tyren

Tyren, 20. april - 20. mai

I dag den 04. februar

Selv om du har lyst til å legge rutiner til side og ta fatt på en ny interesse, vil det være til din fordel å gjøre unna arbeidet først. Få unna det som venter, så står du friere til å bruke fritiden din som du vil.

Tyren

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Tålmodig       Konstant       Hårdnakkethet      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Fast       Jord       Grønn      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Fiol       Smaragd       7      

Tyrens personlighet
Sensuell, nytelseselskende, noen ganger likeglad og noen ganger pertentlig er du alt et jordtegn skal være. Du forstår bare så altfor godt hva jorden handler om. Du liker å bevare dens ressurser, men du liker også å bruke dem. Du er ganske jordet og er i god kontakt med din fysiske eksistens. Du har antagelig grønne fingre, du elsker å spise, og når du shopper, velger du alltid gjenstander med den beste kvaliteten og de beste stoffene. Det virker fornuftig for deg å sette pris på den rundhåndetheten som omgir deg.

Som venn og kjæreste
Siden du er styrt av Venus, planeten for kjærlighet, hengivenhet og skjønnhet, har du en tendens til å sette pris på sosiale spissfindigheter. Du liker å gå ut til middag med hyggelige venner, og du nyter å ha kosete venner å klemme. Noen sier selvsagt at Tyrens virkelige hersker er selveste Jorden, og det gir mening. Hva tenkte gamle astrologer på da de ga (eller oppdaget) herskerskap over de forskjellige konstellasjonene uten å bry seg med å inkludere vår egen store, blå klinkekule sammen med de andre planetene? Hvem vet? Slik ting offisielt er nå, så er du i alle fall styrt av Venus, og det er egentlig ikke så galt.

Å vedlikeholde helsen
Man skulle kanskje tro at stabiliteten i livet ditt vil være nok til å garantere deg medlemskap i hundreårsklubben - og det kan være det stemmer. Ditt mål er å holde det gående. Det er noen av dine naturlige tendenser som likevel kan få deg til venterommet hos legen. For det første har du en tendens til å holde inn med ditt sinne. Du liker ikke å klage, så du venter til hodet ditt nesten er i ferd med å sprekke før du deler følelsene dine. Akkurat som jorden selv samler du negativitet til det er påkrevet med et jordskjelv for å forløse alt det opphopede raseriet.


Tyren på jobb

Din tendens til å sette pris på status quo gjør deg nyttig på jobben - i det minste er det bra for arbeidsgiveren din, som har erfart at han kan stole på din tilstedeværelse fra dag én. Hvis du er en av de virkelig stabile Tyrene, er du kanskje i den samme jobben du var i rett etter skolen, og det kan bety at du ikke har kommet så høyt på strå som du kunne ha gjort hvis du hadde søkt høyere stillinger. Du liker stabiliteten ved å vite hva dagen din vil inneholde, og du liker å la folk på jobben bli en forlenget arm av familien, og noen av dem har du høyst sannsynlig kjent i flere tiår. Det gir deg en positiv følelse av stabilitet og oppnåelse å ha vært i samme situasjon i så lang tid når du ser at folk overalt rundt deg flyr fra det de har til hvem vet hva.