Christina K

Jeg, Christina, er utdannet diplomøkonom fra NVH og utdannet life coach gjennom ICF. Jeg har jobbet i varehandelen og klesbransjen de siste 15 årene.

Underveis har jeg skrevet og utgitt bok om ufrivillig barnløshet, og blitt mamma til en nydelig gutt fra Brasil. Det å skrive bok om barnløsheten var som terapi for meg, og mye av barnløsheten har nok preget meg mye, og som jeg har lært utrolig mye av! Hvor sårbar man er, og hvordan ting plutselig kan snu seg til noe veldig positivt. For oss var lykken fullkommen da vi fikk telefon fra Inoradopt for fem år siden.
Det var underveis i denne prosessen jeg ble mer og mer alternativ, og jeg har tatt kurs i Theta Healing og RPT-referansepunktterapi nivå 1.

Etter mange år i samme jobb, kom jeg til et punkt hvor jeg ønsket noe mer, eller følte at det var noe som lå "ubrukt" i meg, så jeg oppsøkte selv en coach. I denne prosessen fant jeg ut at nettopp coaching var noe for meg. Jeg synes det er utrolig spennende og interessant å se, og å lære hvordan vi hele tiden er i utvikling, og også litt skummelt å se hvordan vi kan ødelegge for oss selv med tankene våre. Har vi det bra med oss selv, har vi det stort sett bra med andre.

Gjennom Life Coaching har jeg lært meg å sette langsiktige og kortsiktige mål, og å finne ut hva som er viktig for meg. Hvilke verdier jeg har, og ikke minst hvilke muligheter jeg har! Muligheten til å utforske mine største drømmer, hvordan jeg kan nå dem og hva jeg må gjøre for å nå dem...med støtte og oppbacking av en life coach finner man veien forbi eventuelle utfordringer, og holde fokus på målet - for nettopp å nå det!

Ring meg på 829 95 733 (kr 26,00/min).

Les mer om meg her