Sofia

829 95 740 (kr.29,90 pr min)

Betaling via mobilregning og faktura

21 05 87 40 (kr.26,90 pr min)

Kortbetaling via veiledertjenesten.no

Universet er stadig vekk i forandring. Forandringer skjer på en subtil måte og ikke brått, siden de kan bringe kaos. Men før forandringer kan oppstå, er det alltid tegn viser vei. 


Vi mennesker opplever endringer og forandrer oss i takt med universet og verdens forskjellige sykluser, siden vi er koblet til jorden, det himmelske vesen (Moder Jord), gjennom våre magnetiske felt.


Hvis menneske har åpent syn og hjerte, øyne og sjel; og går mot forandringer ved å la seg veilede av tegn uten å gjøre motstand, er han/hun mester av sin egne skjebne.        


Fu Xi (Den Hvite Himmelske Keiseren). Forfatter av «I Ching» (Forvandlernes bok)
------------------------------------------------------------------
Hei. Mitt navn er Sofia.


Jeg er av yrke både akupunktør, ernæringsterapeut, kostholdsveileder, qigonginstruktør og lærer innen den Tradisjonelle Kinesisk Medisin (TKM) og har over 30 års erfaring som Tarotkort reader.


Kortene bruker jeg som et redskap som tillater meg å se gjennom menneskers forskjellige livssituasjoner på alle plan. De bidrar til en berikende kunnskap fra livets skole, som jeg har fått i tillegg og som gir meg evnen til å formidle kunnskap, tolke meldinger, blir kjent med de aspektene av din personlig reise og tyde den sanne meningen med ditt liv, på denne lange reisen kalt fortid, nåtid og fremtid, samt betydningen av alt som skjer med deg som indikerer en vei til fred, ro, velstand og kjærlighet.


Jeg tar tarot til det dypeste nivå, representert på en klar og kortfattet måte i forståelsen av de viktige arketypene og deres mening i vårt liv, og går tilbake til hvor empirisk og fascinerende denne veien har vært i tarotlesning.


En opprinnelig urfolksprinsesse fra Sør- Amerika, ga meg de grunnleggende premissene for å oppnå evnen til å tydelig se situasjonen til hvert menneske.


I tillegg til dette kan jeg gi livsstilsbasert veiledning i den Tradisjonelle Kinesisk Medisin lære, i kombinasjon med de opprinnelige urfolks tradisjoner, fra Sør- Amerika. Jeg har ikke bare vært nedsenket i denne turen, men den er en del av min essens, av mitt vesen og min opprinnelse.


Min livsfilosofi: «Den som dømmer, elsker ikke. Den som elsker, dømmer aldri».


Dette er fordi jeg anser meg selv som en person fri fra fordommer, som elsker, respekterer og fremfor alt, forstår at hvert enkelt menneske er forskjellige på det stedet de befinner seg i verden.


Vi har alle sammen en bagasje, en historie, en reise bak oss. Men vi har også en pakt, et formål og et mandat for livet.


At konflikter, friksjoner, sykdommer, problemer og fall er livets verktøy. Disse får oss til å vokse som mennesker, ved å bruke krisen som en flott mulighet til å skape en stor lærdom. Dette fører oss til å bli våre egne mestre gjennom kunnskap som et hjelpemiddel for utviklingen til radioaktive vesener som avgir positive, høye og uoppnåelige vibrasjoner i læring og takknemlighet. Disse forbinder vårt samvær med universet i konstant søken etter emosjonell og åndelig balanse, noe som fører oss til å finne en kilde til lykke og fullstendighet.Å ha en klar visjon om hva jeg vil ha i livet med tarotlesning, gjør at jeg kan være en raus person, i en verden som er i konstant bevegelse og forandring.


Ved å tilegne meg skjebnen til hvert menneske i denne opplevelsen som sjelens visjonær, legger jeg merke til at jeg lærer av hver situasjon, og at jeg får evnen til å se meg selv nedsenket i andres smerte som en del av opplevelsen av å gi et meningsfylt bidrag ved å føle en kjærlighetssmerte som forvandler seg til tilgivelse. Dette kan frigjøre mennesker, slik at han/hun kan flyte fritt, gå videre og oppnå sitt livsformål.


Jeg anser at empati er en styrke i mitt vesen i forbindelse med mine livserfaringer og tilegnet kunnskap, som har ført meg til å være en guide i helbredende samtaler for dem som lider av rastløshet, angst, depresjon og andre faktorer som påvirker menneskers livskvaliteten, som et resultat av situasjoner som har preget historiene deres. Dermed får de den veiledningen til å gjennomprette et bedre selvbilde, trygghet, tillitt og selvkjærlighet.


Det er derfor jeg vil være en del av personens prosess ved å tilby min kunnskap og læring som en empatisk og god omsorgsperson. Hos meg finner du en veileder som gir mye av seg selv til dem som trenger det, basert på respekt, kjærlighet, sensitivitet og et dypt løfte om full diskresjon og forsiktighet.


Det er viktig å legge merke til at jeg språkmessig står sterk siden jeg snakker fire språk: spansk, norsk, engelsk og portugisisk. Dette gir meg fleksibilitet til en bedre kommunikasjon på en dynamisk måte og som bidrar til at jeg kan tilpasse meg enhver situasjon.


Jeg står til tjeneste for de som trenger det. Jeg er alltid klar til å sette mine ferdigheter og gaver i livets funksjon til de som har behov for å klargjøre sin vei gjennom tarotlesning.


Jeg gleder meg til å høre fra deg :-)!


Lao Tzu: «...Til å føle enda lengre en berøring.... Til å høre enda lengre enn lyden..... Til å se enda lengre av alle former og skikkelser... Til å snakke mere enn ord».


Velkommen til en givende samtale med Sofia.