Bli med på en indre reise

Bli med på en indre reise

På Storefjell Alternativfestival vil Merete Evertsen holde foredrag

Merete Evertsen er journalist i Medium, klarsynt tarotist, kursholder og energiarbeider. Hun renser hus og steder, samt gjør kanalisering med tarot. På Storefjell Alternativfestival vil hun holde et foredrag hun har kalt «En indre reise: Du har alt i deg som du behøver for å være deg.»


Merete jobber til daglig i Medium som journalist der hun blant annet arbeider med å rense hus for åndelig aktivitet. Mange opplever uforklarlige hendelser i hjemmene sine, alt fra diffuse lyder, skygger som beveger seg, til mer konkrete og skremmende ting, som å bli dyttet ned en trapp av en usynlig hånd. For andre er det mer diffust. De opplever at de er tomme for energi uten at det finnes en konkret forklaring på hvorfor, eller de føler seg aldri alene i huset sitt.
Merete kommer til å fortelle om hennes opplevelser gjennom konkrete eksempler fra egen erfaring.

Merete gjør også private readings med hjelp av sine klarsynte evner, samt tarotkort. Du vil få muligheten til å bestille en reading under festivalen.

Vi lever i en verden full av støy der oppmerksomheten rettes mot det materielle, utseendet, penger og status. Det kan være vanskelig å bli bevisst seg selv og sine ønsker når man hele tiden blir forstyrret. Ved å være ærlig med seg selv og om hvem man er, åpner man også opp for å se livet fra en helt ny vinkel.

Alt du trenger for å komme deg videre og nå dine mål, har du allerede i deg. Du kan klare alt du bestemmer deg for å gjøre. Husk: Verden er et puslespill der ingen brikker er like. Du er en unik brikke som verden trenger for å få bildet komplett. Åpne deg opp og tenn gnisten i din egen indre flamme.

For priser og påmelding, trykk her

Eller les mer på www.altfestival.no