Klarsynt spådame med sterk intuisjon

Klarsynt spådame med sterk intuisjon

Lytt til magefølelsen

Randi Helene Lange (53) fra Stjørdal i Trøndelag er ei frisk og blid dame som har fokus på å være til stedet i nuet og lytte til magefølelsen. Hun elsker naturen, er bevisst og handlekraftig – og synsk. Evnene sine bruker hun til å hjelpe andre, enten på teletorget eller om det er noen tilfeldig forbipasserende. Alt ettersom hva intuisjonen forteller henne at hun bør gjøre.

Randi Helene Lange ønsker velkommen med åpne armer og et stort smil hjemme i sin egen bolig. Hun er fokusert og sterkt til stede, noe hun ifølge seg selv stort sett er hele tiden.

– Jeg er veldig mye ute i naturen. Jeg rett og slett elsker det, stråler hun glad.

– Kjæresten min og jeg er ute flere timer nesten hver dag. Jeg er også veldig bevisst på hva jeg spiser, så jeg har god helse og er stort sett i godt humør. Jeg bader i sjø- eller saltvann til lenge etter at badesesong normalt er over. Jeg blir aldri så varm i kroppen som når jeg bader i kaldt vann. Blodsirkulasjonen kommer skikkelig i gang. Saltvannet renser auraen, så det er skikkelig oppkvikkende med et kaldt bad, mener Randi Helene. Selv om Randi Helene er sosial, liker hun også å være alene. 

– Jeg er ikke av den typen som kjeder meg lett selv om jeg er alene, men jeg trenger impulser fra andre mennesker. Derfor jobber jeg som assistent på en ungdomsskole på dagtid.

Bord- og tarotkort

Før vi blir for godt kjent med hverandre, ber jeg Randi Helene om å spå min framtid. Temaet er det vanlige, kjærligheten. Det er et tema som det alltid er spennende å vite mer om når man er singel. Hun finner fram tre forskjellige kortstokker, en tarotstokk og to med bordkort. Når Randi Helene spår, bruker hun begge deler.

– Kunsten å tolke bordkort lærte jeg av ei gammel spåkone for mange år siden, forklarer hun.

– Jeg har en egen måte å legge opp kortene på når jeg skal tolke dem. Jeg holder også kurs for å lære bort dette til andre. Det er ikke som alle andre kurs. Vi er jo alle forskjellige, og vi har alle våre egne måter å jobbe på. Hun titter opp på meg.

– Egentlig trenger jeg ikke kortene, men jeg bruker dem for å utdype det jeg allerede ser. Hun begynner med å legge opp en bunke med bordkort. Det er kun kort fra og med verdi syv som er med i bunken. Hun studerer kortene.

– Du har konsentrert deg om jobb lenge nå, og det er jo fint. Du er redd for å mislykkes, og derfor har jobben krevd ekstra energi fra deg og du har til tider vært sliten. Men det forandres etter hvert, for du får andre ting å tenke på. Når det gjelder det du spør om, kjærligheten, har du ikke bare én, men tre overraskelser i vente. 

Kjærlighet og harmoni

Tre menn? Det blir vel litt for mye av det gode for min del. Randi Helene ler av reaksjonen min.

– Jeg legger vekt på ikke å være påståelig når jeg jobber, men jeg mener absolutt at du vil få valgets kvaler. Likevel er det en av de tre mennene som peker seg ut. Han ser deg, men du ser ikke han. Du tror det er vennskap, men det er egentlig noe mer. Randi Helene legger ut tarotkortene ved siden av bordkortene hun nettopp har studert for å utdype det ytterligere. Hun nikker for seg selv.

– Tiden er ikke riktig inne ennå, men tarotkortene bekrefter det jeg nettopp sa, i tillegg til at jeg får opp informasjon om bevegelse ut av landet som gjelder mannen du skal møte. Kjærlighet og harmoni er på vei inn i livet ditt. Jeg får opp ekteskap i dette forholdet, legger hun til, når hun legger ut den siste bunken med bordkort oppå tarotkortene hun nettopp har lagt ut. Hva nå ekteskap betyr den dag i dag. Seriøst forhold og samboerskap kan jeg i alle fall si at det blir. Da er det bare å ta tiden til hjelp, så tar vel singeltilværelsen min forhåpentligvis slutt en dag. I alle fall om Randi Helene får rett i sin spådom.

Sterk intuisjon

Randi Helene driver med mange ting i tillegg til spålinjen. Hun kan hjelpe med drømmetydning, healing, lysaktivering og kanalisering. 

– Drømmetydning er et omfattende arbeid, spesielt dersom det handler om veldig rare drømmer. Det er vel som oftest de mest rare drømmene med varierende symboler som folk trenger hjelp til å tolke, smiler Randi Helene.

– Ved å forstå temaene og utfordringene i drømmene, kan drømmene hjelpe deg til å løse eventuelle problemer. Noen kan også være sanndrømte, som jeg er, men selv de sanndrømte drømmene kan tolkes. Personlig synes jeg drømmetydning er spennende. Det er moro å ha et rikt indre liv. Drømmene våre kan være en rik kilde til innsikt i livet. Randi Helene har medfødte healing-evner, og har gjennomgått Reiki 1, 2 og 3, Reikimester og Reikilærer. 

– Reiki forsterker livskraften din og gjør at energiene i kroppen kommer i balanse. Emosjonelle blokkeringer blir ofte oppløst under healing, og du kommer i nærkontakt med følelser du tidligere kanskje har undertrykt, som for eksempel sorg eller sinne. Jeg har hatt mange her hjemme til healing-behandling, og det er noe jeg virkelig liker å gjøre. Så langt har jeg bare fått positive tilbakemeldinger på healingen jeg har gjort. Faktisk var det ei dame som reiste 70 mil for å få behandling hos meg. Det blir man jo temmelig ydmyk av, sier Randi Helene, og tenker seg om litt.  

Får tegn hele tiden

– Jeg elsker mennesker! Det er nok hovedgrunnen til at jeg også elsker å gi healing, sier Randi Helene, som er ei bevisst dame. Hun følger med på hva som skjer rundt henne, og legger derfor merke til når hun mottar tegn som er myntet på henne.

– Jeg har mange opplevelser jeg kan fortelle om, og jeg mottar tegn hele tiden. Jeg ser for eksempel til stadighet ørn, som er mitt kraftdyr. Beskjedene jeg får kommer så fort at jeg ikke behøver å sette meg ned for å tolke. Jeg kjenner instinktivt hva jeg bør gjøre. Til tider er beskjeden veldig klar og direkte, som den gangen jeg fikk streng beskjed om å ringe på døren til en fremmed mann. Jeg tenkte med meg selv at dette var da litt drøyt, så jeg tenkte jeg skulle samle mot først og ringe på neste dag. Det kom ikke på tale, jeg skulle ringe på døren nå, med en gang. Så jeg ringte på. Det var en mann som snakket i mobiltelefon som åpnet. Da han la på telefonen sa jeg: «Jeg ser du har det vanskelig. Er det noe jeg kan hjelpe deg med?» Mannen ble mildt sagt satt helt ut, men han slapp meg inn. Det viste seg at han var helt knekt fordi bruden hans akkurat hadde stukket av. Den dag i dag er jeg sikker på at jeg reddet livet til denne mannen, forteller Randi Helene alvorlig. 

– Jeg arbeidet med ham i seks måneder til sammen, men nå er det slike oppgaver jeg tar på meg fordi jeg er lydig og lytter til magefølelsen min. Jeg følger intuisjonen min. Sånn som jeg gjør når jeg jobber på teletorget. Jeg trenger ikke å sette meg ned for å lytte eller meditere, beskjedene kommer av seg selv hele tiden.

Ser bilder

Randi Helene er født synsk og ser i bilder når hun jobber. Hun behøver egentlig ikke kortene når hun jobber. Hun ser best når hun er ute i naturen, og der har hun ikke med seg kortene. – Jeg begynte å lære meg å spå i kort i 1999. Den gamle spådamen jeg fortalte om, ringte meg og lurte på om jeg ville begynne å jobbe med dette. Jeg prøvde å protestere og si at jeg ikke spådde i kort, men det mente hun at jeg kunne. Så da satte jeg i gang. Jeg begynte også med Reiki på den tiden, og da var jeg skikkelig i gang. I dag hjelper hun mange forskjellige folk på teletorget. Randi Helene mener det er en myte at det er flest kvinner som ringer for å få hjelp til kjærlighetsproblemer.

– Det er alle mulige folk som ringer og lurer på alt mulig. Jeg har fortsatt folk som ringer som har vært med helt fra da jeg startet å jobbe på teletorget. Det synes jeg er veldig morsomt. Jeg får blant annet brev og julekort med bilder av unger jeg har sett skal bli en del av familien. Jeg husker det var ei ung dame som ringte angående en mann. Hun lurte på om det virkelig ble de to til slutt. Jeg svarte at det ble det, for hun skulle da ha to barn sammen med ham. Hvert år får jeg julekort fra henne med bilde av ungene. Det setter jeg stor pris på. Men det er ikke alltid like hyggelig å svare på telefonen når den ringer. Noen kan slite mer enn andre, og da kreves det mer for å kunne hjelpe. 

På randen av sammenbrudd

Det har hendt at Randi Helene har fått telefoner fra folk som er på randen av sammenbrudd. Da skjer det ofte at hun kjenner det allerede før hun tar opp røret. Hun synes ikke det er morsomt å svare, men gjør det. – Jeg har en jobb å gjøre. En kveld fikk jeg for eksempel telefon fra en som var i ferd med å ta livet sitt. Det kjente jeg på meg med en gang. Jeg brukte hele natta for å snu energiene på vedkommende. Neste morgen kom det blomster på døra med et kort som takket meg for livet. Det er ganske sterkt, sier Randi Helene, som mener det er omtrent like mange henvendelser fra menn som fra damer.

– Jeg synes det er likt med henvendelser fra begge kjønn. Jeg har for eksempel faste foretningsfolk som kontakter meg når de skal selge dyre eiendommer. For meg er det en myte at det er flest kvinner som ringer. Det er også en myte at det er flest spørsmål om kjærlighet. Det at jeg får så mange forskjellige spørsmål, er det som gjør jobben spennende, og det er jobben min å ta hvert eneste spørsmål på alvor. Jeg må legge til side mine egne følelser og meninger. Jobben min er ikke å være belærende.  

Renser hus

Randi Helene jobber også med å rense hus for fremmede, skremmende eller tunge energier.

– Jeg får alltid kontakt med energiene som er på stedet, og det er ofte tunge ting. Folk tror kanskje at det bare er i gamle hus at det spøker, men det stemmer ikke. Ofte ligger det energier igjen i grunnen under huset som gjør at det blir urolig. Mitt inntrykk er at det blir mer og mer av slike jobber. Folk er blitt mer bevisste, og de har funnet ut at det finnes en løsning på et problem som det nødvendigvis ikke er så lett å sette fingeren på, sier Randi Helene, som alltid har følt seg trygg når hun jobber med åndelighet og energier. Selv er hun personlig kristen og sterkt troende.

– Det er kanskje ikke så mange som mener at det jeg jobber med og kristendommen går hånd i hånd, men det blåser jeg i. Jeg har studert Bibelen og gått på flere kurs for å lære mer. Der har jeg et lite tips. Dersom du skal lære noe, les mellom klokken fem og seks om morgenen. Det er den åndelige timen, og da lærer man veldig lett. Jeg gjorde det i et helt år. Jeg lå og leste i Bibelen fram til klokken seks før jeg stod opp og begynte med mine daglige gjøremål. Det er kanskje ikke mange menigheter som vil godta meg, men jeg lager ikke en krig ut av det. Jeg hjelper mennesker så godt jeg kan ved hjelp av Gud og mine evner som jeg har fått utdelt ved fødselen, og jeg har det godt med meg selv fordi jeg har funnet min plass og kan hjelpe andre med det jeg holder på med.


Randi Helene treffes på teletorgnummer 829 95 915 og 829 90 625 og begge linjene betjenes kun av henne (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når meg også på 21 05 86 51 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).