Lill

Lill Wadel

• Klarsynt og medial rådgiver og samtalepartner
• Relasjoner og personlig utvikling


Jeg er født på Måsøy, en liten øy vest for Nordkapp. På et tidspunkt trodde jeg det var min skjebne å tilbringe resten av livet på øya, men allerede som 16 åring flyttet jeg til Sørlandet, noen år sendere til Oslo for å studere. Senere i livet flyttet jeg til Spania og det var her jeg møtte en klok dame som lærte meg å bruke tarot som kanal for mine evner. Evner jeg har hatt siden jeg var barn.


Jeg bruker ingen hjelpemidler, men første gang du tar kontakt bruker jeg gjerne tarot for å få et større bilde av deg og livet ditt. Vi kan prate om det du har på hjertet, og noen ganger kan det også bare være godt å få snakke med noen om bekymringer eller kanskje også gleder. Dersom du ønsker råd i forhold til din situasjon, så kan jeg bruke mine evner, men dette velger du selv. Du styrer styrer samtalen og hva du ønsker å snakke om. Og vit at jeg har 100% taushetsplikt, så det vi snakker om blir mellom oss.


Inspirert av egne erfaringer vil jeg derfor hjelpe deg til å forstå tegnene som livet gir, og først og fremst til å følge dine drømmer.


VELKOMMEN TIL EN FIN SAMTALE PÅ: 829 95 685 (kr 26,00/min). NYHET! Du når meg også på 21 05 86 85 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no). Jeg har DØGNÅPENT.


BOKUTGIVELSE HØSTEN 2020 – Tittel: ELSK MEG
Året er 2001, et samboerforhold tar slutt, en telefon fra mamma og de små ordene med den store betydningen redder meg fra å forlate livet. Det er da jeg legger ut på en reise til Egypt, denne gangen på jakt etter en dypere mening med livet. Reiser fører meg til den kloke gamle mannen i The Old Marked, Sharm El Sheikh. Han overtaler meg til å besøke St. Cathrins Church og Mosesfjellet, og det er her jeg lærer meg det viktigste av alt: Å lytte til hjertet, fordi det pratet til meg.


Hangouts & Events


Boken kommer ut til høsten 2020, og kanskje sees vi på ett av mine Hangouts & Events? Du kan følge med på alt som skjer med boken boken her: (https://www.facebook.com/LillWadel/) - sees vi?