Atina

829 95 639 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 86 39 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

Jeg er en voksen dame som har fått erfart hva livets skole er. Jeg vokste opp ut mot havet i en storfamilie. Trygg og god oppvekst.


Jeg erfarte tidlig at livet kan være lunefullt, følte vel allerede da at jeg var litt annerledes ved at jeg hadde drømmer om ting som kom til å skje litt fram i tid. Jeg følte og sanset ting. Jeg delte mine syner med min mor, og hun forklarte på en rolig måte at disse menneskene som jeg så, levde ikke lenger. Min mor var selv sanndrømt, og forstod sikkert at jeg hadde arvet evner.


For meg har det alltid vært naturlig å få syner om kommende hendelser, og har etter hvert lært å handtere dem. Intuisjonen har også vært god å ha. Å ta inn andres energier har også vært en del av min oppvekst. Jeg senser fort sinnsstemninger, om den er god/dårlig.


Jeg har lært å sette grenser for meg selv ved å åpne opp når jeg jobber, og stenge av når jeg ikke er "på" Det ble slitsomt å skulle ta inn mennesker/hendelser i søvnen, så etter en hendelse i nære relasjoner stengte jeg av i en periode. Jeg drømte så livaktig at jeg hadde mareritt, og det jeg drømte skjedde 2-3 måneder etter drømmene.


Jeg gir healende energi under samtale med klienter og mange som gir tilbakemeldinger om at de føler seg roligere etter at de har pratet med meg.


Kan bruke tarotkort, om du ønsker, er veldig treffsikker på det (bruker tarot som en bekreftelse på at det jeg tar inn stemmer. Av og til kan ting se litt usannsynlig ut selv om det stemmer).


Kan også bruke pendel på ja/nei spørsmål.


Taushetsplikt er en selvfølge.


Du kan spørre om absolutt alt, ingen spørsmål er feil. Har mange tilbakevendende kunder, som kommer igjen og igjen.


Jeg har tatt flere tarotkurs, reikihealing, vært på englekurs, osv. Har kurs i pendelbruk.


Jeg jobber daglig som pedagog og føler meg privilegert som kan hjelpe mennesker med sine spørsmål/problem. Å gi råd om essensielle ting er også en givende livserfaring.


Velkommen til givende samtale!