Lill

Inspirert av egne erfaringer og gjennom veiledning hjelper jeg deg til å følge dine drømmer, men mest av alt bruker jeg min sterke intuisjon (som henger sammen med beskjeder jeg får fra åndeverdenen) til å se framover.


Jeg er født på Måsøy, en liten øy vest for Nordkapp. På et tidspunkt trodde jeg det var min skjebne å tilbringe resten av livet på øya, men allerede som 16 åring flyttet jeg til Grimstad fordi jeg allerede da ønsket meg ut i verden, og noen år sendere bar det til Oslo for å studere videre på høyskole. Men det var da jeg valgte å reise ut på et lite eventyr (det startet i Spania) at jeg lærte meg å bruke tarot som kanal for mine evner. Evner jeg har hatt siden jeg var barn.


Jeg bruker oftest ingen hjelpemidler, og vi kan prate om det du har på hjertet. Noen ganger kan det bare være godt å snakke med noen om bekymringer du har eller kanskje, men også gleder som livet har gitt. Ønsker du råd i forhold til en spesiell situasjon bruker jeg min sterke intuisjon (som henger sammen med beskjeder jeg får fra åndeverdenen) til å se framover. Det er du som styrer samtalen. Og vit at jeg har 100% taushetsplikt, så det vi snakker om blir mellom oss.


VELKOMMEN TIL EN FIN SAMTALE PÅ: 829 95 685 (kr 26,00/min). Du når meg også på 21 05 86 85 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no). Jeg har DØGNÅPENT.