Den healende numerolog

Den healende numerolog

Finner hvem du er og dine fremtidsmuligheter

Numerologen Geir Terje Jahnsen kan hjelpe deg til bedre selvinnsikt ved hjelp av numerologi. I 26 år har han fordypet seg i denne metoden som kan gi deg svar på hvem du er, og hvilke muligheter som ligger for deg i fremtiden. Ved en tilfeldighet forsto han også at han kan heale. Kanskje skjebnetallet visste dette før han selv?

Geir Terje Jahnsen (51) fra Hvam er en høy, stor mann med snille, brune øyne bak smarte briller. Bekledningen er for anledningen uniformen han benytter på jobben som sikkerhetsvakt ved den britiske ambassaden, så det er umulig å avgjøre hva slags person han er ut fra klærne. Han er verken spesielt tykk eller spesielt atletisk, så det er ikke overraskende å høre at han har lang fartstid bak rattet som taxisjåfør. Sikkerhetsvakt har han imidlertid bare jobbet som de siste tre årene, men det som har vært med ham halve livet, er numerologi.

– Da jeg kom over numerologi første gang for 26 år siden, begynte jeg først med å kartlegge meg selv før jeg etter hvert begynte å dele dette med venner og kjente, smiler Geir Terje. Han syntes det var utrolig fascinerende å regne ut hvilke iboende kvaliteter det finnes i oss ved hjelp av denne metoden.

– Det finnes mange metoder for å kartlegge deg som person. Numerologi har liksom alltid kommet i skyggen av astrologi og tarotkort, men jeg brenner for å få frem dette og synes det er et veldig nyttig verktøy for selvinnsikt.


Kombinerer metoder

Ifølge numerologien, som tar utgangspunkt i både fødselstidspunkt og navn, så er Jahnsen en 53/8. Personer med tallet 8 er som regel preget av disiplin, tålmodighet og autoritet, de er målrettede, og de gjennomfører gjerne det de har satt seg fore. Tallet 5 står for frihet og forandring, mens 3-tallet henviser til ekspansjon og glede. Dette er personer som ser muligheter fremfor begrensninger.

– 3-tallet representerer gjerne Skytten i astrologien, opplyser Geir Terje, som kjenner seg godt igjen i de numerologiske beskrivelsene av seg selv. Når han setter sammen en numerologisk kartlegging, er det mange aspekter å ta hensyn til.

– Jeg benytter sjelsnummer, skjebnenummer, ytrepersonlighetsnummer, kraftnummer og ulike regnenummer, forteller Geir Terje. Måten han kartlegger folk på, har han kommet frem til ved å kombinere flere ulike numerologimetoder. Det finnes mange måter å regne på, og den tidligere taxisjåføren har plukket det han anser som det beste fra de ulike metodene han har vært innom.

– Da jeg kom over dette for 26 år siden, tok jeg først et kurs, og siden har jeg vært borti tre andre metoder, men måten jeg har satt disse metodene sammen på, fungerer helt perfekt i forhold til måten jeg jobber på, forsikrer han.

– Jeg tør påstå at 99 prosent av de som ringer meg, er fornøyde, slår han fast.

 

Ser på energien

De fleste som ringer, er damer i alderen 30–45 år, og Geir Terje hjelper dem med svar på økonomi, kjærlighet og jobb. Det kan være alt fra de store problemene til mindre avgjørelser, som om de skal ta en tatovering eller ikke. Da går numerologen inn og «ser på» energien deres gjennom navnet, og setter opp en årssyklus for hvordan energien beveger seg generelt og i spesielle perioder, og på den måten kommer han frem til en potensiell forutsigelse om hva som vil skje i livet til den som ringer.

– Når folk ringer, fanger jeg veldig lett opp hva som er rett og galt og får fort en følelse av hva utfallet kan bli dersom folk fortsetter i det sporet de gjør, eller jeg finner hvilken retning de bør gå i. Jeg kombinerer numerologien med intuisjon, understreker han. Og det er ikke bare god intuisjon Geir Terje har.


Healende hender

For et par år siden var han uten arbeid og var på jobbsøkerkurs hos NAV. På kurset var det også en dame som den første dagen beklaget seg over at hun hadde så vondt i ryggen at hun måtte stå og jobbe. Geir Terje tenkte ikke noe særlig over dette med det samme, men på kvelden da han kom hjem, fikk han en innskytelse om at han skulle «fikse» henne. Tanken gjorde ham ganske skrekkslagen, han hadde jo aldri healet noen før. Like fullt – dagen etter tok han mot til seg og gikk frem til henne og sa at han kunne hjelpe henne med å bli kvitt ryggplagene.

– Det var ikke noe motstand fra hennes side, og det overrasket meg stort. Det var i det hele tatt en uventet opplevelse, sier han og krummer to fingre undrende på haken.

– Vel, vi gikk inn på et rom, og jeg handlet på automatikk i et kvarters tid, fortsetter han. Han gjentok behandlingen på sin jobbsøkervenn 4–5 ganger før hun til sin glede kjente seg frisk i ryggen igjen.

 

Manipulerer blodet

Geir Terje Jahnsen har blitt stadig tryggere i sin rolle som healer, og utfører i dag jevnlig behandlinger på folk uten at han reklamerer for tjenesten. Det er jungeltelegrafen som skaffer ham nye kunder, og i fremtiden ser han for seg at han kun vil leve av å gi folk numerologisk veiledning og healing.

– Når jeg healer, kan jeg føle en magnetisme fra den jeg utfører healingen på, og jeg kan manipulere energien med den ene hånden og støtte med den andre. Han ber meg holde ut armen slik at han kan demonstrere. Han holder en hånd på hver side av armen min. Den ene hånden holder han helt i ro, mens han med den andre gjør sirkulære bevegelser.

– Jeg får helt utrolige resultater med denne metoden, og jeg har behandlet mange. Plagene er ofte muskelleddsmerter og hodepine, jeg får sår til å gro, folk som ikke kan rette ut fingrene får rette dem ut, og jeg har hevet blodprosenten på enkelte. Akkurat nå løser jeg opp energiene i armen din. Det er blodsirkulasjonen jeg jobber med, forklarer han, og legger til at folk kan merke at energien plutselig øker og til og med se at det skjer en endring i blodårene.

Hvor han har healingevnene fra, er et mysterium. Han har aldri gått på healingkurs for å lære metoden han bruker. Da han skulle gjøre sin første behandling med damen på NAV-kurset, fikk han et «bilde» i hodet om hvordan det skulle gjøres. Kanskje ligger svaret på hans evner på et utenomjordisk plan. Historien om Geir Terje Jahnsen kan nemlig ikke fortelles uten å ta med hans helt spesielle kontakt med det utenomjordiske.


Utenomjordisk besøk

Geir Terje Jahnsen hadde det han karakteriserer som en vanlig og trygg barndom. Familien var hverken spesielt rike eller fattige, og foreldrene var gode foreldre som holdt sammen og fostret ham opp etter beste evne.

Selv var han en vilter unge som var nysgjerrig og leken, og hans kontakt med det utenomjordiske begynte en natt da han var fire år. Han lå trygt hjemme i sin egen seng og sov da han plutselig våknet av at det var noen i rommet. Det han så, var vesener som ikke lignet på noe han noen gang har møtt på jorden. Det var to omlag 150 cm høye skikkelser han oppfattet som maskuline.

– De kunne minne litt om «de grå» – den klassiske UFO-mannen med skrå, sorte øyne – men øynene på de som var på mitt rom, var mer som våre. Jeg husker at de smilte, og at hodene deres var avlange. De hadde dessuten verken hår eller ører. Armene var lange og tynne, og hendene hadde kun tre fingre. Skikkelsene var kledd i en gråbrunaktig og sømløs drakt som liksom slynget seg perfekt rundt kroppen. De hadde lange bein og var slanke. Jeg husker ikke helt hvilken type føtter eller sko de hadde, men jeg husker at de liksom bare forsvant i løse luften ved at de ble mer og mer gjennomsiktige inntil de var helt borte.
Geir Terje stopper litt opp og ser for seg hendelsen. Denne hendelsen skulle komme til å prege ham i lang tid fremover.

Endret personlighet

Første gang dette skjedde, ble naturligvis den da fire år gamle Geir Terje livredd, og han reagerte som barn ofte gjør når de blir redde: Han styrtet inn til foreldrene sine. Der var det imidlertid ikke mye hjelp å få.

– De sa som sikkert de fleste foreldre ville sagt, at jeg bare hadde drømt, og ba meg om å legge meg til å sove igjen, humrer han. Det skulle gå et år til neste gang han møtte de ukjente. Da i form av en stemme i hodet. Ikke som den indre tenkestemmen vi alle har, men som om du hører noen snakke til deg utenfra, bare at stemmen kom innenfra hodet.

– Jeg husker det var en myndig mannsstemme som snakket til meg. Stemmen fikk meg til å bråstoppe med det jeg holdt på med. Jeg lurte på hvor den kom fra, for stemmen var krystallklar, akkurat som når du prater med noen. Stemmen ba meg roe meg ned, og siden den dagen satte jeg ned tempoet. Jeg ble en mindre vilter unge, hevder han.
Kontakten med det utenomjordiske kan ikke sies å ha vært av det hyppige slaget, for etter opplevelsen med stemmen i hodet gikk det mange år før han så noe tegn til de utenomjordiske igjen.

– De lot meg leve barndommen og livet mitt, men meningen med den tidlige kontakten var en gradvis tilvenning til at de er i livet mitt, sier Geir Terje, som ikke møtte dem igjen før han ble bortført som 19-åring.


Fikk se jordens fremtid

På nettet står det mange historier om fenomenet med utenomjordiskes bortføringer av jordboere. Det rapporteres om skremmende opplevelser, ofte med påfølgende latterliggjøring av de som mener seg bortført og tilbakevendt.

Geri Terje kjenner seg godt igjen i det, men han er også helt sikker på at han ikke har fantasert om disse møtene – han har nemlig blitt «proba», som han kaller det. Det vil si at de utenomjordiske har gjort undersøkelser på ham ved blant annet å plassere sensorer i ørene, i nesen og i bena. Det er små apparater som han har funnet på kroppen i ettertid.

Den store bortførelsesopplevelsen skjedde da han var 19 år. Han var hjemme alene, på perm fra militæret. På denne tiden hadde han en kjæreste, og han gledet seg til å se henne så snart helgen var over. Lykkelig uvitende om hva natten hadde i vente, gikk han tidlig og la seg en lørdag kveld, men våknet ikke før mandag formiddag. Plutselig sto kjæresten på døren og han undret seg over at hun kom en dag for tidlig,

Forvirret

– Hva følte du da du forsto at du hadde mistet et døgn?

– Jeg følte meg veldig forvirret. Det var en ubeskrivelig rar opplevelse, sier han. Først senere har han i glimt fått se hva han selv opplevde i det døgnet som ble borte. Minnene har kommet til ham som fornemmelser og følelser.

– Jeg ble tatt med til et sted langt frem i tid, og jeg fikk se jordens fremtid. Vi er nå inne i et tidsskifte hvor vi i de neste 6–7 årene vil oppleve mye turbulens, men det gjelder å ha is i magen. For det vil bli bedre. Styresettet som er i verden i dag, vil falle, og folket vil komme til makten. Ut fra hva jeg så, vil det ta mange hundre år, men jeg fikk se fremtiden fra 2026, og allerede da vil det ikke lenger være penger som styrer verden, og vi vil med tiden leve nærmere slik vi gjorde da det var mange småkonger, bare at vi vil være styrt av små folkestyrer. Menneskeheten vil igjen blomstre, og ondskapen vil være fordrevet, smiler Geir Terje optimistisk.

Og mens vi venter på de gode årene, kan kanskje Geir Terje hjelpe deg. Til våren starter han et kurs i numerologi, og da kan du selv lære å tolke hva som ligger i fremtiden ved hjelp tallene dine. Ellers er det bare å ringe. Geir Terje Jahnsen står klar for å hjelpe deg, enten med tolking av tall eller med sine healende hender. Valget er ditt!