skytten

Skytten, 22. november - 20. desember

I dag den 04. februar

Lys og natur gir deg ekstra krefter og pågangsmot, spesielt nå som det går mot lysere tider. Du bør oppholde deg så mye ute som du har mulighet til. Det vil fungere som en ekstra vitaminsprøyte for deg. 

Skytten

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Optimistisk       Inspirerende       Ubetenksom      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Ledende       Ild       Purpur      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Pinselilje       Turkis       4      

Skyttens personlighet
Du er en dyp og noen ganger til og med grundig tenker, likevel finnes det ingen mildere person enn deg. Sorgløs, fredselskende, glad og hyggelig er du en type glad og lykkelig person som alle elsker å møte. Og med din valpeaktige natur elsker du å møte dem også. Du kan bare ikke noe for det - du er fylt med nysgjerrighet og entusiasme overfor resten av verden. Uansett hvilket eksotiske hjørne av sivilisasjonen som krever din oppmerksomhet, så ser du verdien i måten folk lever på, og opplever en følelse av åndelig slektskap til deres kultur.

Som venn og kjæreste
Menneskene du er glad i, er det viktigste i livet ditt. Delvis er det fordi du har et godt hjerte, men det er også fordi atspredelse er din førsteprioritet. Venner er opptatt av å ha suksess, mens du handler ryggsekker og går på fjellturer. Å være ute i naturen er svært viktig for deg, og vennene som deler denne lidenskapen, har en stor plass i ditt hjerte. Ingenting føles så godt for deg som å gå ut i villmarken sammen og bestige et fjell, sitte rundt leirbålet eller bare ligge under et tre og snakke om ting.

Å vedlikeholde helsen
Noe av det beste med å være deg er at du sjelden er stresset for noe som helst. Du flyter så absolutt bare med. Hvis du blir sint, er det en storm som raskt er over, og så er du glad og sorgløs igjen. Du er alltid villig til å gi noen en ny sjanse, og ofte lønner det seg fordi det betyr at du ikke bærer på negative følelser i særlig lang tid. Og du er selvsagt sjelden villig til å binde deg til en livsstil som ikke er riktig for deg, og det er også en sunn tilnærming. Andre mennesker lar seg kjøpe hele tiden. Dine verdier er litt annerledes enn hos andre mennesker, og det er til din fordel.

Skytten på jobb
Siden du er den superintelligente, smarte personen du er, så er sjansen stor for at du la merke til at vi nevnte at du ikke er målbevisst - ikke bare én gang, men to. Det er et personlighetstrekk som er direkte relatert til temaet her og nå. For deg er jobb noe av et skjellord. Det ser ut til at folk vier hele livet sitt til karrieren, og hva får de ut av det? Grått hår og en gullklokke! Du vil mye heller leve i øyeblikket og nyte hver eneste dag enn å gi av mesteparten av tiden din til å tjene penger. Når du leser artikler om folk som kvitter seg med alle sine eiendeler, flytter til en skranglete båt og lever livet med å cruise rundt og ta en jobb her og der, så sier du ikke «Så sprøtt!», du sier heller «Så flott!». Det virker fornuftig for deg - å gjøre minimalt for behovene for å overleve og bruke maksimalt på det hjertet ønsker