Helle

Hei, jeg heter Helle og jobber som rådgiver innenfor tarot og kanalisering. Jeg har jobbet med dette i nesten 50 år, er clairvoyant/klarsynt med sterke evner til å se nåtid og fremtid.

Trenger du hjelp eller rådgivning kan du ringe meg på: 820 95 105 (kr 26,00/min) elller på 21 05 87 05(26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no).
Du treffer meg også på 829 95 103 (kr 26,00/min) og 21 05 86 03 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no)


Jeg jobber med mennesker som søker råd innenfor kjærlighet, jobb, flytting, dokumenter, relasjoner, etc. Gjennom kanaliseringen finner jeg ut hva som er din livssituasjon og hva som omgir deg. Når du ringer til meg vil samtalen foregå som følger: Du oppgir navn, stjernetegn og fødselsår. Ut ifra dette går jeg inn i dine energier. Jeg kanaliserer da tankene dine slik at du skal få en trygghet for at jeg ser deg og din situasjon. Videre ser vi sammen på hva som omgir deg, og jeg gir deg råd og anbefalinger om dine veivalg i livet. Jeg kan også se din relasjon til andre mennesker, og deres relasjon til deg.

Jeg går raskt på problemstillingen, og bruker som regel ikke mer enn 10 minutter på en konkret situasjon.

Jobben min i denne tiden er å støtte deg videre i din utvikling, hjelpe deg til å se ting klarere, og gi deg inspirasjon til dine veivalg i livet.

Velkommen skal du være!

Med vennlig hilsen
Helle

Les mer her: www.tarotnorge.no
Se også denne sangen som ble laget om meg :) https://www.youtube.com/watch?v=izuB_7etGwY