Christin

829 95 528 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 86 52 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

Hei. Mitt navn er Christin og jeg er en godt voksen dame. Jeg er medium, klarsynt og veileder.

Jeg er en dame som er lett å prate med og får lett kontakt med mennesker.

Allerede som barn opplevde jeg å se og føle ”spøkelser/ånder". Dette gjorde meg redd på den tiden, fordi jeg synes det var skummelt. Jeg fikk også varsler på ting som kom til å skje i forskjellige former.

Etter som jeg ble voksen, forstod jeg at jeg ikke var gal eller så syner. Dette var virkelig! Jeg har åpnet meg mer og mer for disse tingene, og har i grunn innsett at jeg har fått tildelt en gave. Jeg skal hjelpe mennesker, og det er min oppgave i livet. Mine evner blir bare sterkere og sterkere. Fra venner og kjente for jeg stadig tilbakemeldinger om at jeg har hatt rett igjen.

Jeg bruker ingen hjelpemidler. Det holder å få fornavn på den jeg prater med, så kommer informasjonen i form av ord, beskjeder eller bilder. Det gjelder alt fra forhold, økonomi, huskjøp, kontakt med dyr og mennesker.

Jeg påtar meg også husrens, men ikke via telefonen. Jeg må reise til stedet energien befinner seg. Jeg kan reise i Oslo/Akershus området. Det er ikke alltid de/den som befinner seg i huset ønsker å gå over på den andre siden. Men som oftest gjør de det.

Det siste året har jeg også i noen tilfeller sett hvor bortførte mennesker kan befinne seg. Men dette har jeg ikke drevet med lenge. Mye av det jeg har sett i form av bilder, har i mange tilfeller stemt.

Jeg har ikke tatt noe kurs i dette, men føler at jeg ikke har hatt behov for det. For dette er noe jeg har jobbet med selv. Og til mer man jobber med slike ting blir også evnene sterkere. Jeg er ærlig, seriøs og sier det jeg får inn. Jeg prater ikke om sykdom/død. Velkommen til å ha en hyggelig samtale :-).

Ring meg.Christin