Valerie

829 95 622 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 86 22 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

Valerie er medfødt empat, hun er følsom av natur. Å være så sensitiv for andres energi er til tider utfordrende. Hun lever et skjermet liv, med gang avstand til naturen og vilt liv. 


Bakgrunn


Der Valerie er født, på Filippinene er det hverdagslig å oppsøke klarsynte og healere. Det vi kaller overtro her til lands, er helt naturlig her hun stammer i fra.


Begge foreldrene til Valerie er svært intuitive, hennes far er av kinesisk ætt og har en sterk og stødig indre viten. Hennes mor slekter på Melendez fra Nord Spania i Galicia, i heksenes land. Moren hennes er synsk og klarfølt.


Selvlært spå-kunstner 


Gjennom din stemme kan hun avlese din energi og fortelle deg om dine mønstre. Valerie er sterk "guidet" og får informasjon gjennom sine sanser. Hun går også inn i fortiden, nåtiden og fremtiden for å se, mest av alt er hun opptatt av å hjelpe deg å komme ditt mål nærmere. Ikke minst å gi deg den innsikten du behøver for å kunne leve det livet du ønsker å leve.


- Allerede som barn visste jeg at min vei var å veilede og hjelpe andre gjennom mine klarsynte og healet evner. Jeg var svært intuitiv og sensitiv, og det var helt naturlig for meg å bruke evnene mine. - Valerie


Energi


Hennes nysgjerrighet for spå-kunst begynte allerede i ung alder, første kontakt med åndeverden var da hun var fem år. Da hun var ungdom, drev hun med personlighets lesing av venner og klassekamerater. Hun er selvlært tarot leser og begynte å lese tarot for sine venner da hun var 19 år. Valerie har veiledet og har aktivt brukt sine evner for å hjelpe andre siden 2007. Herfra utviklet hun sin forståelse for ånde og energi verden.


Når du ringer Valerie vil hun be deg om ditt navn og fødselsdato og dette for å sette i gang og åpne opp kanalen av energi og hente informasjon som skal til deg. Valerie veileder innen:  • kjærlighet

  • jobb

  • økonomi

  • kjøp/salg

  • Person utvikling


Valerie veileder og tuner seg inn på nær sagt alle livets store og små spørsmål. Etter hennes oppfatning er det ingen begrensning for innhenting av informasjon, men hun er opptatt av å følge strenge etiske retningslinjer.


Det er svært viktig for Valerie at du bruker din intuisjon om det er hun du skal rådføre deg hos, skulle du føle at hun er rett veileder for deg, lover hun deg 100% ærlighet.


Velkommen til en hyggelig samtale!