Intuisjon

Intuisjon

Et dypdykk fra Intuisjonsskolen

Intuisjon, magefølelse, teft, sansing, følelser, tanker, klarsyn, telepatiske evner eller synskhet? Kjært barn har mange navn og vi blander ofte begrepene og tillegger de ulike ting ut fra ståsted og behov. 
 
På Storefjell Alternativfestival siste helg i mai kan du i år få hjelp til å få orden på begrepene og ikke minst selv komme i gang med alle de muligheten du selv har!

Vi ser blant annet at ordet intuisjon benyttes sammen med alt fra spåing til forskning, og at begrepet brukes i flere bransjer, alt fra psykologi til alternative miljøer.

Grethe Holtan kommer for å klargjøre og utdype hva intuisjon egentlig er og hvordan vi alle kan bruke den mest mulig effektivt. Hun vil også demonstrere ulike øvelser.

 

Gründer av Intuisjonsskolen

Grethe Holtan er utdannet MBM (Master of Business and Marketing) fra Handelshøyskolen BI i Oslo og har arbeidet i mange år nasjonalt og internasjonalt innen salg, markedsføring, ledelse, strategi og økonomi. De siste 10 årene har hun fordypet seg i området intuisjon og arbeider som coach og kursleder både for firma og privatpersoner.

Hun er profilert en del i media og er gründer av Intuisjonsskolen, som er det første studiet i Norge innen emnet. I august 2006 ble hennes arbeid og kurs belyst i NRK1, Schrødingers Katt. 23. september 2010 deltok hun i programmet "Den andre siden" på kanal 5 om temat "intuisjon".

 

På Storefjell 2011
Grete Holtan
Intuisjon - et dypdykk fra Intuisjonsskolen
Forstå hva intuisjon er og hvordan du kan bruke den i konkrete sammenhenger, se nye muligheter, og ta raskere og bedre valg og bli mer kreativ. Hun vil også demonstrere øvelser.Les mer på www.altfestival.no

For mer informasjon om Grethe Holtan, www.intuisjonsskolen.no