Lill

Inspirert av egne erfaringer og gjennom veiledning hjelper jeg deg til å følge dine drømmer, men mest av alt bruker jeg min sterke intuisjon (som henger sammen med beskjeder jeg får fra åndeverdenen) til å se framover.


Jeg er født på Måsøy, en liten øy vest for Nordkapp. På et tidspunkt trodde jeg det var min skjebne å tilbringe resten av livet på øya, men allerede som 16 åring flyttet jeg til Grimstad fordi jeg allerede da ønsket meg ut i verden, og noen år sendere bar det til Oslo for å studere videre på høyskole. Men det var da jeg valgte å reise ut på et lite eventyr (det startet i Spania) at jeg lærte meg å bruke tarot som kanal for mine evner. Evner jeg har hatt siden jeg var barn.


Jeg bruker oftest ingen hjelpemidler, og vi kan prate om det du har på hjertet. Noen ganger kan det bare være godt å snakke med noen om bekymringer du har eller kanskje, men også gleder som livet har gitt. Ønsker du råd i forhold til en spesiell situasjon bruker jeg min sterke intuisjon (som henger sammen med beskjeder jeg får fra åndeverdenen) til å se framover. Det er du som styrer samtalen. Og vit at jeg har 100% taushetsplikt, så det vi snakker om blir mellom oss.


VELKOMMEN TIL EN FIN SAMTALE PÅ: 829 95 685 (kr 26,00/min). Du når meg også på 21 05 86 85 (26,90/min, kjøp ringeminutter via veiledertjenesten.no). Jeg har DØGNÅPENT.


BOKUTGIVELSE HØST/VINTER 2020 – Tittel: ELSK MEG
Det starter med et samboerforhold som tar slutt, en telefon fra mamma og de små ordene med den store betydningen som redder meg fra å forlate livet. Det er da jeg legger ut på en reise til Egypt, denne gangen på jakt etter en dypere mening med livet. Reiser fører meg til den kloke gamle mannen i The Old Marked, Sharm El Sheikh. Han overtaler meg til å besøke Katarinaklosteret og Mosesfjellet, og det er her jeg lærer meg det viktigste av alt: Å lytte til hjertet, fordi det pratet til meg.


Dialogue Café
I forbindelse med lanseringen har jeg laget Dialogue Café hvor målet er å skape en arena hvor mennesker uten sosiale, kulturelle og nasjonale grenser kan møtes for å bygge et fellesskap hvor vi respekterer og tolererer den som er annerledes enn oss. Det skal vi gjøre ved å arrangere digitale og virkelige Hangouts & Events med temaer som vi er opptatt av. Dialogue Café lanseres torsdag 15 oktober hvor jeg har min første hangout og presenterer boken. Lik siden og følg med på eventene her: (https://www.facebook.com/business_resources/?page_id=10525070131). Du kan også følge meg her: (https://www.facebook.com/LillWadel/ ) - sees vi?