Elvira

Elvira har i mange år brukt sitt klarsyn mens hun veileder mennesker. Hun er blitt en veldig populær og landskjent veileder, og det er både fordi hun har kombinasjonen av å være en god livsveileder og har sterke evner. Elvira har opparbeidet seg en stor og fast kundekrets i hele landet. Mange kunder sier at Elvira har er skremmende konkret og har rett på det hun tar inn. Hun veileder både privatpersoner og bedrifter.

Hun bruker ikke hjelpemidler kun medfødte evner.

Elvira sier: «Jeg følger min livsoppgave, som er å hjelpe andre mennesker å finne den rette veien i sitt liv ved å bruke mine evner og evne til å veilede. Det er ingenting som gir meg større glede når jeg kan hjelpe andre, og jeg vet at det er derfor jeg har fått de evnene jeg har. Jeg så på mine evner tidligere som en forbannelse, en arv som jeg helst ikke ville ha, men i kombinasjon med min utdannelse som sosionom/coach er evnene et ypperlig verktøy til å hjelpe mennesker å ta de rette valgene i sitt liv eller få større innsikt i seg selv.

Jeg trenger bare å logge meg på energien, og da trenger jeg ofte kundens fornavn og fødselsdato, og etter at vi har fått snakket litt sammen så kommer ord og bilder i kanalisering.

Jeg ønsker gjerne konkrete spørsmål, og da er det lettere også å få konkrete svar.

Jeg har taushetsplikt og man kan snakke med meg om det man har på hjertet.»

Ring meg på telefon 829 95 627 (kr 26,00/min).
Nyhet! Du når meg også på 21 05 86 27 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).


Klem fra Elvira

Du kan lese mer på www.alternativweb.no eller på Facebook.