vekten

Vekten, 23. september - 22. oktober

I dag den 04. februar

Du har behov for å få kontroll over en sak. Du kan også bli temperamentsfull dersom andre ikke er enig med deg. Vær lydhør og inngå gjerne et kompromiss for å unngå unødvendige diskusjoner.

Vekten

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Rettskaffenhet       Sjarm       Ubesluttsomhet      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Ledende       Luft       Lys blå      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Rose       Opal       9      

Vektens personlighet
Høflig og fornem er du den ultimate menneskeperson. Det virker som du simpelthen har medfødte evner som gjør at du kommer overens med omtrent alle. I gamle dager kalte de det sjarm, og du vet utmerket godt hvordan du skal bruke denne herlige kvaliteten i enhver situasjon. Kanskje det er fordi du er styrt av Venus, planeten for kjærlighet, at du har en medfødt vennlighet som virker tiltrekkende på alle du møter.

Som venn og kjæreste
Du lever i en verden som er svært sosial, som de andre lufttegnene, Tvillingene og Vannmannen. Å være ensom eller helt alene vil virkelig være trist for deg siden du trenger det travle, sosiale tempoet for å føle deg levende og lykkelig. Ditt naturlige miljø er et hvilket som helst sosialt arrangement. Du trenger vennene dine, de glade favorittene, pent kledd og med god oppførsel, til å sette scenen i ditt lykkelige liv. Det er ikke vanskelig for deg å ha en samtale med hvem som helst. Det er en del av lufttegnets natur. Kommunikasjon er like viktig for deg som luften du puster i.

Å vedlikeholde helsen
Du er nesten alltid mer interessert i å opprettholde et godt utseende enn en god helse. Du ønsker ikke å være fet, men likevel ønsker du ikke å trene. Det er bare for svett og ekkelt. Vekter ønsker sjelden å oppta seg med idrett, med mindre det indikeres noe annet i ditt personlige horoskop. Men de liker å danse. Du liker aktiviteter som omhandler spasering og samtale, som for eksempel golf, og noen holder seg garantert i form på den måten til de kommer tilbake til oppholdsstedet sitt og begynner moroa med å helle i seg de obligatoriske martiniene etter matchen.

Vekten på jobb
Det hyggelige med jobb er at det fører til penger, en nødvendighet for en som liker å shoppe, kle seg pent og underholde. For deg er det sosiale livet mer som en karriere, og arbeidet ditt er et fjernt andrevalg. Det betyr ikke at du ikke er involvert i jobben din, for noen Vekter jobber lenge og hardt. Men det som betyr mer for deg, er tiden du tilbringer med å være sosial, romantisk og generelt å dele hyggelig tid med sosiale mennesker. En ideell jobb vil være en der dine naturlige evner vis-à-vis mennesker og din gode smak og sjarm kommer til sin rett.