loven

Løven, 23. juli - 22. august

I dag den 04. februar

Det kan være smart å senke tempoet og redusere mest mulig stress så godt det lar seg gjøre i noen dager. Det siste du bør gjøre er å presse deg selv til å gjøre mer enn du føler at du har kapasitet til.

Løven

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Kongelighet       Storsinn       Forfengelighet      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Fast       Ild       Gull      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Ringblomst       Rubin       6      

Løvens personlighet
Siden du styres av Solen, gir det mening at din personlighet kan være utadvendt - og, ja, lys og skinnende! Akkurat som Solen er sentrum i ditt solare system, så nyter du å være i sentrum av alles oppmerksomhet. Kanskje det er derfor så mange Løver går inn i underholdningsyrker. Hvem Hva Hvor om Løve-skuespillere er en stor og variert bok, men også ganske glamorøs - akkurat som forventet.

Som venn og kjæreste
Ildtegn er generelt ganske sosiale, og det er ingen tvil om at du er et av de mest sosiale tegnene i Zodiaken. Hvis det finnes noen eremitt-Løver der ute, så er de mer sjeldne enn hvite neshorn. Du har tross alt behov for følget ditt, menneskene du omgir deg med, og som legger merke til hvor fabelaktig du er. Du trenger at folk ser hvor godt du tar deg ut i din nye genser. Du har behov for at venner står ved pianoet og synger med når du spiller. Hvordan kan du overhodet prøve ut den glamorøse nye cocktailen hvis det ikke er noen der til å skåle med deg?

Å vedlikeholde helsen
Selv om skjønnhet og det å forbli tiltrekkende står høyt på din prioriteringsliste, er det sjelden at helse står særlig høyt opp på listen. Men kanskje ditt ønske om å se best mulig ut i denne sammenheng kan være noe positivt når det gjelder helse. Mange mennesker er overvektige nå, og din morsomme livsstil med underholdning, restaurantbesøk og å nyte det beste av alt kan sikkert føre deg i den retningen, men vanligvis vil du ikke tillate deg å bli så overvektig som din livsstil kanskje antyder. Du holder ikke ut tanken på å se i speilet og se en uhyrlighet kikke tilbake på deg. Så når du ikke er ute på party, så slanker du deg og trener.

Løven på jobb
Selv om det ikke er tvil om at du er mer glad i å gå på party enn å jobbe, er du en pålitelig ansatt og en hardt arbeidende sjef. I likhet med de andre faste tegnene har du en tendens til å holde deg til en jobb i flere år, til og med flere tiår. Når du finner den rette nisjen, så slår du deg til ro der. Kjedsomhet er ikke noe problem for deg, så det gjør ikke deg noe å gjøre de samme tingene år etter år så lenge du opplever det som virkelig interessant. Nøkkelen er å finne den rette nisjen. Du liker kreative jobber siden du har et behov for å legge så mye av deg selv i alt du gjør. Det betyr ikke at må være kunstner, men ethvert område som er i nærheten av det kunstneriske, virker tiltrekkende på deg