Lysopplevelse forandret livet

Lysopplevelse forandret livet

Dette er innholdet i Monica Ljungberg Öhrns foredrag og workshop på Storefjell alternativfestival 27. - 29. mai i år.

Vi nærmer oss 2012, og det er mye fokus på dette årstallet som er knyttet til Maya-kalenderen. Dette er innholdet i Monica Ljungberg Öhrns foredrag og workshop på Storefjell alternativfestival 27. - 29. mai i år. 

 

Monica Ljungberg Öhrn er kunstner, lærer og foredragsholder. Da hun var seks og et halvt år hadde hun en lysopplevelse i fjellområdet ovenfor Rjukan som forandret hennes måte å se verden og livet på. Det har fortsatt en stor påvirkning på den hun er i dag. Siden da er engler og guider, naturvesen og andre dimensjoner en åpenbarhet. Monica er takknemlig for at tiden vi når går inn i muliggjør denne formen for kontakt for mange, mange flere. 

 

- Det å skape har gitt meg muligheter til å treffe mange fantastiske mennesker. Jeg ønsker alle så vel, at hver og en skal finne akkurat sin vei, sin måte å se på verden og livet. Mitt mål er å være en medvandrer, et medmenneske, delaktig i den store prosessen som moder jord befinner seg i. Her hjemme har jeg kreativ møteplass, Ateljé Lövås, for mennesker som vil. Enten det er å finne seg selv eller sin kreativitet, å meditere, vandre i Kosterhavets nasjonalpark eller »bara bære», som hun sier.

På Storefjell
På kurset på Storefjell Alternativfestival 2011 kommer jeg til å ta opp mange forskjellige forklaringer rundt 2012-fenomenet. Etterpå går vi over til en del øvelser og eksperimenter. Målet er at du bevisst skal forstå og dermed aktivt arbeide for økt hjerteenergi for deg selv, for andre mennesker og for jorden, sier Monica.

Les mer på www.altfestival.no 

 

Historikk om 2012

Tibetanere og Hinduer forklarer ulike tidsepoker med «Yugas» og hvordan de forholder seg til presesjonen – det vil si den langsomme endringen i jordaksens retning.


Vitenskap
Hva er hva og hva innebærer prosesjonen og jordens bevegelser med sine 26.000-års sykluser? Hvordan påvirker dette jorden og hvert enkelt individ. Menneskeheten og vår samhandling. Elektrisk og elektromagnetisk påvirkning? 


Religion
Guds utånding og innånding. Hva har det med oss å gjøre her og nå? 


Forståelse av hjernebølgene
Hjernen vår påvirkes og dermed påvirkes også hjernebølgene. Hvordan kan vi med hjelp av forståelse av hjernebølgene kan kommunisere dypere i oss selv og vårt hjertes dyp. Hvordan kan hjernebølgene harmoniseres med andre dimensjoner, for eksempel englenes, naturveseners eller alvenes dimensjoner. Hvordan og hvorfor øker 2012 muligheten til hjernebølgenes harmonisering! 


Dette vil hun gjøre på festivalen 
Øvelser i å kommunisere med hva som holder deg tilbake. 
Øvelser i å forstå «ditt jeg på jorden» reaksjoner.
Øvelser i å stille hjernens beta-bølgelengde og gå inn i hjertets visdom, stillhet og ubetinget kjærlighet. Ditt hjerte er en galaktisk port. 

- Jeg ønsker alle hjertelig velkommen til en workshop der mye kan hende. Vår kollektive gruppeenergi skaper muligheter til kommunikasjon med den ikke-fysiske verden. Vi får se hvem som møter opp, sier hun og håper flest mulig kommer. 

Les mer på www.altfestival.no 


Kunstutstilling på festival
Kunstutstillingen som Monica vil ha på Storefjell under hele festivalhelgen i mai vil vise guddomlig geometri – som er en serie med eksklusiv glasskunst som speiler skapelsens nøkler. Blomstermedisin er en serie malerier som viser fargenes vibrasjon og legende kraft.Engler av keramikk hvor du kan kjenne på englenes vibrasjon. 

 

Kosmiske vibrasjoner i sin kunst              
- Alice Bailey skrev i sine bøker at i fremtiden kommer kunstnere til å kunne ta inn kosmiske vibrasjoner i sin kunst. Det har nok alltid skjedd, og det er derfor kunst har hatt så stor påvirkning på oss mennesker i århundrer, forklarer Monica, og legger til at nå er hver og en av oss mer bevisste og kan kjenne etter selv. 

- Jeg tror at det er den forskjellen hun mente når hun skrev «velkommen til å kjenne etter også du!»

Les mer på www.altfestival.no 

Du kan lese mer om Monica på http://www.artofmonica.se/