Klarsynt og medium Inger Marie Hannevold

Klarsynt og medium Inger Marie Hannevold

Healer mens hun kanaliserer

Inger Marie Hannevold har arbeidet aktivt som klarsynt i nærmere 30 år, og i 15 av dem har hun vært å treffe på teletorget under navnet Leona. Hun har medfødte evner, evner hun daglig bruker for å hjelpe andre. Samtidig som hun kanaliserer, sender hun automatisk healing, noe som kan ha en beroligende effekt på dem som ringer henne. 
 
Inger Marie er opprinnelig fra Narvik, men er i dag bosatt i Trøndelag. Evnene har hatt en naturlig del i henne helt siden hun ble født. Som liten jente var hun ofte redd fordi hun følte at hun fikk med seg så mye mer enn de andre omkring seg.

 

– Min søster har også de samme evnene som meg, men det var likevel ikke noe som var et tema hjemme hos oss. Mye ble avfeid som fantasi, noe jeg tror er helt vanlig hos mange som har evner, kanskje spesielt i min generasjon. I dag er det mer åpenhet rundt dette, og det blir mer sett på som en naturlig del av livet. Fortsatt er det nok enkelte miljøer og folk som ikke aksepterer at klarsyn, healing og andre alternative evner eksisterer, men likevel har jeg inntrykk av at det har blitt mer akseptert i samfunnet enn for bare et par tiår tilbake i tid. Jeg kan huske at jeg tok inn og snakket med personer som «ikke var der», og noen ganger kunne dette gjøre meg utrygg. Inger Marie er ikke sikker på om hun har arvet evnene sine fra familien, men hun anser det som sannsynlig siden hennes søster også er klarsynt.

– Jeg tror forresten at begge foreldrene mine ble overbevist til slutt, sier hun med et smil om munnen. – Jeg møtte dem begge etter at de døde. De kom for å ta farvel. 

 

Tar inn følelser og bilder

Det første Inger Marie gjør når noen ringer, er å koble seg på vedkommende ved hjelp av sitt klarsyn. På den måten oppnår hun en kontakt mellom energiene, og hun kan begynne å tolke det hun tar inn. Jeg ber henne koble seg på seg på meg for å se hva hun tar inn av informasjon, noe hun med glede gjør.

– Det første jeg tar inn med deg, er en stresset følelse, eller riktigere sagt en presset følelse. Det virker som du har mye å gjøre og at du ikke helt vet hvilken ende du skal begynne i. Det var jo bingo. Jeg har eksamen om to uker, samtidig som jeg har to jobber. Derfor har hun helt rett når hun nevner en presset følelse.

– Da har vi oppnådd kontakt, smiler Inger Marie. – Da tar jeg fram tarotkortene for å gå litt mer i dybden på deg. 

– Du holder på med mye, men du har likevel lyst til å gjøre enda mer. Du har rett og slett ikke tid til alt, så det er noe som ligger på vent. Men du har en plan med det. Framover ligger det forandringer på det personlige planet. Inger Marie forteller mer om framtiden min og om personligheten min som jeg så absolutt kjenner meg igjen i. 

– Har du noen spørsmål til det som er kommet fram, spør hun. Det har jeg ikke. Jeg trenger faktisk ikke å vite så mye mer. Jeg er beroliget.

– Jeg ble så rolig, sier jeg. – Stressnivået mitt sank betydelig.

– Det er en tilbakemelding jeg ofte får, svarer hun med et stort smil. – Når jeg kobler meg på energien din, sender jeg automatisk healing. Det er ikke noe jeg gjør bevisst, men det virker som kundene får det de trenger, enten det er påfyll av energi eller en mer beroliget energi. Jeg kan bekrefte at skuldrene mine sank noen hakk, og at jeg kunne puste roligere etter Inger Maries reading.

 

Krystallkule

Inger Marie har, i tillegg til tarotkortene, en krystallkule som alltid ligger på bordet.

– Jeg tar inn bilder, følelser og ord gjennom krystallkulen og kortene, noe jeg også gjør uten hjelpemidler. Kulen og kortene er et verktøy for å skjerpe fokuset, og da dukker det opp bilder, ord eller følelser som jeg kan formidle videre. Det blir som at jeg skal fininnstille en antenne for å få bedre kontakt. Av og til dukker det opp ting jeg ikke forstår, et bilde, en følelse eller ord som jeg ikke skal tolke, kun videreformidle. Selv om ikke jeg helt skjønner hva jeg snakker om, forstår vedkommende på telefonen det. Det som skal fram og formidles, det kommer fram. Jeg blir bare en form for kanal. Inger Marie fikk kun opplyst mine fødselsdata da hun begynte med å «lese» meg, og hun gjorde det uten at jeg hadde stilt et konkret spørsmål eller gitt henne et tema jeg ville vite noe mer om.

– Jeg trenger ikke å få et tema, men det kan selvfølgelig være en fordel for kundene å ha noen konkrete spørsmål klare når de ringer. Jeg går gjerne i dybden på ting dersom det er ønskelig. Jeg spør alltid kundene om de har noen spørsmål før vi legger på, slik at jeg er sikker på at de føler at de er tilfreds med informasjonen som er mottatt.  

 

Studerer vin

Til daglig bor Inger Marie sammen med sin ektemann og deres hund. Hun har voksne barn og tre barnebarn. Hun jobber på et hotell som food and beverage manager, samtidig som hun studerer til å bli sommelier, altså vinkelner.

– Det ble veldig stille i huset etter at barna flyttet ut. Jeg tror nesten det er verre for dem som blir igjen framfor de unge som skal ut i verden og begynne livet sitt. Jeg synes det var en merkelig overgang, men man venner seg til det. Jeg liker å ha det litt hektisk rundt meg, så jeg trives godt i jobben jeg har. Det blir ikke en kjedelig dag så lenge man jobber i hotell- og restaurantbransjen, ler hun hjertelig. 

– Det er kanskje derfor jeg har vært i bransjen så lenge. Jeg har lenge hatt lyst til å utdanne meg som vinkelner, men det har ikke blitt noe av det fordi jeg har måttet reise langt for å ta studiet. Da sommelier-utdannelsen kom til Trondheim for første gang i slutten av desember i fjor, grep jeg muligheten. I oktober er det eksamen, smiler hun. 

– Jeg føler at det er en fin balanse å jobbe med noe konkret samtidig som jeg har spåtelefonen. Jeg får en fot i begge leierne, jeg er både jordet og åndelig på én og samme dag, og det fungerer svært godt for meg. I og med at Inger Maries evner er medfødt, har hun ikke gått på kurs for å lære seg noe av dette. Det har kommet til henne naturlig. Den kreative og allsidige damen har også flere hobbyer hun liker å holde på med.

– Jeg er veldig glad i å male bilder. I tillegg skriver jeg dikt. Et av diktene har Inger Marie sendt oss for å dele med leserne.


Mange forskjellige spørsmål

Når man jobber på teletorget, kan man forvente å få spørsmål om alt mellom himmel og jord.

– Jeg får selvfølgelig mange spørsmål vedrørende kjærligheten, men i utgangspunktet får jeg spørsmål om alt mulig, som aksjekurser, økonomi, idrett og jobb. Jeg har mange henvendelser fra coacher som selv jobber til daglig med å veilede andre. Inger Marie tenker seg om.

– Jeg har vel stort sett hele spekteret, ler hun. 

– Jeg har mange faste kunder som har vært med meg gjennom alle år. Annonsering har jeg ikke brydd meg så mye om, så da har det blitt mange faste etter hvert, men stadig drypper det inn nye kunder. Tilbakemeldingene har vært svært positive, noe jeg blir veldig glad for. I tillegg til å bruke sitt klarsyn har også Inger Marie mediumistiske evner. Hun formidler beskjeder fra det hinsidige til de etterlatte. Det er noe hun setter stor pris på å få lov til å gjøre.

– Jeg har «sett» døde og kan ta inn mye informasjon jeg kan formidle videre dersom jeg oppnår kontakt. Jeg kan forklare hvordan avdøde så ut, og kan gi mange svar samt trøst til etterlatte. Det er av stor betydning for etterlatte når de får en slik form for bekreftelse, dersom informasjonen stemmer med den avdøde. Det er en takknemlig jobb å utføre, forklarer Inger Marie. 

– Det er en stor healing og trøst i dette arbeidet. 

 

Ikke lett

I en hverdag preget av tidsklemme og praktiske gjøremål, der man i tillegg ofte har en magefølelse og åndelighet, er det ikke alltid like lett å ha en positiv holdning til livet man lever her og nå. 

– Det er jammen ikke lett, nei. Spesielt ikke når man står midt i en krise og er på det mest fortvilte stadiet. Da blir det en farse og tilnærmet en fornærmelse å si de oppmuntrende ordene «tenk positivt». Man er nødt til å ta en dag av gangen og rett og slett prøve så godt man kan å få noe positivt ut av dagen. Målet må være at man skal få det bedre med seg selv for hver dag som går. Alle har opplevd både solskinnsdager og gråværsdager, og vi har alle forskjellige måter å takle det på. Noen ganger kan det være vanskelig å se at det skal bli bedre. Det er kanskje da det er lurt å ringe til en som meg. Da får du råd og veiledning, og ikke minst en bekreftelse på at det vil bli bedre. Rett og slett en bekreftelse på at man er på rett vei, avslutter Inger Marie.

DIKT av Inger Marie Hannevold:

Hold meg 

Jeg vil at du skal holde meg. 
Holde meg hardt inntil din kropp. 
Jeg vil at du skal gi meg en klem, 
og stryke hånden over mitt hår. 
Jeg vil at du skal trøste meg, 
og si at alt skal bli bra. 
Jeg vil at du skal holde min hånd, 
og varme mine kalde fingre. 
Akkurat nå er jeg bare liten og redd, 
og trenger litt av din styrke. 
Jeg ber deg, hold rundt min skjelvende kropp 
og gi meg litt av din varme. 
Jag bort alle skyggene, min kjære, 
og tenn hvert eneste lys. 
La ingen krok være mørk og kald, 
la ingen ting være skjult.