Lyst på forandring?

Lyst på forandring?

Finn ditt redskap for et bedre liv!

Anne Kopland (50) har en sterk intuisjon som viser seg for henne i bilder, følelser eller i form av en indre stemme. Anne mener det er dette som er å være synsk. Hun arbeider til daglig som terapeut og har drevet naturmedisinsk praksis i Asker og Bærum i en årrekke. Hun har undervist i naturmedisin og jobbet som instruktør i Silvametoden. Anne har med andre ord et solid grunnlag for å kunne hjelpe deg til å skape en ønsket forandring i livet ditt.Anne er bosatt i Bærum og driver i dag sin egen praksis hjemmefra i tillegg til å besvare henvendelser på teletorget. Hun har alltid trivdes godt med å kunne hjelpe andre mennesker til å skape en bedre tilværelse for seg selv, noe som er årsaken til at hun alltid har lagt vekt på å utvikle seg selv for å finne redskaper som er til nytte i hennes arbeid.

– Jeg utdannet meg til naturterapeut og supplerte med soneterapi, ernæringslære og øreakupunktur. Etter hvert som jeg arbeidet med klientene mine, ble jeg mer og mer bevisst på hvor tett det psykiske og fysiske henger sammen. Jeg oppdaget at de som opplevde at de levde i feil kjærlighetsforhold, savnet et kjærlighetsforhold eller var i uoverensstemmelse med sin sjef, partner eller nabo, utviklet stress og tanker som gjorde dem syke. Derfor fant jeg ut at jeg måtte bli bedre på å kunne hjelpe til med psyken i tillegg til det fysiske. Jeg tok utdannelse som NLP Practitioner og Master Practitioner, noe som gjør meg til sertifisert NLP-coach. NLP er en forkortelse for nevrolingvistisk programmering, og viser til sammenhengen mellom språket, hvordan hjernen arbeider og nevrologien i kroppen, som igjen påvirker atferden. Anne har undervist i soneterapi og østlig filosofi på Institutt for Helhetsmedisin (IFH) og Bio Medicus Akademiet i flere år.

– Jeg har også vært instruktør i Silvametoden i mange år. Etter hvert fikk jeg behov for å tilby flere ting samtidig i ett og samme kurs, smiler Anne med hodet litt på skrå. – Derfor startet jeg helt på egen hånd. Kurset kaller jeg for «Lyst til forandring», og der går jeg ganske dypt i det åndelige. Jeg bevisstgjør hvordan du påvirker verden, og hvordan verden påvirker deg. 

 

Nær-døden-opplevelse  

Anne var mye syk som barn, og hadde to nær-døden-opplevelser (NDO). Dette ble skjellsettende for henne. 

– Faren min døde da jeg var bare fem år gammel. Jeg hadde masse kontakt med ham etterpå, forteller Anne. – Det ble ikke godt mottatt i familien at jeg snakket med far. De mente jeg ikke hadde akseptert at han faktisk var død. De følte de måtte forklare det om og om igjen. Jeg hadde kontakt med ham helt fram til jeg var rundt ti år. Da jeg var ti og et halvt, fikk jeg kraniebrudd og lå i koma i en hel uke. Da var jeg nok mye på besøk på den andre siden, sier Anne ettertenksomt. Hun tenker tilbake på en tid som var preget av mye smerte og lange sykehusopphold. Forbausende nok bryter Anne plutselig ut i et smil.

– Etter fire dager våknet jeg opp, så på mamma og sa: «Nå vet jeg hvor alle englene bor!» Jeg kan ikke huske episoden selv. Mamma har fortalt meg det senere. Så forsvant jeg inn i koma igjen i tre dager til. Da jeg kom til meg selv, ville jeg ikke være her. Jeg ville tilbake der jeg hadde vært. Heller ikke dette husker jeg, men andre har fortalt det, sier Anne, som er helt sikker på at hun har havnet på rett hylle i livet. 

– Jeg fikk ofte betennelse i kroppen på grunn av ubearbeidede følelser etter tapet av min far og alle sykehusoppholdene som barn. Jeg fikk smerteterapi, noe som hjalp meg veldig godt. Derfor er jeg takknemlig for all sykdom jeg har hatt. Alle sykehusoppholdene jeg hadde som barn, ble en god plattform for å jobbe med det jeg gjør i dag. De største tapene og smertene har gitt meg de største gevinstene. Tenk over hvilke vekstmuligheter vi egentlig har dersom vi ikke har motgang. Vi må fokusere på hvordan vi best kan leve med sykdommen vi har, eller hvordan vi skal bli friske, ikke sylte oss ned i selvmedlidenhet og håpløshet. Anne stopper opp litt og rister litt på hodet.

– Jeg går på ingen måte en tornefri vei selv. Jeg har mange spørsmål jeg trenger å få besvart. Jeg er på ingen måte fanatiker eller religiøs på noen måte. Jeg er vel heller mer åndelig anlagt, smiler Anne bredt.

 

Spennende med teletorg

Anne liker å hjelpe andre der hun får muligheten til det. Teletorg er en god måte å komme i kontakt med flere mennesker på fra alle kanter av landet. Der får hun også brukt sine synske og mediumistiske evner.

– Mediumskap er en fin måte å hjelpe mennesker på. Jeg er født i Tvillingenes tegn og kjenner meg igjen i deres typiske karaktertrekk. Jeg er glad i å prate, og å jobbe på teletorget er kjempespennende, sier Anne og lener seg engasjert framover.

– Selv om jeg er glad i å prate, er jeg strukturert og prøver å være så presis som mulig. Det er forbausende hvor nært man kan komme en fremmed selv på telefonen, forklarer Anne. – Men jeg er bevisst på at det er dyrebar tid og penger for kunden. Jeg har respekt for alle typer spørsmål som folk lurer på. De fleste lurer på ting som handler om kjærlighet, men jeg får også mange henvendelser som dreier seg om økonomi og jobb. Det er mange som også vil vite hvordan det går med barna. Det er veldig spennende å se hvilke ressurser disse barna egentlig har, og hvordan man kan tilrettelegge for deres utvikling på en best mulig måte. 
Spørsmål om kjærlighet kan ofte være lengselsfulle, stormfulle og preget av valg. Det mest vanlige spørsmålet er likevel om en bestemt person. «Er vedkommende den rette for meg?» 

– Veldig mange ønsker svar på om akkurat den personen er den eneste «rette». Det kan absolutt hende, men ikke kast bort tiden din på å vente. Det er ikke sjelden at jeg er i kontakt med kunder som har ventet opptil flere år på en bestemt person. Da kan det hjelpe å høre at det finnes andre muligheter. Jeg anser det som min jobb å åpne opp øynene til folk og se mulighetene som faktisk finnes der ute. Altfor mange føler seg avvist fordi de har bestemt seg for at den ene personen er det samme som fullkommen lykke. Se deg rundt. Det finnes muligheter på hvert hjørne.

 

Er ikke spesiell

Anne bruker selv teletorget når hun har behov for å sortere valg som er vanskelig å ta alene.

– Det kan være godt å snakke med en utenforstående som ikke er forutinntatt og kjenner deg godt. Da kommer rådene fra en nøytral tredjepart og ikke fra en god venninne som vil deg vel uansett hva du velger. Jeg er ikke spesiell eller annerledes på noen som helst måte. Jeg er en jordnær person med beina på jorda og hodet i himmelen. Jeg prøver å være åpen for nye ting og legge til side det som ikke passer meg. Jeg er også nøye med ikke å dømme andre for hvordan de velger å leve livet sitt på. Dersom noen ikke ønsker å følge opp det jeg kan bidra med av veiledning, står de fritt til å gjøre det helt uten noen form for reaksjon fra meg. 
Jeg må jo spørre Anne, som alle de andre klarsynte jeg har intervjuet til Mediumprofilen, om det blir noe kjærlighet på meg snart. Anne tar fram tarotstokken sin. Hun stokker den og legger ut kortene. 

– Egentlig trenger jeg ikke kortene, men de er et fint redskap som bekrefter intuisjonen mens jeg jobber. Det er også noe å hvile øynene på mens jeg jobber med det tredje øyet inne i hodet mitt, forklarer hun, før hun begynner å prate om meg.

– Du har en frier rundt deg, men du er ikke interessert, begynner hun. – Du kommer til å legge ham bak deg. Det stemmer.

– Men det er en bestemt person fra fortiden din jeg gjerne vil se nærmere på. Anne stokker kortene på nytt.

– Her er en mulighet til noe stort, fortsetter hun. – For å få til dette må du endre fokus. Du har fokus på hindre, nederlag og det som er i veien. Det skygger for mulighetene og de positive følelsene dere har for hverandre og nysgjerrigheten mellom dere. Hårene mine i nakken reiser seg, og jeg må gi fra meg et ufrivillig grøss. Der traff hun spikeren midt på hodet. Om jeg våger å skifte fokus, gjenstår å se.

 

Lytt til deg selv

– For å skape en forandring i livet ditt trenger du ikke å være modig. Du må bare ha lyst til å lære deg noe nytt, forandre på noe. Mange sier at om de bare hadde hatt sånn og sånn, eller den og den, så… Men det handler om å ta utgangspunkt i det du har, og skape nye muligheter derfra, sier Anne, som i mange år har holdt inspirasjonskurs både i inn- og utland, blant annet Egypt, for å bevisstgjøre folk på hva som skal til for å leve livet man ønsker innerst inne. Dersom du forteller deg selv at du ikke har noen muligheter, da aksepterer du at det er slik. Resultatet blir stillstand. Med små justeringer i tenkemåten kan man finne igjen gløden i livet sitt. Mange har hørt uttrykket at «det ordner seg til slutt». Anne er ikke helt enig i dette utsagnet. I alle fall ikke dersom du ikke gjør noe for at det skal ordne seg.

– Det er passivt å lene seg tilbake og tro at tankekraften kan tiltrekke seg alt. Tanker og følelser henger sammen. Dersom du føler deg bra, gløder du og har lyst til å bruke handlekraften. Da skjer det noe. For å få noe må du gjøre noe. Ganske enkelt egentlig, smiler Anne. – Om du begynner i det små ved å ta tak i en positiv inspirasjon, har du gjort forandringer. Da ser du dørene som åpner seg og mulighetene som skapes. Du må også gå gjennom disse dørene. Noen ganger kan det også kreves planlegging for å få det til. En del tror planlegging ikke helt er i tråd med å leve i nuet, men man kan absolutt leve i nuet med planlegging. Det er tilstedeværelsen eller innlevelsen i det du gjør, som teller. Du må selv velge hva du fyller nuet med, avslutter Anne.
Dersom du ønsker å vite mer om Anne, kan du besøke www.annekopland.no 
Du kan også ringe henne direkte på 829 95 252 (kr 26,00/min)