jomfruen

Jomfruen, 23. august - 22. september

I dag den 04. februar

Dette kan bli en dag med en romantisk vri. Om du er singel bør du takke ja til uventede invitasjoner. Når du aller minst venter det kan en ny romanse ta til, og livet ditt kan ta en helt ny retning.

Jomfruen

Jomfruens personlighet
Selv om du vet nøyaktig hva du tenker om alt og alle, ser folk deg ofte som ganske reservert, til og med sky - til en eller annen krise oppstår og du stuper inn som en general, klar til å ordne opp i alt. Selv om noen du misliker, sitter fast i vanskeligheter, ønsker du virkelig å bidra - du kan simpelthen ikke hjelpe for det. Du ser automatisk ting slik de bør være: rene og i perfekt orden. Det gjør sjelen din godt å rydde opp i rot.

Som venn og kjæreste
Du er et av jordtegnene, eller de praktiske tegnene - og ja, det betyr at du er jordnær! Tross din beskjedne natur og ditt rykte som et av ungkarstegnene og et av de jomfruelige tegnene kan du være ganske frisk og rask. Det er ingen overraskelse at så mange sexsymboler på film er født i ditt tegn. Det er fordi sex ikke er noe mysterium for deg. Du nyter å være fysisk enten det er gjennom trening, fordi du vet det er bra for deg, eller gjennom å elske med diskré løssluppenhet. Du ler når du ser de overdrevne sexbombene som blafrer med sine fordeler og sin tilgjengelighet. Det er fordi du vet at dypt der inne så er de usikre på sex, mens for deg er det bare naturlig, deilig og fint. Du kan virke blyg og jomfruelig på utsiden, men er ganske lidenskapelig på innsiden.

Å vedlikeholde helsen
Det finnes antagelig flere Jomfruer som er helsefriker enn Jomfruer som er alkoholikere, stoffmisbrukere eller late slasker. Det er fordi for Jomfruen er det slik at det som er sunt, også føles godt, smaker godt og er deilig. Du er ikke en type som øser saus over din pommes frites, som drikker alkohol til lunsj, eller som trener bare når du er tvunget til det. For deg kan en salat være en perfekt middag, og du er kanskje til og med en avholdsperson. Du kan ikke hjelpe for det. Du liker de friske fargene på naturlig mat, og hvis du kan gå i stedet for å kjøre, så er det også deilig. Andre mennesker leser seg gjennom en økt på tredemøllen. Du verdsetter øyeblikket og liker den fysiske opplevelsen av treningen. Selv om du godt kan være en som takler flere oppgaver på en gang, tror du på at å fokusere helhjertet på jobben du har foran deg, er en bedre måte å gjøre det på.

Jomfruen på jobb
Ditt tegn er tegnet for jobb og service, og det er hevet over enhver tvil at jobben er en av grunnene dine for å leve. Du liker å få ting gjort. Selv om du har mer enn nok penger, så er det ikke ditt mål i livet å ligge og slenge i en hengekøye. Du ønsker å nyte sinnsroen som følger av en jobb som er gjort. Du kan til og med gjøre en hobby til en jobb og jobbe hardere med det enn andre mennesker gjør på jobben sin. Kresen og forsiktig vil du gå i bresjen for det du vurderer som den korrekte måten å gjøre jobben din på, selv om maktpersoner gjør andre valg