Eli Maria Medium-Healer

829 95 339 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 86 76 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

Medium & Healing Master.


Jeg mottar informasjon om personer gjennom min sjette sans.
Mottar og tolker åndelige beskjeder, spesielt de som angår tidligere liv.
Hjelper deg med helbreden av traumer og blokkeringer på alle nivåer av eksistens.

Jeg har utdannelse som holistisk og medium healer, og tilbyr effektiv hjelp på forskjellige områder som: mentalt, åndelig, energetisk og fysisk. 


Jeg er en Certified Master of Theta Healing / metode for å fjerne blokkering og frigjøre selvdestruktiv tro på de dypeste nivåene av underbevisstheten.


Jeg er også Master of Reiki Usui og Kundalini Reiki, bevisst livsstil og energiledelse på alle nivåer og gir ekspertiseveiledning i temaer som selvtilgivelse og radikal tilgivelse.


Jeg ble uteksaminert og praktiserte Access bars og Access facelift-kurs som endrer måten vi forholder oss til kroppen vår, alt i livene våre og måten vi tenker på. 


Å arbeide med mennesker er min livsoppgave, og et stort privilegium. I mange år har jeg hjulpet mennesker med sine dype traumer, depresjoner, angst, stress og forskjellige sykdommer. Jeg sender tilbake tapte og falne sjeler og kan fjerne negative tanker, samt demonbesittelse og forbannelser. Kan rense steder og hjelpe deg å endre vaner, tro, følelser og alle ubevisste blokkeringer i alle nivåer av tilværelsen. 


I min praksis kombinerer jeg mange års erfaring gjennom egen og faglig praksis, med effektive metoder. De tillater meg raskt å identifisere de grunnleggende årsakene til problemene som oppstår i kroppen og underbevisstheten. 


Etter mange år med åndelig arbeid og daglig kontakt med energier vet jeg at det å bruke de intuitive evnene mine til helbredelse var det beste valget og beslutningen jeg kunne ha gjort. 


Kan bidra med å fjerne plager fra kroppen og betraktelig forbedre helsen og ditt velvære. Jeg arbeider med den metoden som passer best for hver person og deres problemer. Følger alltid de etiske reglene, overholder personvern og sørger for trygghet under healingen.


Å hjelpe en annen person ut av håpløse situasjoner gir meg åndelig tilfredsstillelse. Healing er min oppgave og mening i livet.Besøk meg gjerne på www.mediumhealing.com