Iris

Iris Intuitiv - Healer - Veileder

Jeg tilbyr samtaler og veiledning der jeg bruker mitt klarsyn og min intuisjon til å se deg og de energier som er forbundet med deg. Jeg benytter meg av reading, en sjel til sjel kommunikasjon der jeg kan motta informasjon som kan være til hjelp for deg, slik at du kan finne nøkkelen til å kunne åpne opp for kjærligheten i livet ditt. Noen ganger kan vi føle at vi står fast, og at det er noe som hindrer oss i å komme videre i livet. Vi kan ikke alltid se hva dette er, selv om vi føler at det er der.

En reading eller en healing kan sette ting i bevegelse slik at du kan se klarere, og gi slipp på det du går og holder på. Jeg gir healing der jeg jobber med energier, farger og elementer, og jeg kan se hva du trenger i livet ditt for å kunne finne balanse. Jeg legger englekort og tarotkort, og kan benytte meg av fargehealing, blomsteressenser og krystaller ved healing.

Jeg er intuitiv og fanger opp energier rundt meg. De siste årene har jeg utforsket dette nærmere, og jeg har studert healing og utviklet klarsynet mitt. Jeg er flink til å lytte, og jeg vil gjerne være til hjelp for deg, slik at du kan være tilstede i livet ditt og være åpen for det som kommer til deg.

Jeg ønsker at du skal føle deg fri til å leve livet ditt med kjærlighet og lidenskap.

Jeg ser frem til å høre fra deg og jeg ønsker deg hjertelig velkommen til en samtale med meg <3

Ring meg på 829 95 169 (kr 26,00/min).