skorpionen

Skorpionen, 23. oktober - 21. november

I dag den 04. februar

Romantiske følelser ligger til rette for både single skorpioner og for de som allerede er i et forhold. Et forhold må pleies litt ekstra av og til, så overrask gjerne partneren din med litt romantikk.

Skorpionen

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Forskende       Dyp       Mistro      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Fast       Vann       Burgunder      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Krysantemum       Turkis       5      

Skorpionens personlighet
Selv om du kan virke like utadvendt og boblende som en hvilken som helst annen person, holder du alltid en del av deg selv skjult og innestengt. Når du møter noen som er like kunnskapsrik og smart som deg selv, og du oppdager at han eller hun har en åpning inn til deg, så skriker du antagelig: «Hjelp! De vet for mye om meg!» Men hvorfor? Det er ikke slik at du virkelig skjuler noe, eller at hjertet ditt er så mye mer uransakelig enn andres. Du har bare en følelse av at så mange ting er personlige, og det er slik det føles best for deg. Du forventer å være den som avslører hemmeligheter, ikke den hvis hemmeligheter blir avslørt.

Som venn og kjæreste
Din forkjærlighet for å opprettholde status quo er nyttig for deg når det gjelder forhold. Du liker å ha de samme menneskene i livet ditt år etter år, tiår etter tiår. Det vil ikke si at det ikke finnes noen ville og gale Skorpioner som er mer interessert i å bestille romantikk fra dagens meny enn å opprettholde en dyp forbindelse, men selv de vokser opp til slutt og slår seg til ro. Det er det å ha slått seg til ro som er det beste for deg. Uansett hvor vill og gal du var i din ungdom, er din grunnleggende natur å være hjemmekjær.

Å vedlikeholde helsen
Det er ingen tvil om at du tar ting på alvor. Du ser skyggesiden av livet selv når du kikker på en kanin som leker i gresset. Og noe av det du ser, får deg til å syde. Å holde alt det sinnet inne er ikke bra. Å skrike til folk er kanskje ikke ditt valg. Å planlegge hevn er mer din stil, selv om du kanskje ikke handler på det. Problemet er at de følelsene er ekstremt negative og kan være vanskelig å håndtere. Å gi slipp er vanskelig for en som deg, som har en tendens til å holde fast på absolutt alt. Derfor er det svært viktig for deg å finne et utløp for følelser som kan tappe deg for energi.

Skorpionen på jobb
Din tendens til å være oppsatt på status quo er gode nyheter for en arbeidsgiver. Du kan regnes med når det gjelder å bli i en jobb til evig tid - eller lenger! En arbeidsgiver er selvsagt tilbøyelig til å sette pris på din forpliktelse i de tretti eller førti årene du er der, og gir deg den nødvendige gullklokken til slutt. Men det er altså saken - når du er i en jobb, så blir du i den. Det vil ikke si at du ikke kjeder deg av og til, men ulikt andre tegn så gjør ikke litt kjedsomhet deg så mye. I hvert fall ikke nok til å gjøre noe med det og faktisk forandre på noe.