Ole

829 95 060 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 87 60 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

TRIVSEL OG GLEDE


Ole er lærer og terapeut. Med bakgrunn i boka "Trauma is a thing of the past" kurser han folk til å bli sin egen telepatiske traumebehandler.


Fordi traumer egentlig bare er fastlåste konflikter, er konflikthåndtering og rådgivning på alle felt - fra jobb og økonomi til sunnhet og kjærlighet - forebyggende traumebehandling.


Stress og angst, spenninger og smerter er symptomer, som vitner om slike uløste konflikter.


De fleste skjønner at konflikter i hverdagen sliter og tærer. Færre er oppmerksomme på at traumer fra fødselen og før det - ja til og med tilbake i tidligere liv - setter nådeløse grenser for hva vi kan oppnå her og nå.


Disse bakenforliggende opplevelser kan tilgås og forløses telepatisk. På den måten kan vi ta styringen over egen karma.


Seriøs – fortrolig – taushetsplikt


I samtale med Ole oppstår det et fortrolig rom, hvor de viktige ting i livet kan komme til syne og pleies på en kjærlig og nennsom måte. Ingenting er for vanskelig eller umoralsk, farlig eller utilgivelig, når en streber etter sannhet, ærlighet og kjærlighet.


Ole har bred erfaring med:  • Hva hemmer deg i kjærligheten?

  • Fjernhealing, også dyr

  • Stress og Angst

  • Trauma

  • Lær av dine tidligere liv

  • Konflikthåndtering

  • Hjelp til å treffe valg i livet

  • Kontakt med avdøde

  • Hjelp avdøde videre

  • Dyrehvisker


Er du interessert i kurs eller systematisk traumebehandling?


Sjekk inn på


www.innate.one


TILBAKEMELDINGER


Forlatte kattunger kommer til live igjen


Vi hadde fått inn to bittesmå kattunger, som var blitt etterlatt ute. Jeg og kjerringa er godt vant med katter og tenkte at det går nok bra. Men det gjorde det ikke. De to små ville hverken ete eller drikke. Snart lå de bare som i en døs.


Det var da vi fikk tak i Ole. Vi trengte ikke si mange ord før han tok kontakt med kattungene og ”pratet” med dem et øyeblikk. Det var nesten som å slå på en bryter. De våknet til og i løpet av en halvtime hadde de ett, herja rundt med lekemusen og lå i en god, velfortjent søvn, tett sammenslynget.
Jeg gruer meg ved tanken på hva som hadde skjedd om vi ikke hadde fått tak i Ole akkurat da. Tusen takk for hjelpen!


Vidar og Carina


Jente kommer seg over sorg etter fars bortgang


Min datter mistet brått faren sin i en bilulykke rett før hun fylte 6, og sjokket satte seg i hele systemet hennes. Hun har ikke orket å gå inn i smerten i særlig grad, men den jager henne, og har med tiden blitt verre og verre. Etter et panikkanfall tok jeg kontakt med Ole, som har gitt henne uvurderlig hjelp i form av enkle, men tillitvekkende visualiseringsøvelser med umiddelbar effekt. Min datter uttrykte at hun hadde hatt den beste dagen på lenge (uvitende om at hun hadde blitt gitt traumebehandling, og jeg ser en klar endring i henne. Hun er langt lettere til sinns, ler og sprudler som før ulykken. Fortsatt kommer det tidvise panikkanfall, men jeg opplever at de er mindre hyppige og ikke like store. Ole hjalp meg også å med å reetablere forbindelsen mellom henne henne og faren, slik den var før hun stengte av for å beskytte seg. Dypt takknemlig for hjelpen Ole har gitt oss og gir ham mine varmeste anbefalinger.


Kristina Kjørmo


Veivalg i firma


Jeg sto overfor noen vanskelige valg for mitt firma og kontaktet derfor Ole. Han gjorde en analyse av situasjonen og mine samarbeidspartnere. Dernest fremsatte han noen scenarier for mine forskjellige valg. Det gjorde meg i stand til å velge en trygg vei videre for firmaet mitt.


Andreas