hensikten med et karmamøte.

- Dersom du møter noen fra et tidligere liv og relasjonen fortsatt er tung eller vanskelig, har du fått muligheten til å avslutte relasjonen på en myk måte. For eksempel at man skilles som venner eller med aksept - at man er forskjellige, uten nag eller hat. Da har man oppløst karmaen mellom dere. Ta er oppgjør med vedkommende - se realiteten i øynene, og du kan gå videre i ditt eget liv.

 

Relasjoner

- Hva skjer om man ikke klarer å avslutte et slikt møte på en myk måte?

- Prøver man å unngå å ta et oppgjør kommer blokkeringene i deg. Man kan merke at man gradvis blir trøttere og trøttere, man er utrygg, ulykkelig eller har problemer med stress og søvn. Tegnene kan være mange, og de varierer fra person til person.

- Finnes det forskjellig type karma?

- Det gjør det. Men det vi skal være klar over er at vi ikke behøver å ha et forhold til noen som forsøker å psyke oss ned selv ikke om det er vår nærmeste familie. Man har valget - man kan kutte kontakten. Selv om det er smertefullt, kan det å avslutte en relasjon i lengden bety mindre smerte og en frigjøring. Vi går alt for mye på akkord med oss selv. Materialismen rår. Finn ut hva det er som gjør deg glad - og gjør det! Selv om det innebærer mindre i lønningsposen. Det betaler seg på helt andre måter. Bli glad igjen!

- Krever det ikke mye mot å gjøre noe som er stikk i strid med det som forventes av deg?

- Det kreves kanskje mot i starten, men man merker veldig raskt at man føler seg bedre dersom man følger magefølelsen. Man blir i bedre humør, og når man gjør de rette tingene, arbeider universet med deg og ikke mot deg. Livet vil flyte mye lettere, og da trenger man ikke motet lenger. Det går av seg selv. Ta meg som et eksempel. Jeg har lenge ønsket å gjøre mer enn bare å jobbe på teletorg. Nå endelig er jeg i gang og skal åpne et lokale på nyåret i Sandefjord der jeg kommer til å selge produkter for indre og ytre helse. I tillegg arrangerer jeg kosmetiske reiser til Istanbul og Tunisia. Det krevde mot å sette i gang. Men i dag flyter dette av seg selv, sier Nancy før hun avslutter;

- Det er i seg selv et sikkert tegn på at det er dette jeg skal gjøre!