Året 2015

Året 2015

Hold dere fast, 2015 blir et tøft år for de fleste av oss.

Dette blir det store skjebneåret. Forandringer er uunngåelig hvis du skal vokse og utvikle deg. For å komme gjennom dette året trenger man stor mental styrke. Som du sår, skal du også høste. Her bør man være sannferdig, det kan bli mange ubehaglige krangler og rettslige tvister. Ikke vær nedlatende overfor andre mennesker, det gjør ikke ting bedre. Vis respekt. Mot kommer til å vinne over hat, men det vil bli ingen enkel prosses. Rettferdighet er et stikkord for dette året. Vis måteholdenhet med å ta opp lån eller bolig-kjøp, fordi det kan bli tøft å betjene det senere.

Det vil bli mye selskapligheter med møter mellom nye mennesker som fører til ny ideer. Vær åpen for andre menneske sine ideer og synspunkter, men ikke vær bundet av dem.

 Man blir bli tvunget til å bryte gamle mønstre. Man kan føle seg mentalt fanget i en felle hvor en tror at man ikke kan komme seg løs, dermed kan man føle seg veldig alene eller redd for å bli forlatt. Det er en selv som lager mentale sperringene i eget liv, ikke skyld på andre. Isteden for å stritte i mot, omfavn den nye retningen i livet ditt som befriende og spennende. Veien til friheten kan skremme deg, men det kan tyde på mangel på selvtillit. Snakk med venner, man trenger ikke gå gjennom forandringene alene. Spennende forandringer er på vei, dette gir nye gunstige muligheter. Du kan være fri.

Ikke tro at en kan tjene lette tjente penger. Skal man ha suksess må dette jobbes hardt for, det finnes ingen billige eller enkle løsninger i 2015.  Jobber man hardt yrkesmessig vil det komme deg selv til gode med bedre lønn eller bedre stilling.  

Det handler om makt og balanse. Det blir tøffere for de som har lite penger, de som har mye får mer. Det er kanskje ikke så mye rettferdighet i dette. Dette kan føre til regjeringens fall, slik at de ikke får i havn neste års budsjett. Det vil bli tøffere for næringslivet, mange jobber vil stå i fare for å bli borte. Men landet vårt vil investere mye i utlandet, er det ikke viktigere   å ha folk i jobb i eget land?

Russland vil demonstrere sin makt ovenfor oss og andre EU-land. Så her blir det konflikter og isfronter. Dette gjøres fordi de ikke vil at vi skal bland oss inn i det som skjer med Ukraina. Husk at vi får bare høre en side i konflikten.

Konflikter trenger ikke bare være negative, fordi det kan føre til nye løsninger. Det handler om å gi og ta, en bør prøve å møtes på midten (rettferdigheten). Da er begge parter inne i en vekst periode.

Hva er meningen med å gå igjennom et slik tøft år, hvor det skjer mange negative og destruktive ting?  Ikke glem at du har ansvar for eget liv, dette fører til gode vekst muligheter både åndelig og materielt sett. Hvis man aldri må jobbe for å få noe, blir man heller ikke fornøyd når man oppnår gode resultater. Tør vær modig, og jobb med deg selv igjennom de problemer som dukker opp. Det er i motbakker det går oppover. Man vil oppleve at man får nye ferdigheter. Så når året er over, har man ny visdom og sterkere mentale evner.  Ha bena godt plantet på jorden så kommer dette til å gå bra...

Lure ting å gjøre i 2015.

Ta mer utdannelse eller kveldskurs. Vær forsiktig med penger, gjør langsiktige investeringer eller begynn å spare penger.  Bruk naturen, hold deg fysisk aktiv. Du vil bruke mye tid på mentale problemer. En må tørre å ta besluttinger. Søk jevnbyrdighet, finn milde energier slik at fredlige og harmoniske løsninger kan finne veien fram i lyset. Du kan ikke kontrollere alt og alle, gi slipp på kontroll. Tørr å stå i dine egne opplevelser og kraft, vær deg selv.  Når man kommer i konflikter, tørr å se den andres perspektiv, det vil føre til en høyre forståelse av saken, selv om man ikke trenger å være enig. Det ligger mye glede i hardt arbeid, det er ikke alltid målet som er viktig, men veien ditt.....Meditasjon og stillhet vil gi deg stor innsikt.

Ærlig som alltid.. Ha er godt, trøblete, nytt år....