Cecilie

Ved hjelp av stemmen til et menneske klarer jeg i løpet av kort tid å "scanne" kroppen til vedkommende. Med det mener jeg at jeg kan se inni hele kroppen og ser svarte felt der hvor personen er syk. Jeg kan fortelle personen nøyaktig hvor problemet er.

Sammen med hjelperne mine fra den andre siden fjerner vi umiddelbart disse svarte feltene/blokkeringene inni kroppen og personen vil da fysisk kjenne at noe blir dradd ut fra det området. Det kan også oppleves som stikking og forhøyet smerte på det aktuelle området. De fleste kjenner prikking og varme i kroppen og får en dyp indre ro. Healingen har en veldig god effekt på det psykiske og spesielt på angst og depresjoner.

Klarsyn/kanalisering: Får opp bilder og følelser av personer og situasjoner. Kan også få inn beskjeder fra våre kjære på den andre siden.

Jeg kan også hjelpe til med husrens.

Bruker ingen hjelpemidler. Medlem i det norske healerforbundet.

Ring meg på 829 95 445 (kr 26,00/min).

Jeg kan til tider være veldig opptatt og vanskelig å få tak i på tlf.
Send gjerne en melding i innboksen min på: Healing Cecilie Violett Beyer så kan vi avtale tid.

Tilbakemeldinger:
Victoria fredag 07. desember 2012
Cecilie, Tusen takk for all hjelp fra deg, Cecilie! Jeg har snakket med flere synske, du er desidert den råeste jeg har vært i kontakt med.Jeg er produktprodusent og at du fikk opp hva jeg skulle produsere og hvordan ***tresultatet på en av produktene skulle se ut, før de var ferdig, er helt utrolig. I tillegg, var jeg på reise i Asia og ringte deg i fortvilelse fordi jeg ikke fant det jeg skulle. Da fikk du opp navnet på fabrikken jeg skulle ende opp med, hvor jeg skulle gå og hvem som skulle møte meg av representantene. Jeg fikk nesten sjokk, da dette også stemte på hver minste detalj! Ved en annen anlednng, skulle jeg flytte, jeg var på titalls visninger og gav nesten opp. Joda, da ringte jeg igjen Cecilie som kunne fortelle meg at jeg skulle bare ta det med ro og at jeg kom til å flytte til et hus med blå karmer og tak. Èn mnd gikk og jeg ble igjen kontaktet av megler som mente han hadde drømmeobjektet! Jeg holdt på å ramle av stolen da huset jeg kom til hadde blå karmer og tak!! Har ikke ord for å beskrive hvor dyktig og presis spådommene dine har vært! Du er bare helt fantastisk! Well worth every penny. Anbefales på det sterkeste!!!

Kari torsdag 29. november 2012
Tusen takk Cecilie. Vil gjerne få takket Cecilie for hjelpen jeg fikk igår. Jeg har vanligvis et godt sovehjerte, men etter å ha slitt med søvnen i over en uke og sovnet i 3-4 tiden på natten var jeg nå sliten.Tok kontakt med Cecilie, fikk healing og fikk fjernet blokkeringene jeg hadde. Har fått tilbake balansen min og jeg har sovet som en stein i hele natt - DEILIG.

Igjen, TUSEN TAKK VAKRE :D.

Lise fredag 23. november 2012
Hei Cecilie! Må bare si at du er engel. Har fått healing av deg og føler meg som et nytt menneske. Du er utrolig dyktig,og et behagelig og godt menneske å snakke med. Har uten tvil endret min hverdag til det bedre. Kommer til å bruke deg flere ganger.

Cecilie fredag 05. oktober 2012
Hei, jeg vil gjerne dele min gode erfaring gjennom healingen fra Cecilie.

Jeg har i mange år slitt med låsninger å spenninger i kroppen, fikk ikke gått normalt på toalettet. Har hatt uendelige mange timer hos kiroprakter og massør for å få hjelp til å fungere normalt, uten resultater.Ble anbefalt å ta kontakt med Cecilie, å det er jeg veldig glad for at jeg gjorde.Møtte en blid å behagelig stemme i telefonen,og ble raskt veldig avslappet. Fra første stund har jeg kjent når hun har jobbet med kroppen min. Jeg har hatt fire behandlinger og har fått et nytt liv.Spenningene og låsningene er borte og maven fungerer som den skal, heilt fantastisk.Anbefaler på det sterkeste å ta kontakt med Cecilie om du skulle ha behov for det, kansje hun kan hjelpe deg til et bedre liv. Mvh Møyfrid Bø Mæland

Hei Cecilie.Tusen takk for den healingen og omsorgen som du viste, da jeg var langt nede (kjærlighetssorg). Under healingen følte jeg at ting skjedde, det var en rar følelse, kjentes ut som om noen berørte de forskjellige stedene. Sorgen lettnet, tankene ble positive, merkelig. Alt ble lettere, etter healingen følte jeg meg som et nytt menneske. Ble fylt med en energi som jeg ikke kan forklare, tankene (håpløsheten ) og kroppen ble på en måte mykere og lettere.Cecilie er fantastisk, det er bare å legge seg godt til rette å la energien strømme igjennom.....
MVH Bjørg Grønli

Hei Cecilie! Nå har det gått to måneder og jeg er fortsatt røykfri. Tenker på røyk i ny og ne, men tanken forsvinner fort så healingen hjalp virkelig. Så atter en gang tusen hjertelig takk.
Mvh Carin Lindgren