Jorunn M. Nilsen

Jorunn M. Nilsen 820 95 407
Mitt klarsyn og min sterke intuisjon er medfødt, men det er ikke før i de senere år at jeg har tatt evnene mine skikkelig i bruk. Som spådame vet man aldri på forhånd hva som kommer, det beror på hva den enkelte spør om. En spådame bør alltid trå varsomt, man må ikke for enhver pris fortelle alt man ser.

Jeg har kunder fra alle samfunnslag, og de spør for det meste om relasjoner.

Fra jeg startet på teletorg i 2004, har jeg opparbeidet en fast kundekrets. Jeg har meget stor respekt for mine kunder, de velger å bruke penger på akkurat meg, og da skal de bli tatt på alvor!

Ønsker kunden svar på vanskelige spørsmål, gjør jeg selvfølgelig mitt beste for å gi svar. Jeg går rett på spørsmålet, og bruker fra åtte til tolv minutter på en konkret sak.

Det eneste jeg trenger å vite om deg som kunde, er ditt fornavn, og når du er født. Jeg har en klar intensjon om å hjelpe deg til å komme videre i livet. Jeg ser hva som ligger der, og gir deg råd ut i fra din situasjon. Det er imidlertid du selv som må ta valgene, og den endelige avgjørelsen, angående din framtid.

alternativkilden.com  Spådamer.no  Spådom-tarot.no

Ring meg på 820 95 407 (kr 26,00/min).

Om meg | Referanser | Kontakt |

HER på Spådamer/ facebook
Åpningstider Spådamer/ facebook

Du finer meg også her: Spådom-tarot.no


                                     Spådamer.no
REFERANSER
Til Jorunn, (H.T. ref - 2006)
Jeg ville bare takke for god hjelp i prosessen med Aetat. Jeg har akkurat fått en foreløpig godkjenning på skolegang. Det de først ikke ønsket å dekke, ble nå snudd til seier. 


Alternative behandlingsformer ville de ikke høre snakk om, så nå blir det gymnasfag første året og fysioterapi evt.
medisin videre. Det er likvel den store sjefen som har det siste ordet. 


Han er på ferie, men jeg fikk tillatelse til å starte på skolen nå. Så det betyr
vel at det går i orden.
Tusen takk for hjelpen - Hege!
Vi snakkes sikkert ved en senere anledning.


Hei Jorunn, (H.T. ref - 2007)
Vi har snakket sammen mange ganger ref. en viss person og studie, samt en haug med andre problemstillinger.
Du har hatt rett i omtrent alt vi har snakket om! Jeg har fått studentleilighet i byen, og holder på å pakke for å flytte.
Jeg har også satt inn annonse for å leie ut denne leiligheten. Jeg hadde håpet å få leid den ut før 30. juni da jeg reiser på velfortjent) ferie.


2005 Anbefaling
Jeg har benyttet meg av Jorunn noen ganger i løpet av det siste året, og viI med dette gi henne mine beste anbefalinger med spåingen.

Jeg flyttet fra min samboer igjennom 13 ar for litt over et år siden, hun spådde da om hans oppførsel videre. dette har stemt veldig godt.
Hun spådde også at jeg fikk store omveltninger ang. jobb, noe som kunne medføre flytting.

I august i år ble det klart at jeg måtte overflyttes til en annen by i fylket, for å kunne beholde min nåværende jobb.
Det ser ut som at flytting fra "FRA_TIL" er den beste løsningen for meg og mine barn.

Hun kunne også fortelle at jeg ville treffe en ny mann i løpet av sommeren, han ville ha veldig positiv innvirkning på min yngste datter.
Dette har også skjedd og min datter bare "blomstrer" når han er tilstede.

I forhold til dette møtet har jeg vært litt tilbakeholden, siden dette var noe jeg hadde blitt spådd, men jeg merker at mine følelser for ham er veldig sterke og vi passer sammen veldig godt.

Hun har også fortalt ting om ham som også har stemt, slik som jeg kjenner ham.
Hun har også "sett" ting fra tidligere som har stemt bra. Hun er veldig" klar" og hyggelig i måten hun forklarer tingene på over telefon.

Kunne ha ramset flere ting som jeg synes er utrolig at hun kan fortelle meg ved hjelp av tarotkort, men håper dette holder.

I utgangspunktet når jeg snakket med henne første gang var jeg veldig skeptisk, men ut i fra ting som da har stemt har jeg blitt mer overbevist om at det er mer mellom himmel og jord enn det vi ser selv. :)
Jeg kan i alle fall anbefale henne på det sterkeste.

Med vennlig hilsen G.J.


2008 Anbefaling
J. G.: Du hadde jammen rett igjen du Jorunn ;) du sa eg kom til å angra på da med meglar og hussalg... fysjom,han har lurt meg.. men du sa da kom til å ordna seg ;)) stola på deg  du e dyktig :)
J. G. Heluen snille goe Jorunn :)) Du hadde rett du frue,da blei M. F. og eg e kjempefornøyd ;)) tusen takk for at du e du.silvacertifikat