fiskene

Fiskene, 19. februar - 19. mars

I dag den 04. februar

Det blir nødt for å ta fram din egenrådige og stae side i en diskusjon i dag. Du liker ikke å være påståelig, men du skal heller ikke gi deg dersom du er helt sikker på at du har rett. Det vil komme en løsning.

Fiskene

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Intuisjon       Tro       Flukt      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Bevegelig       Vann       Turkis      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Vannlilje       Akvamarin       5      

Fiskenes personlighet
For dem som er uvant med naturlig kreative typer, kan du kanskje fremstå som litt drømmende og vanskelig å få tak på, men de fleste opplever deg som fascinerende og sjarmerende. Ditt syn på livet er alt annet enn rutinepreget, og det er alltid interessant å høre på og observere dine perspektiver på enhver situasjon. Selv om du ofte er sjenert, er du fortsatt en flott venn fordi du er så villig til å la andre mennesker ta føringen. Du ønsker sjelden å følge det gamle, vante mønsteret. Når noe appellerer til deg, forfølger du det selv om du innser at det vil ødelegge for din nåværende handlingsplan. For deg er det en positiv ting, for du er alltid mer interessert i livets reiser og omveier enn du er i slutten av reisen.

Som venn og kjæreste
Fordi du er så villig til å la hvem som helst lene seg på deg og gråte på skulderen din, vurderer mange deg som sin beste venn. Det faller deg naturlig å sitte og lytte når noen kommer med en smertefull monolog. Det vil ikke si at du ikke av og til dagdrømmer og ikke hører alt sammen, eller at du noen gang vil forsøke å løse problemene som beskrives ved å tilby gode råd. Ditt talent er å være åpen for en annen person og være i stand til å vise sympati ved å holde og klappe hånden til vedkommende, og på den måten gi den ømme, kjærlige omtanken vi alle trenger fra en venn av og til.

Å vedlikeholde helsen
Selv om din naturlige tilbøyelighet går i retning av New Age-ideer og -praksiser, har mange av ditt tegn overhodet ingen interesse av helse. Noen har det. Hvis du er en som er interessert i moderne tilnærminger til god helse, så tar du antagelig alle slags vitamintilskudd og bruker homeopatiske midler og blomsterremedier for å opprettholde psykisk velvære. Du har helt sikkert en sterk tiltrekning mot yoga og pilates. Disse treningsformene har kapasitet til å få deg til å føle deg så balansert og positiv at det ville være en skam ikke å innarbeide dem i ditt daglige liv. Målet i ethvert treningsprogram du setter i gang med, er å oppnå følelsesmessig og psykisk balanse.

Fiskene på jobb
Vanskeligheten med arbeid er at det skjer for det meste på samme tid og altfor mange dager i uken, og ofte er det noen der som maser på deg og får deg til å gjøre ting på deres måte. Alt dette minidramaet som skjer daglig på kontorer i hele landet, frister deg ikke i det hele tatt. Faktisk er det for deg grunnen til at så mange mennesker har migrene. Det er livet i uniform, noe du helst vil unngå. Du vet at du trenger penger, og at alle må betale for seg selv og sånt. Det er egentlig en skam, for du ville vært helt fornøyd med å bruke tiden din på et utall fascinerende aktiviteter. Og selv om de ikke var fascinerende, så ville i det minste tiden være din egen