La magefølelsen styre livet!

La magefølelsen styre livet!

Svenske Niclas er født medial

Niclas Andersson (43) fra Skåne i Sverige er født synsk. Han vokste opp med en «liksomvenn» ved sin side. I tillegg så han og pratet med avdøde mennesker – noe de rundt ham ikke gjorde. De siste årene har Niclas brukt evnene sine til å hjelpe andre som enten står fast følelsesmessig eller ønsker å kartlegge sitt eget potensial. Niclas mener at jobben hans egentlig er å bekrefte andres magefølelse.

Medium har tatt kontakt med Niclas Andersson i Sverige etter at en meget fornøyd kunde kontaktet undertegnede for å fortelle om hjelpen han har fått fra synske Niclas. 

– Jeg må fortelle om Niclas, begynner Bjørn. – Jeg ringer ham fra fjerne Østen der jeg bor halve året. Niclas har reddet store deler av min økonomi, og det er bare én av tingene han har gjort for meg. Han kunne beskrive hvordan kjæresten min ser ut. Til punkt og prikke. En annen ting som fikk hårene til å reise seg på kroppen min, var da han fant igjen noen deler til en motorsykkel jeg hadde demontert. Jeg hadde lett etter delene i to år. Det tok Niclas et minutt å fortelle meg hvor delene lå. Han beskrev til og med hvordan de var innpakket, forklarer Bjørn på telefon fra Østen.

 

Taushetsplikt

Vi i Medium finner dette så spennende at vi tar kontakt med Niclas. I den andre enden av linjen møter vi en sympatisk stemme som bekrefter at han kjenner Bjørn godt. På grunn av taushetsplikten kan ikke Niclas verken bekrefte eller avkrefte noen av Bjørns uttalelser. Vi må forholde oss til det Bjørn sier, forklarer Niclas. Men han synes det er hyggelig å få så god tilbakemelding. Før vi går videre, ber jeg Niclas «se» på meg. Vi har aldri snakket sammen før. Hans eneste informasjon om meg er at jeg er journalist i et alternativt magasin i Norge. Niclas begynner å prate:

– Det har vært mye uro i livet ditt, og det kommer det fortsatt til å være. Med det mener jeg mye fart og ting som skjer. Det har også noe med kjærligheten å gjøre. Du skal ikke være urolig. Kjærligheten løser seg på en helt naturlig måte. Han har i alle fall rett i at det ikke finnes en kjæreste i livet mitt.

– Så ser jeg at du skal på reise. Skal du holde kurs? Det er bingo. Jeg bekrefter at jeg skal holde kurs i Egypt om et par uker.

– Det kommer til å bli mer av dette. Flere kurs. Og mannen du skal ha, kommer til å være involvert i dette. Jeg kjenner at jeg får et lite løft og en smule forventninger. Jeg kommer likevel fort ned på bakken igjen.

 

Synsk i barndommen

Niclas er født og oppvokst i Skåne sør i Sverige. Han har holdt seg til landsdelen hele livet. I dag bor han sammen med kona og sine fire barn i Kölleröd. Tidligere jobbet han som sjåfør i eget firma. Det ble veldig mye jobb og lite tid til å være hjemme. Endringen kom etter at barna ble født. Niclas ville være mer hjemme hos Sofie, Philip, Simon og Evelina. Det var i den forbindelsen han våget å ta steget helt ut og begynne å bruke de oversanselige evnene han har vært i besittelse av siden han var liten gutt. 

– Jeg har hatt evner siden jeg var en liten gutt. Jeg hadde en «liksomvenn» da jeg begynte på skolen. Jeg husker ham veldig godt. Han var en stor del av livet mitt. Da jeg kom i 13-årsalderen, syntes jeg han ble for masete og krevde for mye tid av meg, så jeg skilte meg fra ham. Jeg var blitt sterk nok til å stå alene. Jeg husker også en episode fra da min farfar døde. Jeg var 17 år da det skjedde. I forbindelse med farfars bortgang møttes familien hjemme hos min farmor. Plutselig stod farfar i hallen og sa til meg at han ville snakke med farmor. Jeg gikk inn på kjøkkenet til min farmor og sa det som det var, at farfar ville snakke med henne. Hun så rart på meg og understreket at farfar var død! Jeg måtte gå tilbake til farfar og gi han beskjed om at farmor ikke ville snakke, ler Niclas hjertelig. Evnene hans har utviklet seg helt naturlig med årene.

– Jeg har aldri gått på kurs for å lære meg å bli klarsynt eller lignende. Jeg bruker heller ingen hjelpemidler. Jeg har valgt å stole på meg selv og følge min egen magefølelse. Jeg føler at det gjør at jeg har noe helt eget – min egen gave som jeg bruker til å hjelpe andre mennesker. Jeg kobler på og jeg kobler av igjen på den energien som hjelper meg å hjelpe andre. Jeg får inn bilder og følelser. Dette legger jeg sammen til et svar. Dersom jeg skal bekrefte meg selv, kan det hende jeg tar fram pendelen. 

 

Svarer på nesten alt

Niclas får henvendelser fra både nær og fjern, og det folk vil ha svar på, er veldig variert. Likevel er det et tema som peker seg ut, en gjenganger – kjærligheten.

– Som oftest vil folk vite om kjærligheten. Det er jo ikke så rart. Det er noe som angår oss alle. Kjærligheten kan deles opp i flere områder. Det kan handle om alt fra savn av den ene spesielle til at det er flere involverte parter. Det finnes mye ulykkelig kjærlighet der ute, sukker Niclas. – Mange ønsker å vite om en gammel kjæreste, en drøm som gikk tapt. Det er også mange som har spørsmål rundt utroskap. Niclas tar en liten kunstpause.

– Det må jeg faktisk bare regne med. Det hører med til jobben. Jeg svarer på det meste. Men ikke dødsfall, understreker Niclas. – Det som egentlig er min jobb, er å bekrefte kundens egen magefølelse. Mange av de som ringer, trenger en bekreftelse på at det de selv føler, stemmer. Noen ganger ender samtalen med at kunden slenger på røret fordi de ikke liker det jeg sier. Men de ringer tilbake etter en stund og bekrefter at det jeg sa, stemte, ler Niclas, som gjerne deler kundene i to typer. 

– Med det mener jeg at den ene typen vil høre det de har bestemt seg for at de vil høre. De kan bli opprørte over det jeg sier, siden det ikke er det de forventer eller ønsker. Den andre typen lytter til det jeg har å si, og er veldig takknemlige for at jeg kan hjelpe dem. I tillegg til å hjelpe med å tolke framtidsmuligheter driver Niclas på med drømmetydning.

– Det finnes mange muligheter for å lære mer om seg selv. En av dem er drømmetydning. Der kan jeg være behjelpelig. Jeg kan også fortelle om guidene som finnes rundt en person dersom det er ønskelig. Det ligger litt i tiden at mennesket generelt ønsker å utvide sin egen intuisjon. Men så er det faktisk sånn at vi som jobber som medium, ikke ser oss selv. Vi må bruke hverandre dersom vi står fast eller trenger bekreftelse. Vi er som alle andre på det området, ler Niclas, som også renser hus og har dette å si om jordbundne ånder:

– Ånden er en form for minnestoff som henger igjen. En minneenergi. Når du er på jorden og har gjort et eller annet som du ikke vil gi slipp på, blir minnene hengende igjen. Du dør og går over på den andre siden, men ånden blir trukket tilbake til for eksempel huset du bygde, som du ikke vil gi slipp på. Dette er ikke av det mørke slaget. De mørkere sjelene har ikke gått inn i lyset eller over på den andre siden. Minnene blir for sterke. De har ikke gjort ferdig sitt ærend, så de fastner. Da kan jeg hjelpe til med å sende dem over og inn i lyset. Det er en spennende jobb, og jeg lærer mye av dette. Regelen er å gi slipp og ikke ha noe ugjort. Fei unna så godt det lar seg gjøre mens du går livets vei.

 

Lytt til ditt indre

Niclas er konfirmert og har vært en del av kirken i mange år. Men han har aldri følt seg helt hjemme der.

– Det jeg intuitivt har trodd på, er blitt avskrevet av kristendommen, forklarer Niclas. – Jeg fant derimot mange svar som er riktige for meg innenfor buddhismen. Jeg tror på utviklingen av en selv. Jeg ber ikke til Buddha. Jeg ber til meg selv gjennom meditasjon og stillhet. Alle elementene er med, både ild, vann, luft og jord. Disse er en viktig del av hele sammenhengen. Etter at jeg fikk dette inn som en del av livet mitt, har jeg virkelig utviklet meg selv. For det er det livet handler om, å utvikle seg selv. Følg din egen magefølelse. Den skal du alltid gå etter uansett hvor den leder deg. Det er intuisjonen som styrer livet ditt. Om du er i tvil i en sak – lytt til deg selv. Kjenn etter hva du skal eller ikke skal i en sak. Det er alltid en hjelper som gir deg signaler som du kan lytte til. Bruk stillheten. Dette er en kjempebra metode å bli kjent med deg selv på, råder Niclas. Niclas brenner for mye, både livet i seg selv, barn og familie og å hjelpe andre. Han har funnet sin metode for å finne seg selv og lærer den villig videre.

– Du skal ikke være redd for å snakke med deg selv. Spør gjerne hva som skal til for at du skal få det bedre med deg selv. Om du føler at du ikke får noe svar, så kan jeg hjelpe deg med det. Vær klar over at dette kan være et forløsende spørsmål dersom du stiller det til meg når du ringer. Har du det ikke bra med deg selv, er det vanskelig å skulle åpne seg for kjærligheten.

 

Gjør det du brenner for

Selv om Niclas ikke har gått på kurs for å lære seg klarsyn, går han ikke av veien for å holde kurs selv.

– Jeg har så vidt kommet i gang med å holde kurs i healing og positiv energi. Jeg brenner for å lære bort dette til andre. Kanskje noen kan lære noe av meg samtidig som jeg lærer av andre mennesker. Det blir utvikling på to hold, det, ler Niclas over telefonen. Niclas gjorde store endringer i livet sitt da han sluttet som sjåfør og begynte å jobbe med sine evner. Han valgte bort en sikker inntekt til fordel for en mer usikker økonomisk framtid. Han har ikke angret én dag på valget sitt. Han valgte å gjøre det han følte var riktig for seg selv.

– Jeg opplever at folk har en tendens til å gi opp litt for fort. Det blir for vanskelig å skulle bryte inngrodde mønstre. Det er det ukjente som skremmer. Veldig mange lever et monotont liv. Det har jo heller ikke blitt bedre etter all elektronikken som er blitt del av vår hverdag. Underholdningen er for lettvint. Vi slipper å tenke selv. Man må faktisk ta et valg og stå i det. Man må våge å komme ut og være den man er – fullt ut!

– Det finnes ikke noe som heter å mislykkes. Man blir bare en erfaring rikere. Mørket kan aldri slukke lyset. Derfor finnes det alltid håp – uansett hvor håpløs situasjonen ser ut til å være der og da. Gjør et forsøk og se på alternative løsninger. Man kan jo kjøre seg fast, og da trenger man hjelp til å komme seg løs. Der kan jeg spille en rolle og bidra. Jeg forsøker å heale folk ved å gi dem svar de trenger for å komme seg videre. Rett og slett å gi håpet og troen på seg selv tilbake.

 

Ring Niclas på 829 95 412 (kr 26,00/min).