steinbukken

Steinbukken, 22. desember - 19. januar

I dag den 04. februar

Du har nedlagt mye arbeid i en sak, og du begynner å bli sliten av det hele. Hold motet oppe, for du er over det verste. Framover vil det ikke kreves like mye jobb av deg som det har vært fram til nå.

Steinbukken

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Målrettet       Konsentrasjon       Stivsinnet      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Ledende       Jord       Sort      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Nellik       Granat       1      

Steinbukkens personlighet
Akkurat som den besluttsomme sikker-på-foten-fjellgeiten som er ditt symbol, er det alltid ditt mål å fortsette å klatre oppover til du når toppen av fjellet. Som det kanskje minst lettsindige av alle tegn er du likevel ganske humørfylt og har en tendens til å spøke om livets små fiksfakserier. Det er viktig å beholde den vittige innstillingen når du er styrt av Saturn, planeten for karma og begrensinger. Saturn har en tendens til å holde oss tilbake, eller den kan legge noen byrder på våre skuldre, bare for å se om vi er smarte nok til å komme oss ut av det. Du forstår dette så altfor godt og vet at hvis du tar grep og fortsetter å klatre, så vil du til slutt triumfere over enhver motgang. Din smak og innstilling er svært tradisjonell, akkurat slik man vil forvente av noen som er styrt av alvorlige Saturn, men det hindrer ikke din sporadisk originale side.

Som venn og kjæreste
Ditt alvor og din stabilitet er flotte fordeler når det gjelder alle typer forhold. Du liker å opprettholde det som er verdifullt. Enten du polerer et antikvarisk lommeur eller fokuserer på tiden med noen du har kjent siden barneskolen, så handler det om det samme for deg: å sørge for at livet ditt er på rett spor. Du har en tendens til å holde fast i folk som er viktige for deg, og de andre lar du bare flyte vekk.

Å vedlikeholde helsen
De sier at Steinbukker er gamle når de er unge, og unge når de er gamle. Det er mulig at blodårene dine ikke vil være helt enig, men de er litt enig. Tilslutt blir vi alle gamle og rynkete, men for deg virker det som det tar litt tid. Jo mer du ser av livet, jo lettere er det for deg å lysne opp. Og jo mer du oppnår over tid, jo mer avslappet føler du deg - og ser ut. Derfor er det din suksess og den rolige og lykkelige tankegangen som følger med den, som sørger for din tendens til å blomstre mer jo eldre du blir.

Steinbukken på jobb
Som du antagelig allerede har gjettet deg til, så handler det svært mye om jobb i livet ditt. Selv om du ble født rik, ville du antagelig ikke likt å tilbringe all din tid i en klubb med en martini i hånden. Du har et medfødt behov for å gjøre en eller annen type produktivt arbeid, og der henter du den største tilfredsstillelsen. Selv om du bare må flytte en haug med murstein fra ett sted til et annet, så vil det å gjøre det gi deg en følelse av stolthet og oppnåelse. Andre mennesker planlegger å pensjonere seg, men jobber sjelden for å få gullklokken. Du setter dine egne mål og nyter prosessen med å nå dem.