Hjelper deg å finne ditt potensial!

Hjelper deg å finne ditt potensial!

Gjør reading med astrologi og tarot.

Manuela Hofer (35) fra Brattvåg utenfor Ålesund har jobbet på teletorget i ett år. Hun er en allsidig dame som bruker metoder som astrologi, tarot, englekort, krystaller, numerologi og reconnective healing. Interessen og evnene har hun fått i arv fra sin oldemor som var kjent i lokalmiljøet for å lese presise spådommer i hånden eller med kort. 

Manuela er en allsidig dame. Musikk betyr mye for henne, så mye at hun ga ut sitt eget album, Reflections, i 2009.

– Jeg har tidligere jobbet med både musikk og foto. Musikken på albumet Reflections er i kategorien melodiøs elektronika/pop. Jeg er inspirert av artister og band som Massive Attack, Röyksopp og Enya, forteller hun. Når man er allsidig, har man naturlig nok også mange interesser, noe som gjenspeiler seg i at Manuela jobber på teletorget.

– Jeg er vel egentlig ikke helt komfortabel med merkelapper. Jeg pleier å si at jeg jobber med blant annet astrologi, tarot, englekort, krystaller, numerologi og reconnective healing. Jeg var på kurs sommeren 2010 med Eric Pearl. Astrologi kan man for øvrig bruke på så mange forskjellige måter. Man kan til og med lage øyeblikkshoroskop for en hendelse, et møte eller lignende for å se om det finnes et potensial der, sier hun.

– Å kombinere astrologi med tarot er en veldig fin måte å jobbe på for meg. Det er spesielt det psykologiske elementet ved både tarot og astrologien jeg synes er fascinerende. Begge deler kan også si så mye om en persons forventninger, motivasjoner, preferanser og potensialer innenfor alt fra kjærlighet, det emosjonelle, motivasjon, drivkraft, det mentale og hvordan vedkommende relaterer seg til andre, fortsetter Manuela, som er opptatt av at astrologi bør tas på alvor.

– Det er antakelig mange som tror at astrologi kun består av ukebladhoroskoper, men slik er det ikke. Man tar for eksempel utgangspunkt i eksakt fødselsklokkeslett, dato, år og sted/breddegrad, og kalkulerer frem et kart ut fra dette. Det er kanskje ikke så rart at psykologen Carl G. Jung pleide å sjekke astrologikartene til sine pasienter. Han gjorde det med hver eneste en av dem, ifølge datteren. Det sies at også Isaac Newton, Nostradamus, Galileo Galilei og Johannes Kepler drev med astrologi. Det var ikke så uvanlig før i tiden at astronomene samtidig var astrologer, forklarer Manuela. 

 

Evnene følger slekten

Manuela har så lenge hun kan huske hatt interesse for ting som krystaller, urter, farger, numerologi, astrologi og lignende. Det var spesielt kvinnene i hennes egen familie som inspirerte henne.

– Både min bestemor og min oldemor spådde i vanlige bordkort, og drev blant annet med håndlesning. Min mor driver med healing, så jeg kan vel kanskje ikke si noe annet enn at det ligger i slekten, ler Manuela. 

– Min bestemor, som bodde i Østerrike, var litt av en karakter. I tillegg til at hun spådde i kort og drev med håndlesning, hadde hun mediumistiske evner. Jeg kan huske da jeg var liten og var på besøk hos bestemor. Det pleide å komme alle mulige slags folk hjem til henne for å bli spådd. Da fikk vi barna beskjed om å gå ut og leke. Min bestemor behøvde aldri å annonsere for virksomheten, ryktet om hennes evner spredte seg via jungeltelegrafen. Kortene hadde hun med seg da hun kom på sykehjem, hvor hun blant annet spådde personalet. Hun ble 97 år gammel. I tillegg vet jeg at et søskenbarn av min bestemor, som også var fra Østerrike, drev med urtemedisin. Manuela ønsker å hjelpe andre, slik hennes forfedre på kvinnesiden gjorde, ved å fokusere på hvordan man kan finne det beste i et menneske – dets potensial.

 

Instrumenter

– Jeg synes det er vanskelig å skulle sette ord på mine evner. Astrologi, numerologi og tarot er instrumenter jeg bruker for å sette i gang intuisjonen. Jeg får informasjonen fra et sted jeg ikke aner hvor er. Det blir som en form for kanalisering. Englekort, numerologi og krystaller bruker jeg i tillegg. Det jeg føler meg sterkest eller best på, er å hjelpe folk til å bevisstgjøre sitt eget potensial. Det kan jeg best ved å stille dem spørsmålene som kan lede dem selv til å finne svarene på spørsmålene de har. Jeg vil på ingen måte ta avgjørelser for dem, men heller prøve å hjelpe dem til å finne sin egen vei. Rett og slett ved å bidra med hjelp til å se mulighetene, potensialet og sterke og svake sider, og så prøve å navigere frem mot den beste løsningen. Noen ganger ser man ikke seg selv så godt. Man føler jeg rådløs, fortvilet og finner ikke meningen med det man gjør. Slik var det for en kunde som ringte Manuela. Sammen fant de en løsning.

– Det var en dame som ringte meg en gang, som lurte på hva hun skulle gjøre angående en mann. Det var en ganske innfløkt situasjon. Jeg fikk opp at det fantes en mening i denne situasjonen. Hun skulle ha denne erfaringen, fordi den ville gi henne inspirasjon til å skrive på et senere tidspunkt. På den måten kunne hun da også være til hjelp og inspirasjon for andre som muligens befinner seg i samme situasjon som henne. Det er noe med å bruke en tilsynelatende negativ erfaring konstruktivt, smiler Manuela.

 

Min spådom

Jeg ber Manuela se litt på framtiden min og kjærligheten. For en del faste lesere kan mitt kjærlighetsliv kanskje være spennende å følge med på, for andre er det kanskje kjedelig. Men når jeg er singel og har vært det i over seks år, blir det et helt naturlig emne å spørre om. Mye er blitt sagt i løpet av de siste fire, fem årene jeg har jobbet i Medium. Mye har stemt, andre ting har vært direkte feil. Men de siste ti–tolv månedene har jeg lagt merke til én ting. De jeg spør, sier nesten nøyaktig det samme om min framtidige partner. Manuela også.

– Det kommer opp en ny start for deg innenfor kjærligheten, både på det emosjonelle, psykologiske og følelsesmessige planet. Det kommer også opp en maskulin energi i et vanntegn (kreps, skorpion eller fisk), noe som harmonerer godt med soltegnet ditt, som er Tyren. Det kan også være en mann som er i god kontakt med sine følelser, og som ikke er redd for å vise det. Muligens møtes dere via en felles interesse, eventuelt i forbindelse med et kurs. Utfordringen kan være at han kanskje ikke helt med det samme ser ut til å være den typen person du vanligvis faller for. Det ser ut til at han bidrar med en fornyelse av dine perspektiver, hva du kanskje tror du trenger eller ønsker. Han bryter litt med dette mønsteret på en måte, og du får en slags oppvåkning i henhold til dette. Du ser kanskje ting med litt nye øyne. Dette er en uttalelse jeg biter meg fast i. Det at en mann skal bidra til å fornye mitt perspektiv, står høyt på ønskelisten min. En som er trygg nok på hvem han er, og våger å vise meg det. Om Manuela har rett, ser jeg fram mot det ukjente. Jeg skal ikke stille meg i veien for dette møtet i alle fall. Kanskje en gang vil jeg vise fram denne foreløpig ukjente, vidunderlige mannen for dere lesere. Om skjebnen vil det, så skjer det.

 

Skjebnen og fri vilje

Manuela tror på skjebnen, men ikke at den styrer valgene våre.– Jeg tenker at visse ting er forutbestemte, men at vi også har vår frie vilje og mange mulige veier å gå. Dette er faktisk verifisert gjennom moderne fysikk som snakker om uendelige univers og muligheter. Dette finner jeg svært fascinerende, stråler Manuela. – Det ser ut til at vitenskapen og det åndelige/spirituelle er på vei til å møtes, noe jeg synes er bra. Jeg mener at begge sider har ting å lære av hverandre og kan tilføre hverandre viktige elementer. Derfor er det også viktig ikke å være for bastant i sitt arbeid med andre mennesker, men heller prøve å hjelpe dem til å se mulighetene som finnes. Det kan være mange forskjellige veier til det samme målet. Manuela tenker seg om litt før hun fortsetter.

– Jeg tror man også føler det inni seg når noe er ment til å skje, noe man ikke kan velge bort eller overse. Jeg tenker at det er viktig å prøve å holde fokus på det som er bra og positivt i livet, være takknemlig for det man har, og ha tillit til universet og at ting alltid ordner seg på best mulig måte for oss, selv om vi kanskje ikke nødvendigvis kan se det akkurat der og da når ting er vanskelig i livet. Jeg synes at man ofte har en tendens til å gi opp for lett i dag. Vi er kravstore, spesielt når det kommer til romantiske forhold. Hvis man møter litt motstand eller konflikter, så gir man opp og stikker. Man vil jo mest sannsynlig alltid møte forskjellige problemstillinger i et forhold, og det er det man ofte lærer noe av. Det er viktig å ha et åpent sinn og vilje til å utvikle seg også der.

 

Tid for seg selv 

Det er ikke alltid like lett å leve her og nå, stole på seg selv eller hele tiden vite hva man vil. Det er mye støy rundt oss i hverdagen. Manuela mener at ved å prioritere stillheten og tid for seg selv kan man lettere finne den indre roen.

– Man kan gjøre noe så enkelt som rett og slett å sette seg ned i noen minutter i stillhet hver dag. Bare det å nullstille seg kan ha en fantastisk og forunderlig god effekt. Lytt til deg selv.  Det finnes også en del forskjellige guidede CD-er der man kan lære forskjellige teknikker for meditasjon, noe jeg personlig har stor glede av. Jeg har blant annet lagret noen guidede meditasjoner på mobilen min slik at jeg kan høre på dem hvor som helst når jeg har litt tid til overs. Noen varer bare i ti minutter, men er likevel veldig effektive. Av og til skal det ikke så mye til. Man trenger ikke nødvendigvis å reise lange avstander eller gjøre dramatiske endringer i livet sitt for å finne seg selv. Det kan være nok bare å bryte med noen mønstre i hverdagen. Kanskje du kan gjøre noen ting litt annerledes og på den måten finne at lykken faktisk er rett foran deg akkurat her og nå!

 

Visjon

Selv om det er viktig å ta vare på seg selv, mener Manuela det også er viktig å huske på andre som trenger en hjelpende hånd.

– I denne selvrealiseringens tid har jeg litt lyst til å ta opp at vi må minne oss selv på at det er viktig å være selvoppofrende, å gjøre noe for andre uten å forvente noe tilbake. Det bør være en slags balanse i dette. Spør deg selv hva du kan gjøre for noen der du er akkurat nå. For eksempel sitter det mange eldre rundt omkring i landet som er ensomme. De har mye å lære oss av både klokhet, livsvisdom og nestekjærlighet. Det skal så lite til for å glede noen. Det er noe vi alle kan bli flinkere til, sier Manuela, som har en visjon som hun ønsker å dele med oss til slutt.

– Jeg har lenge hatt en slags visjon om å ta del i eller bygge opp et slags kombinert senter for healing, forskning/vitenskap og helse hvor man tar i bruk alternative metoder som astrologi, farger, lyd og lys. Det er nok langt fram dit, men det er jo fint å ha noe å strekke seg etter. Jeg tror faktisk at lys, laser og vibrasjoner i en eller annen form kanskje vil bli brukt i stadig større grad i forskjellige behandlingsformer i framtiden. Nå er ikke jeg fysiker, men ifølge superstrengteorien vibrerer alt på sin frekvens. Jeg tror litt at det som kalles for magi i dag, rett og slett er en avansert form for vitenskap. Som Deepak Chopra sier: «Yesterday's miracles are today's science. Today's miracles will be tomorrow's science.»

 

Vil du snakke med Manuela Hofer kan du ringe henne på 829 95 127 (kr 26,00/min)