krepsen

Krepsen, 21. juni - 22.juli

I dag den 04. februar

Ikke påta deg for mye å gjøre. Tenk over hva du har tid til å få gjennomført. Om du fyller alt for mye på timeplanen din kan du bli stresset over det du ikke rekker å gjøre. Du blir kanskje nødt for å prioritere.

Krepsen

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Følsomhet       Beskyttende       Sårbarhet      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Ledende       Vann       Sølv      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Ridderspore       Perle       9      

Krepsens personlighet
Det er ganske vanskelig å finne noen som misliker det du står for - kjærlighet, familieverdier og å bygge en solid grunnmur som vil støtte dem du er glad i. Noen vil si at du er alt det som er godt og riktig i den menneskelige natur, og de vil ha rett. Å ta deg av menneskene du er glad i, er det som betyr mest for deg, og en verden uten familie og noen å bry seg om vil virkelig være fattig for en som er så nærende og ømhjertet som deg.

Som venn og kjæreste
Ditt tegn representeres kanskje av den sideveis bevegende krabben, men symbolet for din hukommelse derimot er elefanten. Ingen husker hver eneste detalj fra fortiden slik du gjør. Det er som om du har hatt en digital opptaker implantert i hjernen din, og hvert eneste øyeblikk er bevart for evigheten. Det er derfor du har en tendens til å holde deg til menneskene du kjenner og er glad i. Det er mulig at din nåværende bestevenn er den samme bestevennen du hadde i 3. klasse, og at dere aldri har tilbrakt en uke uten flere kontakter med hverandre. Du kan ikke noe for det. Å miste kontakten med en spesiell person sårer deg i sjelen, og det er noe du alltid kjemper for å unngå. Det er ikke det at du er for sjenert til å få nye venner. Ikke i det hele tatt. Folk kommer inn i livet ditt, og du omfavner dem og ser til slutt på dem som en del av familien.

Å vedlikeholde helsen
Akkurat som din hersker Månen har du ofte en tendens til å ha en lubben månefase, med en myk og deilig kropp som passer til det. Uttrykket trøstemat ble antagelig oppfunnet av en Kreps. Ingen forstår bedre enn du tendensen til å maule når du er trist, slafse i deg når du er glad, og sluke mat når du er rasende. De fleste mennesker spiser for å dekke over følelser. Du vet som regel hva du føler, og har ingen skrupler med å returnere følelsene dine til dem som genererte dem, men du spiser fortsatt av emosjonelle grunner. Lik et spedbarn med en smokk liker du å ha noe i munnen, og din definisjon av nytelsesmat er ofte tingene som ikke fører til god helse og vitalitet. Iskrem er antagelig ditt fall, fulgt av alle typer fristelser med høyt kaloriinnhold. Å spise slik mat får deg simpelthen til å føle deg bra.

Krepsen på jobb
Du er en slags selvmotsigelse. Du er den dedikerte hjemmekjære som likevel tar arbeidslivet med storm. Dedikert, besluttsom og også med drivkraft forstår du verdien av suksess og går helhjertet for det. Du vet at du bygger noe, og selv da du var singel, så følte du det som om du jobbet for noe større enn bare deg selv. Ja, du håper å finne arbeid som du liker for jobbens del, men selv mer viktig enn spenningen ved en interessant jobb godt utført er ideen om grunnlaget for økonomisk trygghet og suksessen du bygger. Når du har en partner og barn, er det helt tydelig at det er deres trygghet du skaper.