Elvira

Jeg er født med evnen til å kanalisere beskjeder fra universet til mennesker rundt meg. Jeg kan gi deg svar på konkrete spørsmål du lurer på vedrørende ditt liv. Det jeg trenger er ditt fornavn, fødselsdato og litt hva du ønsker jeg skal se på for deg, i begynnelsen av samtalen for at jeg kan kanalisere meg inn på energiene dine. Jeg kan gå inn på de aspekter du trenger hjelp til i forhold til ditt liv eller i din bedrift.

Jeg jobber ut i fra hjertet og universets kraft, og er et verktøy i forhold til å kanalisere beskjeder til de mennesker som ønsker min hjelp. Jeg ønsker å hjelpe andre mennesker å se sine muligheter i livet, slik at de kan ta best mulige valg ut i fra sin situasjon og at de får utført oppgavene i sin livsplan på best mulig måte.

Jeg har i tillegg til mine klasynte evner høyere utdanning i forhold til å snakke med menneske i vanskelige livssituasjoner, og har arbeidet mange år i sosialomsorgen før jeg startet å hjelpe mennesker med mine evner via telefon og e-post.

Jeg har lang erfaring med veiledning i forhold til både privatpersoner og bedrifter, og har mange som bruker meg som deres faste veileder før viktige avgjørelser skal taes eller som en støtteperson.

Jeg har hjulpet mange med mine evner, og det har vært en berikelse for meg, og jeg er ydmyk og takknemlig for at dette er en del av min livsplan.

Ring meg på telefon 829 95 627 (kr 26,00/min). 
Klem fra Elvira

Du kan lese mer på www.alternativweb.no eller på Facebook.