vaeren

Væren, 20. mars - 19. april

I dag den 04. februar

Tålmodigheten din kan bli satt på prøve i dag. Det som er viktig for deg selv er å være utholdende en liten stund til. Da vil du vinne fram. Vis at du er bestemt og at du står for det du tror på.

Væren

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Erobrer       Entusiasme       Egoisme      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Ledende       Ild       Rød      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Geranium       Diamant       5      

Værens personlighet 
Stopp, se, og lytt. Hvilken del av dette gamle ordspråket gjelder for deg? Vel, Væren - dessverre ingen av dem! Som det første tegnet i Zodiaken stormer du fremover uten å stoppe opp, ser sjelden hvor du går og lytter overhodet ikke. Akkurat som bukken som er ditt symbol, er du egenrådig og stuper ut i livet uten å tenke deg om først. Nøyaktig som et barn vil strekke seg ut og forsøke noe nytt av ren nysgjerrighet, er din modus operandi å lure på hva som ville skje dersom..., og så rase av sted for å finne det ut.

Som venn og kjæreste 
Når en tar i betraktning at du er styrt av Mars (planeten for handling, ego - og sex) så er det ikke akkurat overraskende at det er så utrolig mange flere Værer der ute som treffes, hilser, inngår forhold og så skilles, enn noe annet tegn. Du kan ikke noe for det. Din lidenskap styrer deg mye oftere enn du kontrollerer den. Når en trang til noe kiler deg, så føles det alltid riktig å klø seg. Du er lidenskapelig, utadvendt og ganske morsom, og du nøler ikke når du ser noen som tiltaler deg. Som den svært typiske Væren - hulemannen - går du simpelthen ut og trekker den personen tilbake til hulen din.

Å vedlikeholde helsen 
Du lever hardt og i høyt tempo, og du bekymrer deg sjelden for helsen. Du er fryktløs som et barn og tror ikke at noe kan skje deg. Hvis det betyr at du røyker, drikker og lever på pommes frites, så ser du ikke på det som noe problem. Frisk og rask går du tappert for nytelse hele livet. Mange mennesker utarbeider et treningsprogram for å bygge styrke og for å opprettholde vitalitet. De gjør det for sine hjerter, sine ledd og sin sinnsro. Du bare lever livet ditt. Du er ikke typen til å sitte hjemme og se på favorittprogram på TV, du vil heller være ute og gjøre noe spennende enn å hive innpå med chips mens andre mennesker har det moro.

Væren på jobb 
Jobb er ikke et ord som klinger vel i dine ører. Spørsmålet angående din karriere er om du føler deg bundet av en nødvendighet til å tjene penger, eller om du elsker det du gjør hver dag. Du, som de fleste mennesker, vil selvsagt være mye lykkeligere hvis karrieren din er noe du virkelig elsker. Det er ikke alltid mulig, spesielt siden du så ofte mister interessen for noe før det er fullført. Hvis du ønsket du var arkitekt, men bestemte deg for at høyskolen er for kjedelig til å fullføre, så forsvinner den drømmen ut vinduet. Så det blir en avveining. Hvis du tidlig i livet har forutseenhet - og tydelige foreldre som krever at du fullfører skolen - kan du oppleve at du er klar til å takle voksenlivet på et område som er helt riktig for deg.