Ærlig spådame med parforhold som spesialitet

Ærlig spådame med parforhold som spesialitet

Bruker healing hele tiden når jeg jobber

Thorild Fjeldstad (tlf. 820 95 272) har i tillegg til sine medfødte klarsynte evner, jobbet med det alternative i mange år og har utdannelse innenfor flere grener i bransjen. Hun er svært glad i mennesker og ønsker derfor å hjelpe dem som har et behov for det. Med hjelp mener Torild at et spark bak duger vel så bra som et klapp på skulderen i enkelte tilfeller.
 
Thorild, best kjent på teletorget under navnet Gulla, tar i mot meg i sitt hjem med et stort smil. Kaffen er klar og hun har ordnet med to kakestykker som vi skal kose oss med under intervjuet. Stykkene hun byr fram er fra to forskjellige kaker og Torild ber meg velge hvilket jeg vil ha. Jeg slår til og tar det som ser flottest ut, og som jeg faktisk har mest lyst på.

– Jeg tror jammen jeg tar det jeg har mest lyst på, sier jeg. Torild letter på øyenbrynene og utbryter:

– Klart du skal det! Du skal alltid ta det du har mest lyst til når noen ber deg om å velge. Dersom vedkommende som byr deg noe egentlig har lyst på det selv, ja så får han eller hun skylde på seg selv. Ingen skal være beskjeden når man blir tilbudt noe. Ta i mot med takk, smiler hun. 

 

Healing i alt

Thorild har jobbet innen det alternative i mange år og har utdannelse innen terapi, akupressur, soneterapi, helhetsmassasje, kinesiologi, aromaterapi og tankefeltterapi (TFT) for å nevne noe. Opp gjennom årenes løp har hun opparbeidet seg erfaringer som hun tar med seg i arbeidet hun gjør på teletorget.

– Jeg har funnet ut at når jeg jobber med mennesker, uansett i hvilken form, så ligger det innbakt healing i alt jeg gjør. Det er en form for kjærlighet som jeg følger med i alt jeg gjør. Jeg ønsker jo å hjelpe mennesker, for jeg er jo så glad i dem, smiler Thorild hjertelig. – Du skjønner, sier hun mens hun ivrig lener seg forover, som for å være sikker på at jeg får med meg alt; – det å hjelpe folk er ikke alltid å klappe noen på skulderen og rose dem. Noen ganger kan det være til mer nytte å gi noen et verbalt spark i baken. Jeg er nemlig ærlig helt inn til beinet, understreker hun. 

 

Krevende

Noen henvendelser er mer krevende enn andre, og Thorild har lært seg å sette grenser for seg selv.

– Jeg er ikke ute etter å suge penger ut av folk, så derfor logger jeg meg av linjen dersom jeg er sliten eller trenger et lite pusterom. Da legger jeg igjen beskjed på svareren slik at kundene vet når de kan treffe meg på linjen igjen. Det har også hendt at en samtale har blitt veldig lang, og når jeg merker at samtalen begynner å gå i ring, så sier jeg fra til kunden at jeg ikke har noe mer å tilføye i saken, men at de er velkommen til å kontakte meg igjen dersom det skulle skje noe nytt eller de har noe annet de lurer på. Ut fra de tilbakemeldingene jeg har fått, har kundene opplevd dette som god service. Man må jo være seriøs i det arbeidet man legger ned tid og krefter i, understreker hun med et smil. 

 

Healing i stemmen

Thorild gjør ikke noe spesielt når hun arbeider for å fremme healing. Det kommer av seg selv.

– Tilbakemeldinger jeg får er at kundene føler seg så mye roligere etter at de har snakket med meg. Jeg vet at jeg har hjulpet en kunde med flyskrekk som greide å sove gjennom hele reisen fordi vedkommende var så avslappet etter å ha snakket med meg. Jeg kan også huske en dame som jeg behandlet for mange år siden. Hun følte seg utilpass og svimmel, og ingen kunne fortelle henne hva dette skyldtes. Som naturterapeut satte jeg i gang med behandling av bihulene hennes, og hun ble helt fin. Ikke lenge etterpå fikk den samme damen bihulebetennelse. Hun ringte meg og vi snakket sammen på telefonen. Dagen etter var hun helt fin og har ikke vært plaget med bihulene siden. Thorild tar en liten tenkepause før hun fortsetter.

– Det er nesten så jeg ikke vet om jeg kan ta æren for det. Jeg vet jo ikke om det er meg som gjør det. Jeg gjør ikke noe eller tenker noe spesielt for å få det til å skje. Det falt noen brikker på plass da Eirik Myrhaug, som er sjaman, fortalte meg at jeg har healing i stemmen min. Når det gjelder klarsynet mitt derimot, så vet jeg helt sikkert at det kommer fram meg, ler hun hjertelig. 

 

Klarsyn i bilder

– Jeg har alltid vært klarsynt, fortsetter Thorild. Helt fra jeg var ei lita jente kunne jeg lese stemninger og energier i omgivelsene rundt meg. Jeg ble ofte en brobygger som tok vare på dem som var urettferdig behandlet. Jeg var tøff også, smiler hun. – Ofte kom det gutter innom meg på morgenen for å slå følge til skolen. De følte det tryggere når jeg var med, for de visste at jeg ville ta deres side og stod ikke i veien for å ta en fight om det ble nødvendig. Jeg har nok mer eller mindre vært en hobbypsykolog i alle år, men har ikke sett det selv før i de seneste årene. Det er når man har kommet et stykke opp i livet at man begynner å få perspektiv på ting, smiler hun. Det er ikke bare når hun vil yte rettferdighet at Torild er tøff. Hun har utmerket seg på håndballbanen også, helt opp på landslagsnivå i sine yngre år, med en tilhørende skuddarm som ved en anledning skremte motstanderens keeper ut av mål. Thorild slår opp latterdøren. Man kan ikke noe annet enn å bli i godt humør av den sprudlende damen.

– Jeg var beryktet for skuddene mine. Jeg er vokst opp på en gård og bar 90 kilos sekker allerede som tolvåring, så jeg hadde sterke håndledd. 

 

Bilulykke

Hun avbryter seg selv for å tilføye at det slett ikke var bra at hun gjorde det, men det var vanlig den gangen.

– Uansett så var jeg veldig sterk, og en gang jeg skulle skyte straffe, skvatt keeperen ut av målet i stedet for å forsøke å redde det. De siste seks månedene har Thorild fått bevise at hun er laget av et tøft materiale.

– Jeg var i en bilulykke, så jeg har tilbrakt seks måneder i rullestol. Hun sukker høylydt.

– Det er greit det, sier hun raskt. – Det har vært fysiske smerter og ubehag rundt det, men for meg har det verste vært at jeg har blitt sittende rolig. Jeg er av den fysiske typen som liker å holde meg i bevegelse, og da kan en rullestol bli temmelig krevende.

 

Får en reading

Jeg ber Thorild gjøre en reading for meg for å se nærmere på hvordan hun jobber til daglig. Hun henter frem tarotkortene og pendelen som hun bruker når hun jobber fra kjøkkenet, som har vært hennes arbeidsplass siden bilulykken. Før hun begynner å stokke kortene får hun opplyst fødselsdatoen min.

– Du er blitt en del missforstått, og du har nok stått som en buffer for mange. Thorild har begynt å snakke før hun stokker kortene. Klarsynet hennes har begynt å snakke.– Du er en humørspreder, men jeg tar inn noe som forundrer meg litt etter å ha møtt deg. Kan du være sky? Det er bare å bekrefte. Jeg blir spesielt sky dersom jeg er forelsket. Deretter kommer hun inn på personlige hendelser av betydning fra fortiden min som har formet meg til den jeg er i dag. Hun finner den røde tråden. Deretter får jeg opplysninger om både nåtid og framtid. Så langt kan jeg bare bekrefte nåtiden. Hva framtiden bringer vil jo vise seg. Det positive er at det ligger kjærlighet i kortene om ikke uoverkommelig lang tid framover.

– Du må bruke tid på å bygge opp et forhold, og det kommer du til å gjøre. Det kommer definitivt inn mer glede i livet ditt enn hva det er i dag, avslutter Thorild, mens pendelen svinger over kortene. Hun kikker opp fra kortene, se på meg og smiler. 

– Du kommer til å møte din sjelevenn. Bare vent og se. Trenger ikke kort

– Egentlig så trenger jeg ikke kortene, forklarer Thorild. – Jo mindre jeg tenker, jo bedre jobber jeg. Jeg gjør det på denne måten for raskere å kunne sortere bildene jeg tar inn. På den måten gjør jeg det billigere for kunden. Jeg brenner jo som sagt for rettferdighet, og jeg ønsker å løfte opp dem som ikke greier å løfte seg selv. Det finnes så mange muligheter i universet for alle, og jeg vil hjelpe mennesker til å se disse mulighetene slik at de kan finne veien selv. Ved å gjøre en forskjell som kan gjøre meg bedre hver dag ved at jeg hjelper noen til å skinne, gjør at vi kan lyse for hverandre. Jeg simpelthen elsker å gi folk et budskap som gjør dem glad. 

 

Mange faste kunder

Thorilds evner og engasjement har etter hvert gitt henne faste kunder som har ringt henne gjennom en årrekke. 

– Jeg har veldig mange faste kunder, og det er svært mange hyggelige folk. Jeg har fått mange takkemeldinger fra kundene mine, og det er alltid like hyggelig å vite at man er til hjelp. Tid er et aspekt av jobben som er vanskelig å si noe om, forteller Thorild.

– Jeg kan huske en kunde av meg som hadde ventet i tre år på at noe skulle skje som jeg hadde forutsett. Til hennes store fortvilelse hadde det ikke skjedd noe, og til slutt ringte hun meg for å fortelle at hun ga opp å tro på at det skulle skje. Et par uker etterpå ble det som jeg hadde sagt, og da var hun så glad at hun ringte for å fortelle meg det også.

– Du vet, alt starter med kjærlighet. Det er essensen i alt! Slipper du inn kjærligheten i livet ditt, så slipper du unna mye negativt. Det å bruke energi på å irritere deg over noe eller noen er bare bortkastet energi. Bruk tiden din på å lete etter det positive, for da blir dagene dine så mye lettere. Det smitter over på andre også, understreker Thorild. 

 

Fri vilje

Én ting som den den blide spådamen synes er veldig viktig å få fram, er at vi alle har fri vilje.

– Vi har alle en fri vilje. Du må aldri legge livet ditt i andres hender. Vær bevisst og ta kontroll over ditt eget liv. Ta dine egne valg og ha fokus på å være aktiv. Dersom du er passiv og venter på at livet skal komme til deg, vil det meste passere. Noen ringer nesten for mye for å bli fortalt hva de skal gjøre. Ikke gjør det. Bruk teletorget som en rettledning og ikke som en lov som er skrevet kun for deg og som du må følge. Du skriver din egen lov hver dag. Vær fullstendig klar over og bevisst på dette, avslutter hun.BT Ta dine egne valg og ha fokus på å være aktiv. Dersom du er passiv og venter på at livet skal komme til deg vil det meste passere. Jeg har alltid vært klarsynt, forteller Thorild.

– Helt fra jeg var ei lita jente kunne jeg lese stemninger og energier i mine omgivelser. Jeg ble ofte en brobygger som tok vare på dem som var urettferdig behandlet.