Mayakalenderen 2012

Mayakalenderen 2012

Et bevissthetsskifte og tankens kraft

Etter mange års studier i kosmisk, kollektiv og menneskets bevissthet, fattet Camillo Løken stor interesse for 2012-fenomenet. Han har studert både den spirituelle, åndelige og vitenskaplig materiale relatert til dette fenomenet, og funnet likhetstrekk som er svært interessante.

Camillo Løken kommer til Storefjell alternativfestival 27. til 29. mai i år med sitt foredrag «Bevissthetsskiftet» og et minikurs i «Tankens kraft.» Camillo har i mange år studert hemmeligheten med livet. Han er lidenskapelig opptatt av å finne svar på hvem vi er, hvor vi kommer fra, hva vi gjør her og hvor vi skal. Han er forfatter, coach og kurs­ og foredragholder i tankens kraft, 2012­fenomenet og bevissthetsøkning. Camillo er samarbeidspartner med Norges kanskje mest kjente medium Lilli Bendriss. Sammen har de skrevet boken «Bevissthetsskiftet mot 2012 og videre». Denne utgir de på sitt eget forlag som de har startet sammen.Camillo Løkens samarbeidspartner Lilli Bendriss er blant annet kjent fra TV-seriene «Fornemmelse for mord« og «Åndenes makt». Siden slutten av 1980-tallet har hun hatt evnen til å kanalisere informasjon fra ulike energier fra den andre siden.

 

Det er på tide å våkne opp

Foredraget «Bevissthetsskiftet» tar for seg viktigheten av å forstå hvem vi er for å kunne delta i bevissthetsskiftet som allerede har startet. Temaer som bevissthet, reinkarnasjon, sjelen, energi og den indre verden blir berørt. År 2012 blir av mange sett på som en portal og vekkerklokke til det som kalles «den gylne tidsalder».På kurset viser Camillo ulike vinklinger av 2012-fenomenet, både fra et åndelig og vitenskapelig ståsted. Camillo Løken har kunnskap om ulike 2012-profetier, både fra Mayakalenderen, hopiindianerne, Nostradamus og hinduismens Kali Yuga, Terrence McKenna og Time Wawe Zero, med flere. I foredraget på Storfjell i mai belyser Camillo temaer som boken «Bevissthetsskiftet» tar for seg.

– Alle suksessfulle mennesker skaper sin egen suksess på det indre planet først, forteller Camillo. – Deretter realiserer de suksessen i den ytre verden. Enten gjør de dette ubevisst eller så er de bevisste på at de er i harmoni med lovene og energiene i universet som styrer våre liv, mener han.
Camillo og Lilli hevder at om du kan se det du drømmer i ditt indre, så vil det manifesteres seg i den ytre verden, men det skjer ikke med en gang. Du må holde denne tanken om din drøm i ditt indre over tid og mate den med energi og lidenskap. – Jo mer energi og lidenskap du gir drømmen din, jo raskere vil den manifestere seg, sier Camillo til Medium.

 

Tankens kraft

På kurset «Tankens kraft» på Storefjell Alternativfestival viser Camillo hvilket potensial som bor i hver og en av oss gjennom tankens kraft og hvordan skape det du vil skal skje i livet ditt. I mange år stod Camillo selv på stedet hvil og følte at alt var et strev og slit, men da han forstod at våre liv styres av universelle lover som er like reelle som loven om gravitasjon, endret alt seg til det bedre. Som deltaker på minikurset får du innsikt i Loven om tiltrekning og Loven om vibrasjoner, og hvordan du kan få disse lovene til å virke for deg.– Du kan oppnå hva du ønsker deg i dette livet! Du kan få innsikt i hva du må gjøre for å få disse lovene til å virke for deg, forteller Camillo. Camillo har selv brukt teknikkene og på kort tid blitt en tett samarbeidspartner med Norges mest kjente medium Lilli Bendriss. Det har ført til TV-opptredener både på Kanal FEM og på God Morgen Norge på TV2, radiointervju på P4, samt oppslag i ulike magasiner og utgivelse av boken Bevissthetsskiftet.

 

Ulike modeller

– Vi tar for oss viktigheten av å forstå Tankens kraft og hvordan hver og en av oss har et enormt potensial til å skape noe for oss selv og andre. 2012 og fremtiden handler om hva vi tenker og hva vi forventer skal skje. Slik handler det om tankens kraft. Vi er inne i en tid med endringer. Hvilke endringer som skjer er det vi som styrer. Tanker skaper materie, hevder Camillo.På kurset vil han demonstrere ulike modeller som bidrar til å øke forståelsen av hvordan skaperkraften fungerer og hvor viktig det er å tenke uavhengig av omstendigheter.

– Gjennom dette kan du også løfte dine medmennesker til et nytt nivå. Nøkkelen ligger i hva hver og en av oss brenner for. Nøkkelen til å manifestere ligger i lidenskapen, og jeg deler med deg hvordan jeg selv bruker dette som et verktøy i min hverdag, fortsetter han.I tillegg til foredrag og kurs blir det også mulig å treffe Camillo mer privat i løpet av helgen. Han har egen stand med bøker og informasjon på alternativfestivalen. På Storefjell er det bare noen få utvalgte som får ha sin egen stand, slik at det er mulig å få den gode og rolige samtalen med de som er der. Camillo Løken vil også delta i panelet «Åpent forum om 2012» på festivalen.Bevissthetsskiftet har startet, og Camillo Løken ser på fenomenet 2012 med en mening om at det er opp til hver og en av oss hva utfallet av 2012 blir og at alle må ta ansvar for sin bevissthet. 2012 handler om din, min og vår kollektive bevissthet.

For mer informasjon og påmelding til Storefjell Alternativfestival 2011, se nettsiden www.altfestival.no