Best på medmenneskelige forhold

Best på medmenneskelige forhold

Hilde-Karin Stamneshagen har alltid vært spesiell

Hilde-Karin Stamneshagen fra Osterøy utenfor Bergen har alltid vært spesiell på en positiv måte, ifølge hennes venner. Fra tidlig alder har hun følt ting som kommer til å skje og utfallet av dette. I dag bruker hun sine evner på å hjelpe andre, og slik hun ser det selv, bidrar hun best når det gjelder medmenneskelige forhold.

Hilde-Karin trives svært godt med jobben sin på teletorget, som hun har hatt de siste fem årene. I tillegg tar hun på seg oppdrag med å rense hus for uvelkomne energier eller gjengangere. 
 
– Jeg stortrives med jobben min, formelig stråler Hilde-Karin.
 
– Det er nok fordi jeg føler at jeg gjør en forskjell for folk. Min sterkeste side er medmenneskelige forhold. Det kan gjelde forhold som er kjærlighetsrelatert, familieforhold, kollegiale konflikter eller vennskap, forklarer hun.
Hilde-Karin bruker tarotkort når hun jobber, selv om det til tider er helt unødvendig. 
 
– Det hender at jeg glemmer å legge ut kortene, ler hun hjertelig. – Men foreløpig velger jeg å ha dem med meg når jeg jobber, nesten som om jeg har en krykke jeg kan lene meg på. En gang jeg jobbet med en kunde der saken gjaldt en relasjon, fikk jeg kanalisert et legg (et mønster å legge ut tarotkortene på, red. anm.) som jeg nå alltid bruker når det gjelder slike spørsmål. Det gjør at jeg føler jeg virkelig har noe å bidra med i disse spørsmålene. 

 

Kjærlighet

Hilde-Karin får mange henvendelser som dreier seg om mellommenneskelige relasjoner, spesielt innenfor temaet kjærlighet. 

– Jeg får mange henvendelser i forhold til bestemte personer, for eksempel spørsmål som «passer vi sammen». Dessverre er det en del henvendelser fra damer som er i en elskerinneposisjon og har et forhold til en gift mann. Igjen dessverre så skaper som regel denne typen relasjoner kun fortvilelse for mange kvinner som så gjerne vil at forholdet skal utvikle seg til noe mer, forteller hun, og legger til at hun også får mange henvendelser fra folk som driver sin egen business.

– Det er faktisk mange menn som ringer til meg, noe jeg synes er svært positivt. Jeg har inntrykk av at det er flere og flere menn som benytter seg av denne formen for rådgivning, og det synes jeg er en god trend. Det hender også at jeg får henvendelser som «hvem av de tre jeg dater, er den beste kandidaten for meg», smiler Hilde-Karin.

– Da kan jeg gi et klart svar. Jo mer konkret spørsmålet er, jo bedre svar kan du regne med å få. Jo mer jeg får lov til å grave i detaljene, jo dypere svar vil du få.

 

Klarsynte og klarfølte evner

Hilde-Karin mener selv at hun alltid har vært i besittelse av de klarsynte og klarfølte evnene hun har. 

– Interessen for det alternative har jeg vel alltid hatt. Jeg har alltid vært spesiell, i alle fall ifølge mine venner. Men heldigvis legger de til at jeg er spesiell på en positiv måte, ler hun hjertelig. 

– Men jeg har vel alltid vært det jeg vil kalle «klarfølt». Jeg har visst hva andre føler og tenker. På en måte har jeg bare kjent det på meg. Det høres kanskje litt skummelt ut, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg har fått tilbakemeldinger på at mange synes det kan være litt skummelt. For eksempel gikk jeg med en dårlig følelse over flere dager, men jeg kunne ikke sette fingeren på hva det var. En dag ramlet jeg i dusjen og slo meg gul og blå i tillegg til hjernerystelse. Jeg visste at noe skulle skje, men ikke akkurat hva. Den beste måten jeg kan forklare det på, er at jeg kjenner det på meg.  

 

Ser i framtiden

Jeg har ingen relasjoner jeg trenger å se nærmere på, men jeg ber likevel Hilde-Karin se nærmere på framtiden min. Jeg forteller at jeg er i en flytteprosess. Det er mange ting som må falle på plass, og jeg er spent på om jeg møter noen store hindre på veien.

– Dette blir ikke noe problem for deg, slår Hilde-Karin fast, nærmest med en gang.

 – Du er mentalt klar for å flytte, og det er egentlig nå livet begynner for din del. Det eneste du skal passe deg for de nærmeste ukene, er at du ikke sliter deg helt ut. Ta det med ro, det ordner seg. Det var vel det beste jeg kunne høre, men Hilde-Karin er ikke ferdig. 

– Flyttingen blir ikke noe problem, og du kommer ikke til å angre. Det var ikke så mye å si om det, så er det noe annet du vil se nærmere på? Jeg tenker meg litt om. 

– Se litt på kjærligheten framover, da, sier jeg. Som singel på tiende året er det kanskje snart min tur?

– Det ligger mye i den nye framtiden din. Du får et nytt liv, også på kjærlighetsfronten. Det blir kjærlighet, men du skal komme i orden etter flyttingen først. Hilde-Karin går nærmere inn på detaljene om hvem jeg møter, rekkefølgen, og hva jeg skal være oppmerksom på. Hun prater og «tegner» et kart for meg, som, hvis jeg følger det, vil gjøre det hele enklere for meg selv.

– Det viktigste du skal vite, er at du ikke har dårlig tid!

Da kan jeg puste lettet ut, for tid har jeg nok av.