tvillingene

Tvillingene, 21. mai - 20. juni

I dag den 04. februar

For at andre skal vite hva du tenker eller mener om noe, må du faktisk fortelle dem det. Dersom det er noe du trenger eller ønsker, be om det. Det er ingen som kommer til deg og spør deg, så si i fra selv.

Tvillingene

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Skiftende       Flink til å kommunisere       Overfladisk      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Bevegelig       Luft       Gul      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Lilje       Agat       8      

Tvillingenes personlighet
Akkurat som en kvikk liten skøyer er du utadvendt, livlig, sosial og snakkesalig. Hva ellers kan du forvente av en som er styrt av Merkur, planeten for kommunikasjon? Du er, mer enn andre tegn, alltid interessert i hva som skjer rundt deg. Det er ikke det at du er nysgjerrig eller den som alltid blander seg inn. Du er bare fascinert av livet, og du elsker historiene som følger med. Enten du sludrer over gjerdet, ser nyheter eller du er fordypet i en såpeopera, så er du trollbundet av livet. Ungdommelighet er en av dine beste kvaliteter. Venner fra barndommen blir voksne rundt deg, men du forblir ung.

Som venn og kjæreste
Siden du er den optimale sosiale sommerfugl, har du behov for en stor flokk med venner som alltid er klare til å være sammen med deg og gjøre ting. En dag uten en telefonsamtale er definitivt ikke noe du vurderer som ønskelig, siden det å være forbundet med andre mennesker er din livline, det som sørger for at du er interessert og interessant. Din smak når det gjelder venner, er universell. Det er så mange forskjellige mennesker som har noe å tilby deg, og du er villig til å sette pris på de mange variasjonene. Det er helt greit for deg hvis vennene dine ikke forbinder seg med hverandre eller setter pris på hverandre fordi de ikke har noe til felles. Så lenge de har noe til felles med deg, så er det en verdifull forbindelse.

Å vedlikeholde helsen
Hvor mange fete, late skøyere finnes det? Ikke så mange! Fordi du er så aktiv og mentalt energisk, har du allerede tatt det første skrittet mot et langt liv med god helse. Å fortsette å være aktiv og sette pris på en spasertur i stedet for en biltur er et annet. Du liker å bruke kroppen din, og det gjør trening til en velkommen og naturlig del av livet ditt. Og det er trening som holder oss alle unge og friske. Det betyr ikke at du er tilbøyelig til å besøke et treningssenter jevnlig eller å gå på en tredemølle hjemme.

Tvillingene på jobb
Vi har allerede nevnt kjedsomhet, ikke sant? Din tendens til å bli mindre begeistret og uinteressert med status quo kan skape problemer i forhold og enda flere problemer på jobben. Så hvordan håndterer du ditt ønske om ikke å bli i den samme situasjonen i altfor lang tid? Du gir deg selv tillatelse til å være en serie-karrierejeger. Sett i gang og jobb med et yrke en stund, og hvis det virker fullstendig kvelende, så gå videre til noe nytt. Det vil være din tendens uansett, så hvorfor ikke akseptere det i stedet for å føle deg nedfor fordi moren din sa at du aldri ville slå deg til ro, og at hun nå har fått rett. Det er ikke noe galt i å være en som ofte skifter beite. Imidlertid gjør det deg vanligvis ikke rik. Suksess kommer gjerne over tid, gjennom samlet innsats