vannmannen

Vannmannen, 20. januar - 18. februar

I dag den 04. februar

Noe tilrettelegges for deg, eventuelt passer du selv på å tilrettelegge noe på en tilfredsstillende måte, kun for din egen skyld. Konkrete planer for framtiden kan bli planlagt, med stor suksess.

Vannmannen

Karakteristikk       Positiv kvalitet       Negativ kvalitet      
Uavhengighet       Sikker       Tilpassnings-uvillighet      
Egenskap        Element       Lykkefarge      
Fast       Luft       Blå      
Blomst       Lykkesten       Lykketall      
Orkidé       Ametyst       2      

Vannmannens personlighet
Siden du er styrt av Uranus, en planet så besynderlig at dens roterende akse nesten er horisontal og gjør at den roterer sideveis - ulikt andre planeter i solsystemet - er du en sann individualist. Det er ikke så mye det at du liker å sjokkere folk med dine særegenheter (ok, vent litt, du liker det!), som det faktum at du må være tro mot deg selv. Alltid intelligent og forutseende ser du på verden med svært unike øyne, og det farger alt du gjør. Sterk og ofte overdrevent selvsikker tror du på å følge dine egne regler. Hvis det irriterer folk, er ikke det ditt problem. Hvis flere mennesker var like selvgående og likevel moralsk oppegående slik som deg, ville verden vært et bedre sted. Du er helt klart en dyp tenker, og ditt tak på livet er formet av de dype konklusjonene du trekker om livets natur.

Som venn og kjæreste
Ditt tegn er tegnet for vennskap. Det er fordi du virkelig liker å ha andre mennesker i livet ditt, men du er ikke så sikker på at du ønsker å gifte deg med noen av dem. Vel, det kan være litt direkte, men sannheten er at du verdsetter vennskap over alle andre forbindelser. Hvis du kan være bestevenn med foreldrene dine og barna dine, så føler du at du har lyktes i å fremme positive familiekontakter. Du dreier deg mot dem som er forenlige venner. Hvis du møter en person og tenker «Åh, for en idiot!», så forsøker du kanskje å omvende ham eller henne, men du blir like gjerne venn med noen som inspirerer til ros hos deg i stedet for hån.

Å vedlikeholde helsen
Siden du er en sann og ekte intellektuell, er du antagelig oppdatert på alle de seneste teoriene når det gjelder helse. Du vet hvilke vitamintilskudd du skal ta, hvilket program som virker best, og hvordan du skal bli kvitt de irriterende ekstra kiloene maksimalt effektivt. Kanskje du har en av disse muskelstimulerende dingsene du kan feste her og der, som med enkle sammentrekninger gir musklene dine en bedre trening enn noen øvelser kan gi. Du kan ikke noe for det ? for deg virker denne tilnærmingen fornuftig.

Vannmannen på jobb
Du tror absolutt på produktive gjøremål. Du tror også at å tjene penger er nyttig, selv om du ikke er så emosjonelt knyttet til de allmektige kronene som enkelte du kjenner er. For deg er det en nødvendig vare og ikke noe mer. Det du ikke tror på, er å la deg kjøpe. Du ønsker ikke å slite deg ut på noe meningsløst. Så du må finne et yrke som snakker like mye til hjertet ditt som til lommeboken. Det er ikke nok at det du gjør, har verdi, du må også være intellektuelt stimulert av det. En vanskelig jobb er antagelig bedre enn en enkel en for da slapper du ikke av, men presser deg videre. Det er mye morsommere for deg. Hvis du kan sitte og løse problemer, er det bra. Du elsker en utfordring og liker å være fullstendig oppslukt hvert øyeblikk hver dag.